Eşim ve eski sevgilisi

Arkadaslar bu konuylaa alakali bi cok baslim gördüm. Ne kadar abartiyosunuz. Çoğu insan eski sevgilisini, eski esini, eski arkadaslarini arada bi merak eder bi bakar. Gormezden gelin. Agzinizin tadini bozmayin Allah aşkına. Msj atsa arasa sorsa bulussa haklisiniz da. Bunda gercekten bisey yok. Adami o kisiye daha cok itmis olursunuz. Ustunde durmaya degmeeeez.. görmezden gelin.

aslında haklısın ama bu durumu uzatırsan kaybedersin seviyorsan böyle bir şeyin olmasına engel olmak icin onu daha cok sev ve onun senden başka kimsesi yok sevgi anlamında tabiki sevgide saygıda kusur etme bir daha böyle bir şeyin olmasın yoksa seni mahfederim de kötü şeyler yaparrm de tabiki sadece de anladınmı...konuyu uzatma herkes bir şeyleri merak eder bende bazen erkek arkadaşlarım merak ederim kim nerde ne yapıyor evlimi hatta bir sevgilim vardı onu bile araştırdm ama dadece merak yoksa ayaklarıma paspas olsa bile yüzüne bakmam kendine iyi bak iyi düşün iyi olsun

canım evet kırılmakta haklısın ama meraktan diyorsa doğrudur ben bile bakarım evlenmiş mi eşi nasıl biri çocukları olmuş mu sadece merak bişey hissetmiyorum eşimin deli gibi sevdiği sevgilisi olmuş sonra ayrılmışlar hep kafama takılırdı niye ayrıldınız niye devam etmeniz görsen ne yaparsın gibi sorular sordum görürsün hani eski elektrik olur ben aradan çekilebilirim boşanırız sakın aldatma beni dedim neden evlenmediniz dedim herşey farklıydı kültürler herşey farklıydı dedi sonra o defteri kapadım

Yani eğer sürekli kadının profiline girip bakıyorsa tamam problem olur da belki birinden kızla ilgili bir şey duydu, evlendi, çocuğu oldu vs gibi bir şey, merak edip baktı. Olur yani arada. İnsanız, merak başımıza bela.

canim hic uzme kendini bakmaktan oteye gitmemistir bu kalbindede sade sen varsin tabiki..esine cok kirildigini uzuldugunu boyle biseyi kabul edemeyecegini ben yapsam hosuna gidermi gibisinden kavga etmeden ama kesin net kararli konus ve abuk subuk sorular sorma unuttunmu aklina geliyormu kendini dusurme..abartilacak bunalima girecek bi durum yok..

mesaj falan atmamışsa ve sadece ilk kez arattığını görüyorsan hiç sorun yok insanız hepimiz merak ederiz.
bunun aldatmakla asla ilgisi yok.
hepimiz merak edip bakabiliriz. arada ben de bakıyorum napıyor acaba diye ki hiçte özlem vs bir his duymuyorum bir kez yakalamışsın zaten bence arayı cok uzatma derim

Aramış bulamamış belli ki profili . Acaba bulsa konuşacak mıydı? Çaktırmadan takipte kal derim. Ama bu arada eşine normal davran. Bir şey varsa gizler dikkat eder çok üstüne gidersen.

bende hiçbirşey ifade etmese de eski sevgililerim face de çok fazla zaman geçirince bakıyorum ama hiçbir şekilde sevdiğim falan değil hatta geçenlerde ne alakaysa istemediğim bir çocuğu merak edip arattım ama içimde en ufak bir sevgi bile yok...

bence aratması sıkıntı deil... tek bir bayan aramasında yıkmayın köprülerinizi...

merak etmiş olabilir. bazen ben de aratıyorum eski sevgilimi merak edip. hatta geçen baktım evlenmiş eşiyle fotoğrafları vardı baktım baktım kapattım. bilmiyorum bana göre büyütülcek bişey değil

Sosyal hesap kullanmiyorum. Kullansaydim bakardim arada eskiler nerde ne yapiyor diye.
Arkadasimin hesabindan bakiyorum gerci bazen :)

Tatlım bence bunda büyütülecek bir durum yok. Evliyim, 38 yaşındayım ve bazen ben bile bakıyorum eski sevgililerime merak edip. Eşim de bakar. İş sadece bakmayla kalıyorsa bence sorun yok. Rahat ol. Fevri davranırsan işler sarpa sarar sonra evde.

Aynen merak bencede nereden biliyorum kendimden nisanliyken eski nisanlima baktığımı görmüştü bizde kavga ettik evet şimdi eşim ve onu hâlâ çok seviyorum eski nisanlimdan ayrılmak için çok uğraştım nefret bile çok gelir ona o derece ama insan arada merak ediyor ne halt yedi acaba diye bu kadar uzme kendini yani

Bulsaydı ne olacaktı onu cok merak ediyorum

Konusmama kararı almak istiyorum

Konuşmama kararı yapacağınız en büyük hata olur, liseli kızlar gibi trip atmanın evlilik hayatına çok birşey kattığını düşünmüyorum. Aksine eşler konuşmalı, ortada ki sorun tartışılmalı, rahatsızlıklar anlatılmalı. Ancak bu şekilde evlilikte güzel yol alınabilir diye düşünüyorum. Konuşmayarak, neden rahatsız olduğunuzu, ne hissetiğinizi nasıl anlatacaksınız ki. Kimse medyum değil, hele ki erkekler hiç değil. Sizin küs tavırlarınız ona hissetiğiniz hayal kırıklığını anlatamaz, bunu ancak kelimelerle anlatabilirsiniz.

Tamam ama ben bundan sonra ona nasıl güveneyim

Ve, bu konuyu güven meselesi haline getirmeniz de fazlaca abartı bir durum gibi geldi bana. Benimde eski nişanlıma bakmışlığım vardır sosyal hesaplardan. Buna hiç anlam yüklememiştim. İnsanlar bazen geçmişe dönüp bakabilir , ama bu bulundukları zamandan memnun olmadıkları anlamına gelmez. Bence huzurunuzu fazla bozmayın, eşinize rahatsız olduğunuzu açıkça sakince anlatın. Çözülemeyecek ve bir daha güvenemeyecek bir durum yok ortada.

Çok teşekkür ederim fakat ciddi anlamda incindim belkide üç dört yıldır böyle birşeyine rastlamadıgm için.. En zoruda ben böyle bebek hayaller kurarken doktor doktor gezerken onun eski sevgilisini araması cok acı.. Şuan bile doktora gidiyorum

Sizin konunuzu görünce bende merak edıp bı gecmıse baktım.. Bişey hissettiğimden değil gerçekten sadece meraktan.. Siz aramaları görene kadar coktaaan bence ıletısıme gecerdı..

Şüphe insanı kemiren en kötü olgudur.Eşinin face ini karıştırmamalısın.Bu güvensizlik,sürekli izlenme ve soğukluk duyguları oluşturur onda.İş yerinde çalışan insanı telefonla arayıp kişisel problem yansıtıp iş yerinde motivasyonunu olumsuz etkilememelisin.Varsa bir problemin eve geldiğinde yüzyüze konuşarak çözmelisin.Akşamı beklemek,sana da zaman kazandırır.Sıcağı sıcağına ani tepkiler vermemiş olursun.
Hesap sormamalısın.Ortada hesap sormayı gerektirecek bir durum yok.Sadece MERAK.Dediği gibi merak.Gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…