eşim ve ev işi

Hayatinda bi bardak dahi kaldormamis brnim esim cunku ailesindeki bayanlarin hepsi ev hanimi..
Ama ben calisiyorum ve bizim Evde elektrik süpürgesi, wc banyo temizligi, bulasik makinesini doldirup bosaltmak eşime zimmetli işler. .
Gerisini ben hallederim. .
Buna rağmen önümüzdeki aydan itibaren ayda bir kez kadın almaya başlayacağım bunu eşime de söyledim kabul etti. .

Karmakarisik, o zaman kafanda sorun ettigin seyleri (esin ve ailesi) bosuna sorun etme. Adam daha napsin.
Ne guzel iste hayatini keyifle yasa. Benim esim guya en iyi kocalardandir, ama banyo temizledigine hic sahit olmadim, o da ancak beni hasta ettigi icin (hamileyken) bir yada iki kere dus kabini temizledi o kadar.

hayır anlattımki iyi yönlerini kötü yönlerini fikir alayım diye
uyuyoum bazı şeylerine ne yapayım uymayınca kavga oluyor
biraz o biraz ben fedakarlık yapayım istiyorum ben

vaybeeeee
ben bunların 4/1 ini yaptıramam
kise ayıramaz bizi kavgadan valla yaptırmaya kalksam

Her konuda iyiyse , bu konuda esinle kavga etme bence..

Tatli dille anlat , seninde yoruldugunu,
En azindan bi elektirikli supurgeyle cekebilecegini...

valla canim kavgasiz bazi seyler duzelmiyor.
Esim de yardim eder baya, ama vakti zamaninda baya hir gur cikmisti.

mesela giyim konusunda neye kavga çıkıyor?

Utuyu çamaşırı ve bulasigi o halletsin....Yemekti ,vev temizligiydi siz yapin...

ikimizde ölerek gelmiyoruz eve orta halli yorgun oluyoruz inada bindirdim ben biraz o yardım etmeyince bırakıyorum bende yapmoyrum sonrası kavga
Çalışan kadının çektiği en büyük sıkıntıya deginriniz.....Yardım eden erkek sayısı cok cok az....Allah yardımcınız olsun....

BENDE ÇALIŞAN BAYANIM BENİM EŞİM CUMARTESİ DE ÇALIŞMIYO AMA BEN ÇALIŞIYORUM O CUMARTESİ EVLERİ TOPLAR SÜPÜRÜR SİLER BULAŞIK VARSA MAKİNAYA BİLE KOYMAZ ELİNDE YIKAR AMA NORMALDE ÇOK DAĞINIKTIR MALESEF

bir dini sohbette dinlemistim ve cok tutmustum hocayi. Calisan esleri olan erkeklere seslenmisti. Eslerinize yardim edin, gidip iki seksen uzanmayin. Kendinize hizmetci mi aldiniz demisti.
Vay bee dedim. Dunya deyisiyor cidden. Boyle diyen hocalarin sayisi artiyor artik. Eskiden bayanlar calismak zorunda deyil diye isin icinden cikiveriyorlardi, hemcinsleriyle catismamak icin.

Konu sahibi iyi ediyorsun, o yapmiyorsa sen de yapma. Birak evi B... gotursun.

Ya temizlige kadin cagiracak ya da ev isine yardim edecek baska yolu yok. Kararli bir sekilde konusursaniz, kavga etmeden ama kesin bir dille soylerseniz ikna edebilirsiniz.

mesela giyim konusunda neye kavga çıkıyor?
dar giyim açık giyim istemiyor
görsen zaten ne dar ne açığımdır
ama onun dar ve açık giyim anlayışı benimkiyle uyuşmuyor
kadınlar daha çok ödün veriyor işte kendinden bende onlardan biriyim

Peki o zaman :)
Oturdum oturdugum yere :)
Eskisi kadar çok düşünmüyorum zaten artık. . Okulum da olduğu için iş okul ev arası koşturmak la geçiyor zaten günlerim. . Cok bi keyif yapamadım gitti koşa koşa ise git oradan koş okula git :)bu arada sana özel mesaj atacaktim ne zamandır aklimda ydi :) dur onu atayım

b.. götürünce kavga çıkıyor işte yapıyorum yine kendim evde kavgalı durulmuyor
birde benim kocaya denk gelse o hoca

b.. götürünce kavga çıkıyor işte yapıyorum yine kendim evde kavgalı durulmuyor
birde benim kocaya denk gelse o hoca
Eşine yardım etmeyi tüm hocalar teşvik eder...Birine yardım etmek guzel birşeydir....Ama eskiden kalma bir alışkanlık var ; "kadin,kadındır,erkek erkektir"....

Eşinin başka isteği varmıymış bi sor bakalım...
Bu ne ya istediğim gibi giyin, temizliği yap beni rahat ettir ohh erkek olmak varmış..
Böyle alıştırma, sen haklısın ya yardımcı alıcaksın yada beraber yapcaksınız..
Üçüncü bir seçenek yok

Eşine yardım etmeyi tüm hocalar teşvik eder...Birine yardım etmek guzel birşeydir....Ama eskiden kalma bir alışkanlık var ; "kadin,kadındır,erkek erkektir"....

valla cok ta oyle deyildi be guzelim. Yada kuru kuru gecistirilirdi genel olarak. Ama bu hoca oyle bir dedi ki, hayret ettim yani. Biraz fircaladi beyleri. Cok sevindim ne yalan soyliyim.
Kadin kadindir zaten, cocuk dogursun erkekler demiyoruz, yada emzirsin, ama ben o isleri yaparken sen de baska isin ucundan tut diyoruz. madem esinin calismasina razi o zaman tutacak, o evde kadin kadar o da is yapicak. Gelip Tv nin karsisina oturmiyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…