- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Henüz eve gelmedi gece çalışıyor.. Mesajlar atıp yemin ediyor merak vs diye.. Bende sadece bir msj attım şuan yazmıyorm
Konusmamak çözüm olamaz ki dahada karmaşık hal alir. En iyisi alın karşınıza konuşun eşinizle daha tazecik evlisiniz konuşarak çözün küserek degil..Konusmama kararı almak istiyorum
Ya bak sen de meraktan bakmissin ama adam anlasaydi oda senin gibi tereddut etmezmiydi bence bisey yok uzme kendini konusu.ca anlarsin rahatsa meraktandir amma abrttn faalan diyorsa normal yani...Elbette baktım ama ben gerçekten meraktan baktım onun içini bilmiyorum ki.. Çok üzgünüm herşey yolundaydı oysaki en kötü sorunları aştık bu günlere gelmiştik
canım bu meraktan oluyor emin olabilirsin facebookun bize kazandırdığı bir alışkanlık herkesin profiline bakmak. bir zaman sonra bu hastalık haline geliyor.hiç bişey hissetmediğin kişiyi meraktan aratıp bakabiliyorsun.sert bi dille uyar bende yeni evlendiğimizde öyle bişey yapmıştım ama eşimi çok seviyordum o insana karşı hiç bişey hissetmiyordum meraktan sadece eşim bunu görünce beni uyarmıştı ben böyle birşey yapıyor muyum kimsenin profiline bakma dedi.sadakatsizlik bana göre dedi sonrada facemi kapattırdı bi süre sonra açtım ama mümkün değil bir daha bakmadım yapacak olsam eşime sadakatsiz davranacak gibi hissediyorum.sonuç olarak bir daha yapmadım aynı hatayıSanırım bu defa çok kırıldım.. Biliyorum birçoğunuz abartma diyecek bir çoğunuz kınayacak.. Anlamıyorum ama tam kalbimde bir sızı var..
Tesadüfen eşimin facesi ne girdiğimde.... İsimli bi kadın ismini aratmıs inanın eski sevgililerin adını bilmem ama işte kadın hissi derler ya sanırım eski sevgilisi oldugunu anladım eşim çalışıyor şuan.. Hemen aradım bu kişinin kim olduğunu sordum ilk önce kıvırdı falan erkek gbi dürüstçe söyle dedim.. Evet hanımlar telefonda konusan eşim onun eski sevgilisi oldugunu meraktan aradığını söyledi ve ben o an telefonu kapattım.. Dahada konuşmadım konusmak istemiyorum.. Sonra telimi kapattım dokuz kez arams üçte msj.. Aklıma bin bir soru geliyor ya o kıza msj atsaydı, aradan yıllar geçmesine rağmen hala unutamadı, tam da hersey düzeldi bebek düşünmeye başladığımız şu günlerde neden neden neden diye bir sürü kafamda sorular var..
Şimdi sizden akıl istiyorum ben nasıl davranmalıyım bu adama tepkim ne olmalı kac gün küs kalayım yada ne yapalım sizden akıl istiyorum.. Bebek fikri için bu ay ertemek ve yanına yaklaşmak istemiyorum
Gerçekten sadece meraktir bakın ben nisanliyim ben de merak ederim ara sıra eski sevgiliyi. Halbuki hicbisey hissetmiyorum mesaj atsa umursayip cevap vermeye tenezul etmem ama merak işte bakarım ne yaptığına falan. Evet bu karşı taraf için çok üzücü ama meraktan başka bişey değil.
Tepki gösterin küsün tamam ama çok uzatmayin sonra konu uzadıkça adamın aklına sokarsiniz iyice o kızı.
Hatta "ben eski sevgilimin profiline baksam onu merak etsem sen ne hissedersin? Bana bu kötü hissi yaşatmaya hakkin var mi?" diye sor. Bırak empati yapsın bi daha zaten bakmaz bu laftan sonra.
Konusmamak çözüm olamaz ki dahada karmaşık hal alir. En iyisi alın karşınıza konuşun eşinizle daha tazecik evlisiniz konuşarak çözün küserek degil..
aksine konuşmalısın probleminizi konuşmadan çözemezsinKonusmamak çözüm olamaz ki dahada karmaşık hal alir. En iyisi alın karşınıza konuşun eşinizle daha tazecik evlisiniz konuşarak çözün küserek degil..
İnşallah hayırlısı olur ama inanın meraktandir eger meraktan olmasaydi yeminler edip o kadar aramazdı ve mesaj atardı o kadınada. İcinizi karartmayin. Geçmiş olsun bu arada./
Ben daima sorunları konuşarak halleden biriyim nefret ederim küsmekten.. Ama bu defa hiç içimden gelmiyor bakalım neler olacak yarın dilerim hayırlısı olur.
İ
İsmini aratti ama başka kisilerin profiline girdi demekki hic üzme kendini takipte kal telefon gecmisine falan bak ara ara ama hayati zehir edecek bisey değil herkes bakar. Sen bakmadın mi meraktan ne yapıyor eskisi diye ben nerdeyse esimin ilk sevdigi kıza bakıyorum adam hatırlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?