Hem yardım etmiyor hemde yardımcı almanıza karşı çıkıyor. Ya yardım edecek yada yardımcı alacak, hayat müşterek, çalışan bir bayan olarak herşeye yetişemezsiniz ki.. Yardımcıya ikna etmekten başka çareniz yok, tatlı dil kullanın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, belki sizin işinizede yarar.1 yıllık evliyim çocuk yok çalışıyorum eve katkım çok maddi açıdan ama çok fazla sıkıntımda yok yani eksik bişeyim yok herşeyimi alırım eşimde alır sorun etmez
sorunuma gelince eşim ev işlerine hiç yardım etmez dağınık değildir ama kendiside ama yardıma gelince yok çok kavga ediyoruz bu yüzden büyük kavgalar çıkıyor diyorum bazen kendi kendime iyi yönleri çok varsın ev işine yardım etmesin ama çoğu zaman tutamıyorum kendimi sizce kendi kendimi ikna mı ediyorum yoksa doğrumu yapıyorum temizlik için bayan almak istedim parasından dolayı değil ama elin kadınımı girecek eve diyor çünkü ben çalışıyorum kadının yanında duracak kmse yok eşimle ençok bu yüzden kavga ediyoruz onun dışında iyidir gezdirmeler yemekler eksik etmez sağolsun aileme karşı iyidir evde eksik bişey bırakmaz herşeyi alır lafını etmez
birde giyimden dolayı tartışırız ama artık aştım o konuyu onun istediğine göre giyiniyorum mecburen
varmı verebileceğiniz fikirler
katılıyorum evet ama burda o kadar zor hayatlar okuyorumki benim eşim iyi geliyor yada ben iyi yönlerini görmeye çalışıyorumÖncelikle bir insanın eşinin ailesine iyi olması, gezdirmeyi yemeği eksik etmemesi zaten olması gereken şeyler. Bunların karşılığında eminim siz de onun ailesine karşı iyisinizdir ve eşinize hoş sohbetlisinizdir. Bütün bunları yapınca ev işinden kaytarma diye bir şey yok.
Yavaş yavaş bir şeyleri yapmaya başlamalı. Yemeği birlikte hazırlamayı ve birlikte toplamayı deneseniz. Siz bulaşıklarla ilgilenirken çamaşırları yıkar mısın/asar mısın/toplar mısın? gibi işler söyleseniz. Büyük temizliklerde şuranın tozunu da sen al deseniz ne der?
evet galiba yardımcıya ikna etmeliyimHem yardım etmiyor hemde yardımcı almanıza karşı çıkıyor. Ya yardım edecek yada yardımcı alacak, hayat müşterek, çalışan bir bayan olarak herşeye yetişemezsiniz ki.. Yardımcıya ikna etmekten başka çareniz yok, tatlı dil kullanın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, belki sizin işinizede yarar.
1 yıllık evliyim çocuk yok çalışıyorum eve katkım çok maddi açıdan ama çok fazla sıkıntımda yok yani eksik bişeyim yok herşeyimi alırım eşimde alır sorun etmez
sorunuma gelince eşim ev işlerine hiç yardım etmez dağınık değildir ama kendiside ama yardıma gelince yok çok kavga ediyoruz bu yüzden büyük kavgalar çıkıyor diyorum bazen kendi kendime iyi yönleri çok varsın ev işine yardım etmesin ama çoğu zaman tutamıyorum kendimi sizce kendi kendimi ikna mı ediyorum yoksa doğrumu yapıyorum temizlik için bayan almak istedim parasından dolayı değil ama elin kadınımı girecek eve diyor çünkü ben çalışıyorum kadının yanında duracak kmse yok eşimle ençok bu yüzden kavga ediyoruz onun dışında iyidir gezdirmeler yemekler eksik etmez sağolsun aileme karşı iyidir evde eksik bişey bırakmaz herşeyi alır lafını etmez
birde giyimden dolayı tartışırız ama artık aştım o konuyu onun istediğine göre giyiniyorum mecburen
yardımcı bayanlar siz evde yokken temizlik yaptırıyormusunuz bizim yanında duracak kimse yok güvenebilirmiyim
DOĞRU GALİBAYardım etmeyen erkek etmiyor malesef ben kabullendim yani doğru değil ama
Yardımcı alın ve ilişkinizi bu sebepten yıpratmayınn
Sonra alttan gaz vere vere yardım etmesi sağlanır belki ama zaman lazım yeni daha evliliğiniz
Off keşke sevgiliyknki gibi olsa evlenince de
PAZAR TATİLHaftasonları da mı çalışıyorsunuz?
