- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sanırım bu defa çok kırıldım.. Biliyorum birçoğunuz abartma diyecek bir çoğunuz kınayacak.. Anlamıyorum ama tam kalbimde bir sızı var..
Tesadüfen eşimin facesi ne girdiğimde.... İsimli bi kadın ismini aratmıs inanın eski sevgililerin adını bilmem ama işte kadın hissi derler ya sanırım eski sevgilisi oldugunu anladım eşim çalışıyor şuan.. Hemen aradım bu kişinin kim olduğunu sordum ilk önce kıvırdı falan erkek gbi dürüstçe söyle dedim.. Evet hanımlar telefonda konusan eşim onun eski sevgilisi oldugunu meraktan aradığını söyledi ve ben o an telefonu kapattım.. Dahada konuşmadım konusmak istemiyorum.. Sonra telimi kapattım dokuz kez arams üçte msj.. Aklıma bin bir soru geliyor ya o kıza msj atsaydı, aradan yıllar geçmesine rağmen hala unutamadı, tam da hersey düzeldi bebek düşünmeye başladığımız şu günlerde neden neden neden diye bir sürü kafamda sorular var..
Şimdi sizden akıl istiyorum ben nasıl davranmalıyım bu adama tepkim ne olmalı kac gün küs kalayım yada ne yapalım sizden akıl istiyorum.. Bebek fikri için bu ay ertemek ve yanına yaklaşmak istemiyorum
Tatlım bence bunda büyütülecek bir durum yok. Evliyim, 38 yaşındayım ve bazen ben bile bakıyorum eski sevgililerime merak edip. Eşim de bakar. İş sadece bakmayla kalıyorsa bence sorun yok. Rahat ol. Fevri davranırsan işler sarpa sarar sonra evde.
Konusmama kararı almak istiyorum
Tamam ama ben bundan sonra ona nasıl güveneyim
Konuşmama kararı yapacağınız en büyük hata olur, liseli kızlar gibi trip atmanın evlilik hayatına çok birşey kattığını düşünmüyorum. Aksine eşler konuşmalı, ortada ki sorun tartışılmalı, rahatsızlıklar anlatılmalı. Ancak bu şekilde evlilikte güzel yol alınabilir diye düşünüyorum. Konuşmayarak, neden rahatsız olduğunuzu, ne hissetiğinizi nasıl anlatacaksınız ki. Kimse medyum değil, hele ki erkekler hiç değil. Sizin küs tavırlarınız ona hissetiğiniz hayal kırıklığını anlatamaz, bunu ancak kelimelerle anlatabilirsiniz.
Ve, bu konuyu güven meselesi haline getirmeniz de fazlaca abartı bir durum gibi geldi bana. Benimde eski nişanlıma bakmışlığım vardır sosyal hesaplardan. Buna hiç anlam yüklememiştim. İnsanlar bazen geçmişe dönüp bakabilir , ama bu bulundukları zamandan memnun olmadıkları anlamına gelmez. Bence huzurunuzu fazla bozmayın, eşinize rahatsız olduğunuzu açıkça sakince anlatın. Çözülemeyecek ve bir daha güvenemeyecek bir durum yok ortada.
Şüphe insanı kemiren en kötü olgudur.Eşinin face ini karıştırmamalısın.Bu güvensizlik,sürekli izlenme ve soğukluk duyguları oluşturur onda.İş yerinde çalışan insanı telefonla arayıp kişisel problem yansıtıp iş yerinde motivasyonunu olumsuz etkilememelisin.Varsa bir problemin eve geldiğinde yüzyüze konuşarak çözmelisin.Akşamı beklemek,sana da zaman kazandırır.Sıcağı sıcağına ani tepkiler vermemiş olursun.Sanırım bu defa çok kırıldım.. Biliyorum birçoğunuz abartma diyecek bir çoğunuz kınayacak.. Anlamıyorum ama tam kalbimde bir sızı var..
Tesadüfen eşimin facesi ne girdiğimde.... İsimli bi kadın ismini aratmıs inanın eski sevgililerin adını bilmem ama işte kadın hissi derler ya sanırım eski sevgilisi oldugunu anladım eşim çalışıyor şuan.. Hemen aradım bu kişinin kim olduğunu sordum ilk önce kıvırdı falan erkek gbi dürüstçe söyle dedim.. Evet hanımlar telefonda konusan eşim onun eski sevgilisi oldugunu meraktan aradığını söyledi ve ben o an telefonu kapattım.. Dahada konuşmadım konusmak istemiyorum.. Sonra telimi kapattım dokuz kez arams üçte msj.. Aklıma bin bir soru geliyor ya o kıza msj atsaydı, aradan yıllar geçmesine rağmen hala unutamadı, tam da hersey düzeldi bebek düşünmeye başladığımız şu günlerde neden neden neden diye bir sürü kafamda sorular var..
Şimdi sizden akıl istiyorum ben nasıl davranmalıyım bu adama tepkim ne olmalı kac gün küs kalayım yada ne yapalım sizden akıl istiyorum.. Bebek fikri için bu ay ertemek ve yanına yaklaşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?