Eşim ve hakaretleri

Boyle bir okuzu nasil sevebiliyosunuz yaa alt tarafi annenizde kalicaksiniz izin almayin haberin olsun o yuzden soyledim deyin taviz vermeyin daha fazla yojsa daha kotu olur hakaret etmesine asla ama asla izin vermeyin.

evet bi de kınadığımızı yaşamadan ölmezsin diye de bi laf var özlü sözleri çok biliyorsan eğer ..

Düzgün konuşursan sevinirim yeter artık ben okuyorum su anda üniversiteyi yeter artık ya yazmayın gerçekten çok kırıcısınız dizinde eşimden bi farkınız Yok . Oldu bitti evlendim bende geceler boyu ders çalıştım sınavlara girdim açıktan bitirdim şimdide açıktan üniversite okuyorum yiyip içip kahır çekmiyorum tamam mı burda olay yaşadım ve yazdım ama siz insanlıktan anlamıyorsunuz tıpkı eşin gibi dümdüz bi kafayla ilerliyorsunuz o öyle siz böyle !

Senin seviyende çok ortada gerçekten sizin gbiivleri de görüyoruz bedduaymış da bilmem neymiş senin de seviyen ortada senin çocuğun psikopat olmayacağı ne malum çok mu garanti veriyorsun ??? Benim çocuklarıma psikopat diyecek kadar sen

Sen de zamaninda birilerini kinadigin icin basina gelmis derim.

Yorumlari kisisellestiriyorsun, cozum aramiyorsun. Sana kolay gelsin.
Ben mi kişiselleştiriyorım evlenmişim ve olmuş bitmiş şu anda bi sorun yaşıyorum be koca meraklısından başka türlü türlü hakaret alıyorum ben mi kişiselleştiriyorım ?

Amann ne halin varsa gor. Toplumun basina bela olmayin yeter. Beddua ede ede Allah belani vermis. Eski konularina baktim da esin dogmayan bebegine kufur ediyormus . Hep harika bir erkekmis yani ask dolu : )

Neden kendine faydalı olan yorumları alıp geçmiyorsun?

Merak etme hakaret yiyip oturuyorsun diye seni küçük gören o arkadaş kendini yakın arkadaşı ile aldatan eşinden ayrılıp yine onunla yeniden barışmış biri..

Hem de maddi rahatlık için..

Vaktinde onun üzerine çok yüklenenlere empati yapamadiklari için kızmış biriyim ama böyle onun bunun konusunda atıp tuttuğuna göre iyi yapmışlar ona da demek..

Hatalarını farket ve kendini değiştir.
Burdaki herkesi de ciddiye alma.

18 yasıma girerken evlendim . Erken bi evlilik oldu evet çocuktum pişman oldum hatalar yaptım .. herkes hata yapıyor .. şu anda zaten okuyorum okul harcını yatıracak edecek gücüm tek başıma olmayacak. Okulum bittipinde de mesleğim olacak ayaklarım üstünde duracam . Yine de Cevap veren herkese teşekkür ederim bir sürü yorumdan sadece 3 4 arkadaş bana cözüm olmaya çalıştı insanlıkla ama çoğunuz ithamlar hakaretler aptal bilmem ne sevişme meraklısı koca delisi okumayan yiyip içip zıbardıgımı düşündünüz bende geceler boyu sınavlarıma çalıştım okudum birisi İhalelere gittim aptal mıydım yazmış ben de çalıştım ders çocuklarıma kadar hakaret ettiniz.. ben size derdimi paylaştım hiç bi şey demiyorum ben sizleri kıracak bi şey dediysem kusura bakmayın .. siz bi bayan olarak bana destek çıkacağınıza zil takıp oynamadığımızı kaldı .. yazdım sizden bi fikir bi akıl gelir diye ama daha çok üzüldüm .. siz yazmaya devam edin içinideki kini kusun ben artık cevap yazmayacağım...

Hepsini tek tek okudum ama cevap yazamadım.. bu kişinin yazdıkları beni çok üzdü .. ben erken evlendim bu sorunları yaşadım diğeri olur mesleği olur her şeyi tam olur ama kocası yine bırakır gider aldatır aldatmasına göz yumar herkesin başına her şey geliyor bu hayatta ben ne diyim ki .. bi şey dediğim de de suç oldu.

Sen okumayıp erken evlendiğin üzerine kosarcasina ard arda iki çocuk yaptığın için ve bu kadar silik bir karakter olduğun için suçlusun. Eşine karşı dik bir duruşun olmalı.
Önce bunu bir kabul et.

Evet herkes kendine baksın.
Hatasız kul yok.
Mühim olan hatalardan ders çıkarmak ve tekrar etmemek.

Evet peşpeşe oldu sizin gibi yorum yapan insan çok az oldu çok üzüldüm ben bu tepkiye ..

Adresinizi verirseniz size bir kutu yollamak istiyorum.
Kutunun içeriği;
- 1 kutu prezervatif
- 1 kutu doğum kontrol hapı
- 1 kutu sakinleştirici hap
- 1 adet TC Anayasası
- 1 adet avukat kartviziti
- 1 adet psikolog kartviziti
- 1 adet çocuklarınızla gidebileceğiniz tek yön herhangi bir yere uçak bileti.
- 1 adet üniversite sınavı başvuru formu

Çok fazla üzerine gitmiyor musunuz bayanın. Geç yasta evlenip elinde mesleği olan kadınlar acaba Hic mi eşlerinden hakaret isitmiyor. Sanki o kadınlar hemen bosanma yoluna mı gidiyor??
Konu sahibi arkadaşım evet eşin çok büyük kabalik yapmış çok onur kırıcı bir davranış. Ne yazık ki erkeklerin bazen böyle öfke patlamaları oluyor. Boşanmayı dusunmuyosun madem eşini karşına alıp konuşmayı dene kırgınlığını belli et ona. Oda pişman olacaktır mutlaka ama bazı şeyleri unutmak kolay olmuyor biz kadınlar için

Kocanizdan izin istemeniz en buyuk hata. İşiniz zor allah sabır versin.

konu sahibi, önceki sayfalarda yazdığım gibi eğer devamnı getiremeyeceksen sakın atar yapma dayak da yersin.. ilk iş okul mu bitiriyorsun, iş mi buluyorsun ne yaparsan yap bırak bu adamı.. sen birazcık dik olsan adam kuyruğu sıkıştırır..

Kimin ne yazdığını kimin kocasının bilmem ne halt ettiğini açıkça yazın. Biz itham altında kalıyoruz. Gizemli gizemli yazismayin bana da kırdın diyorsun benim bahsi geçen mevzula alakam yok. Kim kimi aldatmis kim kırıcı yorum yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…