eşim ve ev işi

Hem yardım etmiyor hemde yardımcı almanıza karşı çıkıyor. Ya yardım edecek yada yardımcı alacak, hayat müşterek, çalışan bir bayan olarak herşeye yetişemezsiniz ki.. Yardımcıya ikna etmekten başka çareniz yok, tatlı dil kullanın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, belki sizin işinizede yarar.

katılıyorum evet ama burda o kadar zor hayatlar okuyorumki benim eşim iyi geliyor yada ben iyi yönlerini görmeye çalışıyorum
çok bişey istemiyorum ondan zaten yoğun olduğum zamanlarda canım şunuda sen yaparmısın diyorum sinirli sinirli bakıyor
beni gezmeye götürürmüsün diyorum gülerek hemen tabi nereye gitmek istersin diyor götürüyor erinmiyor

evet galiba yardımcıya ikna etmeliyim

yardımcı bayanlar siz evde yokken temizlik yaptırıyormusunuz bizim yanında duracak kimse yok güvenebilirmiyim

Yardım etmeyen erkek etmiyor malesef ben kabullendim yani doğru değil ama

Yardımcı alın ve ilişkinizi bu sebepten yıpratmayınn

Sonra alttan gaz vere vere yardım etmesi sağlanır belki ama zaman lazım yeni daha evliliğiniz

Off keşke sevgiliyknki gibi olsa evlenince de

sanırım kendine det arıyorsun.Allah aşkına dağınık de,l diyosun daha ne olsu..bırak yardım etmesin.bende çalışıyorum 4.5 senelik evliyim.ama sanki evde 5 kişi yaşıyoruz eşim çok dağınık o yüzden kıymetini bil lütfen

DOĞRU GALİBA
HİÇ BİRŞEY DEMİYEYİMMİ ARTIK BEN KOCAMA
SUSAYIM YAPAYIM BARİ

Tamam da bunlar zaten olması gereken şeyler. Çalışan bir kadınsınız kocam ne güzel beni istediğim yerlere erinmeden götürüyordan daha fazla şeylerle mutlu olmalısınız. Eğer sonunda bir adım yol katedemezseniz kendinizi avutmak için gene bunları söyleyin ama önce bir deneyin bakalım hayatın müşterek olduğunu öğretmeyi.

PAZAR TATİL
ondada birsürü yapılacak çıkıyor arkadaşım bir günle bitmyorki herşey

Haklısınız. Ama en azından ayda bir pazarınızı ayırın. Zaten halihazırda bir günü illa ki evinizin temizliğine ayırıyorsunuzdur. Yardımcı hanıma alışınca da evi de bırakabilirsiniz.

Benim zamanla tanıdığım ve cok güvendiğim biri vardı, o temizlik yaparken kapıyı çekip çıkıyordum.

DOĞRU GALİBA
HİÇ BİRŞEY DEMİYEYİMMİ ARTIK BEN KOCAMA
SUSAYIM YAPAYIM BARİ
Yani, diyerek bir gelişme sağlayabildiniz mi

Ben sağlayamamıştım misal sonra bıraktım bu kez benim yorulduğumu görünce sen de yapma demeye başladı nasıl olacaksa

En azından gözlemleyin bi süre belli de edin rahatsızlığınızı belki insafa gelir de hayatın müşterek olduğu dank eder

Amin:)

Tabiki temizliğe birini alacaksınız oh ne ala memleket butun çalışan bayanları maaşlı hizmetçi yerine koyuyor bazen erkekler sinir oluyorum ben yarım gün çalışıyorum yemek olayına o yüzden eşimi sokmuyorum ama saşatalar ona ait yinede...wv temizliğine de kadın geliyor arada yaptıklarımızdada yardım ediyor eşim zaten etmek zorunda ikimizde bu evde yaşıyoruz..ben kole değilim

yardımcı bayanlar siz evde yokken temizlik yaptırıyormusunuz bizim yanında duracak kimse yok güvenebilirmiyim

Ben yaptırıyorum. Annemin de çok güvendiği bir abla. Gözüm kapalı ben de güveniyorum. Bu kadınlar zaten bu şekilde bulunuyor. İnsanların tavsiyesi ile.

buna uğraşıyorum zaten olmuyor güzelliklede denedim sitem ederekte kavga ederekte olmadı olmadı
tartışmalar kavgayla bitityor sonunda soğuyoruz birbirimizden
ne yapayım evliliğimimi bitreyim çözüm arıyorum işte
ve yardımcıya ikna etmeye karar verdim

Anlıyorum. Açıkçası benim bu konuda çizgim her zaman belli olmuştur. Benim arkadaşım da, sevgilim de, nişanlım da, eşim de hayatımın her evresindeki her insan ev işleri konusundaki fikrimi bilir. Ona göre de hareket eder. Hayat müşterek.

Umarım siz de ikna edebilirsiniz.

bu arada evim pis değildir temizdir her zaman için ayda bir pazarı bırak akşamları yapıyorum zaten
eşim hem yardım etmez hem titizdir heryer her zaman temiz olacak
diyorum hem temiz olsun istiyorsun hem yardım etmiyorsun tut işin ucundan yok bende bırakıyorum sonra kavga

ya çok kızıyorum şöyle giyim konusunda eşime uydum diyenlere. tutup basit görünecek derecede açık giyinmiyorsanız niye onların dediği oluyor? hem evlilikte rahat etmek nedir? siz hizmetçi misiniz? tabi ki ya beraber yapacaksınız yada yardımcı alacaksınız bu kadar basit. niye her şeye kadın susmak alttan almak zorunda? gezmeler yedirmeler kısmı zaten beraber yaptığınız aktivite arkadaşım, ekstra bir durum değil. aile kısmı da olması gereken. sert geldi belki tepkim ama, şimdi gençsiniz yaparsınız ama yaş ilerleyince nolacak, eşiniz alışacak ne kadın aldıracak size ne bir şey. canınızın kıymetini bilin.

Eve kadın gelmesini ben de istemem açıkçası, eşim de istemez.
Ev işlerini ben yapıyorum, eşim de benim yapamadıklarımı yapar (Perde takmak gibi).

Benim esimin cok yogun ve yorucu bi is yasami var malesef ailesi klasik erkek ev isi yapmaz ilkesiyle yetistirmis bende yarim gun calisiyorum ilk yil Yardim etmedi ev supirme gibi ama daginik degildir kiyafetlerini asar kaldirir kirlilerini kir sepetine atar hic yemek secmez banada oldukca hosgoruludur amabikinci senemiz ben artik yardimci aliyorum ayda bir yada iki haftaya bir bazen cok yoruldugumu hissediyorum cunku esim buna izin verdi calistigin icin hakkin dedi bir kac kez temizlikci bayanin yaninda durdum ama daha cok yoruldum sonra o gelince benbevden ciktim o halletti tertemiz eve gelmek cok guzel cok sukur bi sikinti yok cevrenizde surekli olan kisilerin tavsiyesine inanarak birini alin hem siz hem esiniz rahat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…