Kavga edince tamam beraber yapalim de, ama sen kavga etme. Kendi kendine kavga etsin.b.. götürünce kavga çıkıyor işte yapıyorum yine kendim evde kavgalı durulmuyor
birde benim kocaya denk gelse o hoca
bir dini sohbette dinlemistim ve cok tutmustum hocayi. Calisan esleri olan erkeklere seslenmisti. Eslerinize yardim edin, gidip iki seksen uzanmayin. Kendinize hizmetci mi aldiniz demisti.
Vay bee dedim. Dunya deyisiyor cidden. Boyle diyen hocalarin sayisi artiyor artik. Eskiden bayanlar calismak zorunda deyil diye isin icinden cikiveriyorlardi, hemcinsleriyle catismamak icin.
Konu sahibi iyi ediyorsun, o yapmiyorsa sen de yapma. Birak evi B... gotursun.
Eşiniz anlattığınız kadarıyla gayet ideal bir eş. Bu da nazar boncugunuz olsun. Isi inada bindirirseniz bunaltirsiniz adamı. Hastayken hamileyken yardım etmesini isteseniz tamam da fiziksel gücünüz yerindeyken bu konuyu baskı malzemesine donusturmeniz resmen simarikliga kaçıyor.
hahah :)Ayni dertten bendede var :) catir catir maas getiriyorum, elalemin erkekleri kazanmiyor benim kazandigimi. Benim esim benden is as istemiyor, cok calisiyor cok yoruluyorum biliyor, ama gelin gorun ki komsum kaynanam oldugu icin evdeki yaptigim kolay yemegi begenmiyorsa, yada eve gec geldiginde evde yemek yoksa, yapmak yerine yada benden istemek yerine gidiyor annesine. Butun cinlerim zipliyor. Biraz kendi sorumlulugunu al, kendin yap, benden iste filan diye bizde dun tartistik. Bu konunun tartisma sezonu acildi demekki :) hihi.
yok arkadas 10 aydir boyle, 10 aydir soyleniyorum ama tik yok. Eve birini bende cok dusundum, birini cagirdim bikeresinde, kiz benden genc ve arap, guvenemedim (temiz yapacagina guvenmedim, baska turlu algilamayin). Bir kurs hocam vardi, bana hep 'pick your fight' derdi, yani kavga edeceksen edecegin kavganin bile konusunu sec derdi. Enerjini kazanamayacagin kavgalara harcama derim ben. Karar verdim, yeni yilda 1 gun eksik calisacagim. Az yiyelimde bir cirak tutalim diye
valla cok ta oyle deyildi be guzelim. Yada kuru kuru gecistirilirdi genel olarak. Ama bu hoca oyle bir dedi ki, hayret ettim yani. Biraz fircaladi beyleri. Cok sevindim ne yalan soyliyim.
Kadin kadindir zaten, cocuk dogursun erkekler demiyoruz, yada emzirsin, ama ben o isleri yaparken sen de baska isin ucundan tut diyoruz. madem esinin calismasina razi o zaman tutacak, o evde kadin kadar o da is yapicak. Gelip Tv nin karsisina oturmiyacak.
Ben de erkeğin yardım etmesinden yanayim kesinlikle...Ben sadece toplumdaki bir anlayıştan bahsettim...valla cok ta oyle deyildi be guzelim. Yada kuru kuru gecistirilirdi genel olarak. Ama bu hoca oyle bir dedi ki, hayret ettim yani. Biraz fircaladi beyleri. Cok sevindim ne yalan soyliyim.
Kadin kadindir zaten, cocuk dogursun erkekler demiyoruz, yada emzirsin, ama ben o isleri yaparken sen de baska isin ucundan tut diyoruz. madem esinin calismasina razi o zaman tutacak, o evde kadin kadar o da is yapicak. Gelip Tv nin karsisina oturmiyacak.
cok haklisin. Annemler bile esime daha kayirici davraniyolardi. Gerci annemin hakkini yiyemem, esim hergun ise gitmek zorunda deyil bazi gunler evden yapiyor isini, o zaman onun eline tutusturuyordu supurgeyi :)Ben de erkeğin yardım etmesinden yanayim kesinlikle...Ben sadece toplumdaki bir anlayıştan bahsettim...
Hiçbir din adamı da, eşinize yardım etmeyin diye tenbihlemez...
Hatta çalışan kadının parasına kocası dokunamaz derler
Cocucgun oldugu zaman anlarsin canim.Ev isleri planli programli yapildiği zaman her akşam iş çıkmaz ki abartiyorsunuz. Eş olarak tek eksiği buysa tolere edebilmelisiniz.
Bir erkek çalışan eş istiyorsa kesinlikle ve kesinlikle yardım etmeli.....yardım edemeyecekse de ev hanimiyla evlenecek, ki ev hanımına da yardım etmeli....
Bu nasil bir zihniyet? Bir kadin esinin istedigi gibi giyinmezse oyle giyinen biriyle aldatilmasini normallestiriyorsunuz bu yazdiginizla. O zaman konu sahibesinin esi de giydigine karismasin efendim. Zira karismayan birini bulabilir, esine de soguk davranabilir karistigi icin.Giyim konusunda eşinizle inatlasmayin lütfen.....Sonra buraya eşim bana soğuk davranıyor beni artik sevmiyor gibi bir başlık açabilirsiniz....Ve bunu yapmaya onu siz itmiş sayılırsınız haberiniz olsun....
Ben adamın yaptığı doğru veya yanlış demiyorum, giyim konusunda inatlastiginizda olacakları söylüyorum....
Hatta siz öyle giyinmiyorsunuz diye istediği gibi giyinen birini de bulabilir....
Her gün şoktan şoka giriyorum bu sitede MinilisBu nasil bir zihniyet? Bir kadin esinin istedigi gibi giyinmezse oyle giyinen biriyle aldatilmasini normallestiriyorsunuz bu yazdiginizla. O zaman konu sahibesinin esi de giydigine karismasin efendim. Zira karismayan birini bulabilir, esine de soguk davranabilir karistigi icin.
Maalesef erkekler ev işlerine yardımcı olma taraftarı değil..
Bence bunun için huzursuz olmaya değmez.. Büyük kavgalar aradaki sevgiyi saygıyı bitirir..
Ayda bir temizlikçi kadın alsanız ne sorun olacak ki..
Eşinizi ikna etmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?