katılıyorum evet ama burda o kadar zor hayatlar okuyorumki benim eşim iyi geliyor yada ben iyi yönlerini görmeye çalışıyorum
çok bişey istemiyorum ondan zaten yoğun olduğum zamanlarda canım şunuda sen yaparmısın diyorum sinirli sinirli bakıyor
beni gezmeye götürürmüsün diyorum gülerek hemen tabi nereye gitmek istersin diyor götürüyor erinmiyor
PAZAR TATİL
ondada birsürü yapılacak çıkıyor arkadaşım bir günle bitmyorki herşey
Yani, diyerek bir gelişme sağlayabildiniz miDOĞRU GALİBA
HİÇ BİRŞEY DEMİYEYİMMİ ARTIK BEN KOCAMA
SUSAYIM YAPAYIM BARİ
yardımcı bayanlar siz evde yokken temizlik yaptırıyormusunuz bizim yanında duracak kimse yok güvenebilirmiyim
buna uğraşıyorum zaten olmuyor güzelliklede denedim sitem ederekte kavga ederekte olmadı olmadıTamam da bunlar zaten olması gereken şeyler. Çalışan bir kadınsınız kocam ne güzel beni istediğim yerlere erinmeden götürüyordan daha fazla şeylerle mutlu olmalısınız. Eğer sonunda bir adım yol katedemezseniz kendinizi avutmak için gene bunları söyleyin ama önce bir deneyin bakalım hayatın müşterek olduğunu öğretmeyi.
buna uğraşıyorum zaten olmuyor güzelliklede denedim sitem ederekte kavga ederekte olmadı olmadı
tartışmalar kavgayla bitityor sonunda soğuyoruz birbirimizden
ne yapayım evliliğimimi bitreyim çözüm arıyorum işte
ve yardımcıya ikna etmeye karar verdim
bu arada evim pis değildir temizdir her zaman için ayda bir pazarı bırak akşamları yapıyorum zatenHaklısınız. Ama en azından ayda bir pazarınızı ayırın. Zaten halihazırda bir günü illa ki evinizin temizliğine ayırıyorsunuzdur. Yardımcı hanıma alışınca da evi de bırakabilirsiniz.
Benim zamanla tanıdığım ve cok güvendiğim biri vardı, o temizlik yaparken kapıyı çekip çıkıyordum.
ya çok kızıyorum şöyle giyim konusunda eşime uydum diyenlere. tutup basit görünecek derecede açık giyinmiyorsanız niye onların dediği oluyor? hem evlilikte rahat etmek nedir? siz hizmetçi misiniz? tabi ki ya beraber yapacaksınız yada yardımcı alacaksınız bu kadar basit. niye her şeye kadın susmak alttan almak zorunda? gezmeler yedirmeler kısmı zaten beraber yaptığınız aktivite arkadaşım, ekstra bir durum değil. aile kısmı da olması gereken. sert geldi belki tepkim ama, şimdi gençsiniz yaparsınız ama yaş ilerleyince nolacak, eşiniz alışacak ne kadın aldıracak size ne bir şey. canınızın kıymetini bilin.1 yıllık evliyim çocuk yok çalışıyorum eve katkım çok maddi açıdan ama çok fazla sıkıntımda yok yani eksik bişeyim yok herşeyimi alırım eşimde alır sorun etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?