- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Hayatinda bi bardak dahi kaldormamis brnim esim cunku ailesindeki bayanlarin hepsi ev hanimi..
Ama ben calisiyorum ve bizim Evde elektrik süpürgesi, wc banyo temizligi, bulasik makinesini doldirup bosaltmak eşime zimmetli işler. .
Gerisini ben hallederim. .
Buna rağmen önümüzdeki aydan itibaren ayda bir kez kadın almaya başlayacağım bunu eşime de söyledim kabul etti. .
hayır anlattımki iyi yönlerini kötü yönlerini fikir alayım diyeya çok kızıyorum şöyle giyim konusunda eşime uydum diyenlere. tutup basit görünecek derecede açık giyinmiyorsanız niye onların dediği oluyor? hem evlilikte rahat etmek nedir? siz hizmetçi misiniz? tabi ki ya beraber yapacaksınız yada yardımcı alacaksınız bu kadar basit. niye her şeye kadın susmak alttan almak zorunda? gezmeler yedirmeler kısmı zaten beraber yaptığınız aktivite arkadaşım, ekstra bir durum değil. aile kısmı da olması gereken. sert geldi belki tepkim ama, şimdi gençsiniz yaparsınız ama yaş ilerleyince nolacak, eşiniz alışacak ne kadın aldıracak size ne bir şey. canınızın kıymetini bilin.
vaybeeeeeHayatinda bi bardak dahi kaldormamis brnim esim cunku ailesindeki bayanlarin hepsi ev hanimi..
Ama ben calisiyorum ve bizim Evde elektrik süpürgesi, wc banyo temizligi, bulasik makinesini doldirup bosaltmak eşime zimmetli işler. .
Gerisini ben hallederim. .
Buna rağmen önümüzdeki aydan itibaren ayda bir kez kadın almaya başlayacağım bunu eşime de söyledim kabul etti. .
hayır anlattımki iyi yönlerini kötü yönlerini fikir alayım diye
uyuyoum bazı şeylerine ne yapayım uymayınca kavga oluyor
biraz o biraz ben fedakarlık yapayım istiyorum ben
mesela giyim konusunda neye kavga çıkıyor?hayır anlattımki iyi yönlerini kötü yönlerini fikir alayım diye
uyuyoum bazı şeylerine ne yapayım uymayınca kavga oluyor
biraz o biraz ben fedakarlık yapayım istiyorum ben
Çalışan kadının çektiği en büyük sıkıntıya deginriniz.....Yardım eden erkek sayısı cok cok az....Allah yardımcınız olsun....ikimizde ölerek gelmiyoruz eve orta halli yorgun oluyoruz inada bindirdim ben biraz o yardım etmeyince bırakıyorum bende yapmoyrum sonrası kavga
dar giyim açık giyim istemiyormesela giyim konusunda neye kavga çıkıyor?
Peki o zaman :)Karmakarisik, o zaman kafanda sorun ettigin seyleri (esin ve ailesi) bosuna sorun etme. Adam daha napsin.
Ne guzel iste hayatini keyifle yasa. Benim esim guya en iyi kocalardandir, ama banyo temizledigine hic sahit olmadim, o da ancak beni hasta ettigi icin (hamileyken) bir yada iki kere dus kabini temizledi o kadar.
Peki o zaman :)
Oturdum oturdugum yere:)
Eskisi kadar çok düşünmüyorum zaten artık. . Okulum da olduğu için iş okul ev arası koşturmak la geçiyor zaten günlerim. . Bu arada sana özel mesaj atacaktim ne zamandır aklimda ydi :) dur onu atayım
b.. götürünce kavga çıkıyor işte yapıyorum yine kendim evde kavgalı durulmuyorbir dini sohbette dinlemistim ve cok tutmustum hocayi. Calisan esleri olan erkeklere seslenmisti. Eslerinize yardim edin, gidip iki seksen uzanmayin. Kendinize hizmetci mi aldiniz demisti.
Vay bee dedim. Dunya deyisiyor cidden. Boyle diyen hocalarin sayisi artiyor artik. Eskiden bayanlar calismak zorunda deyil diye isin icinden cikiveriyorlardi, hemcinsleriyle catismamak icin.
Konu sahibi iyi ediyorsun, o yapmiyorsa sen de yapma. Birak evi B... gotursun.
Apla apla aplacigimmmmm:):)
Ablalik damarim tuttu :)
Eşine yardım etmeyi tüm hocalar teşvik eder...Birine yardım etmek guzel birşeydir....Ama eskiden kalma bir alışkanlık var ; "kadin,kadındır,erkek erkektir"....b.. götürünce kavga çıkıyor işte yapıyorum yine kendim evde kavgalı durulmuyor
birde benim kocaya denk gelse o hoca
Eşine yardım etmeyi tüm hocalar teşvik eder...Birine yardım etmek guzel birşeydir....Ama eskiden kalma bir alışkanlık var ; "kadin,kadındır,erkek erkektir"....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?