Ay canımmmm
Sizi üzdüğünün farkında, hediye ile gönlünüzü almaya çalışıyor.
Ne romantik, ne düşünceli bir adam.
Konu sahibi, gençsiniz, toysunuz, lütfen öfkeyle kalkıp zararla oturacağınız şeyler yapmayın. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış. Sivri dilli olmayın, bakın ne kaa güzel eşiniz sizi ne kaa çok seviyor, seviyor ki kıskanıyor, babanızda kalmanıza bile izin vermiyor. Burada size "boşanın" yazan kadınların eşleri onları bu kaa çok sevmediği için, kıskanıp kısıtlamadığı için sizi kıskanıyorlar, onun için boşan yazıyorlar. Sakın ha sakın boşanmayın. Zaten yuva yıkmak öyle kolay mı? Hele de 2 çocukla? Hele de aileniz arkanızda değilken? Kendinizi düşünmüyorsanız bari bebelerinizi düşünün. Yazık değil mi, bu çocukların o mutlu, sevimli, sevgi dolu aile ortamında hem anne hem babalarına ihtiyaçları yok mu?
Tecrübe sahibi biri olarak size önerim: inatlaşmayın. İnat her zaman iki tarafı da yıpratır. Alın telefonu elinize, ayzın ayakkabı numaranızı şimdi... Adamın da canını sıkmayın, adama suçluymuş gibi davranmayın, bir daha sizi bu kaaaa çok seven adam bulamazsınız.
evet bi de kınadığımızı yaşamadan ölmezsin diye de bi laf var özlü sözleri çok biliyorsan eğer ..Sen benim basima ne gelecegini dusunecegine cocuklarinin gelecegini dusun.
Kocanin kurdugu cumleler cok hos ama ona bu atari yapamiyorsun.
Evlilik terapistine gidin diyecektim ama gelmez. O olmaz, bu olmaz, su olmaz.
Son olarak kocanin bu halinin nedeni ailesinde yasadigi annesi ve babasiyla gecen tartismalardir. Cocuklarin da cok saglikli bir ortamda buyumeyecek yani.
Psikolog sart. Ikinize de.
Edit:Bedduaya sormuslar nereye gidiyorsun diye. O da geldigim yere demis.
Düzgün konuşursan sevinirim yeter artık ben okuyorum su anda üniversiteyi yeter artık ya yazmayın gerçekten çok kırıcısınız dizinde eşimden bi farkınız Yok . Oldu bitti evlendim bende geceler boyu ders çalıştım sınavlara girdim açıktan bitirdim şimdide açıktan üniversite okuyorum yiyip içip kahır çekmiyorum tamam mı burda olay yaşadım ve yazdım ama siz insanlıktan anlamıyorsunuz tıpkı eşin gibi dümdüz bi kafayla ilerliyorsunuz o öyle siz böyle !Biliyosun bizde soyle salakca bi dusunce var
Cocuk yap duzelir ..
Kocanin huyuna git
Kocanin gozunu disariya kacirtma .
Uffffff bu kafalardan cikamayinca
Boyle zilyon tane daha konu acilir .
Cok kucuk yasi uzuluyorum ben
Mahvolmus hayat
Bi de bonusu iki cocuk
Ikiyle kalacak mi bi de o var !
Boyle bir okuzu bi de baba olmakla taclandiriyolar
Kim gidip sen gibi okuyacak
Is bulacak calisacak
Evde oturmak daha kolay degil mi ????
Cekerse en yakinindakinin kahrini cekicek
Illa cekilecek ama kahir
Arabesk damarlarimiza islemis bizim
Senin seviyende çok ortada gerçekten sizin gbiivleri de görüyoruz bedduaymış da bilmem neymiş senin de seviyen ortada senin çocuğun psikopat olmayacağı ne malum çok mu garanti veriyorsun ??? Benim çocuklarıma psikopat diyecek kadar senBeddulari git kocana et belki tutar da kurtulursun. Biz mecbur muyuz senin gibi zevkinin pesine gidenlerle ugrasmaya toplumun icine edildi. Koca bul cocuk yap kavga et cocuklar ortada kalsin psikopat olsun. Bana beddua edecegin berbat hayatina bak 30 yasinda anne oldum ben senin kadar kafam basmiyordu cocuk nasil yapilir bilmiyordum. Cahildim kusura bakma. Kafayi erkek ve cinsel hayatla bozmamistim cunku vatana millete nasil faydam olur onun derdindeydin.Buraya yazarken millete beddua ederken kafan calisiyor kocaya gelince mi tirsiyorsun ? Terapiste gidin tam oyle bir ailesiniz cunku : ) olmadi buyu yaparsin bu tam sizin seviye ..
evet bi de kınadığımızı yaşamadan ölmezsin diye de bi laf var özlü sözleri çok biliyorsan eğer ..
Ben mi kişiselleştiriyorım evlenmişim ve olmuş bitmiş şu anda bi sorun yaşıyorum be koca meraklısından başka türlü türlü hakaret alıyorum ben mi kişiselleştiriyorım ?Sen de zamaninda birilerini kinadigin icin basina gelmis derim.
Yorumlari kisisellestiriyorsun, cozum aramiyorsun. Sana kolay gelsin.
Düzgün konuşursan sevinirim yeter artık ben okuyorum su anda üniversiteyi yeter artık ya yazmayın gerçekten çok kırıcısınız dizinde eşimden bi farkınız Yok . Oldu bitti evlendim bende geceler boyu ders çalıştım sınavlara girdim açıktan bitirdim şimdide açıktan üniversite okuyorum yiyip içip kahır çekmiyorum tamam mı burda olay yaşadım ve yazdım ama siz insanlıktan anlamıyorsunuz tıpkı eşin gibi dümdüz bi kafayla ilerliyorsunuz o öyle siz böyle !
Hepsini tek tek okudum ama cevap yazamadım.. bu kişinin yazdıkları beni çok üzdü .. ben erken evlendim bu sorunları yaşadım diğeri olur mesleği olur her şeyi tam olur ama kocası yine bırakır gider aldatır aldatmasına göz yumar herkesin başına her şey geliyor bu hayatta ben ne diyim ki .. bi şey dediğim de de suç oldu.Neden kendine faydalı olan yorumları alıp geçmiyorsun?
Merak etme hakaret yiyip oturuyorsun diye seni küçük gören o arkadaş kendini yakın arkadaşı ile aldatan eşinden ayrılıp yine onunla yeniden barışmış biri..
Hem de maddi rahatlık için..
Vaktinde onun üzerine çok yüklenenlere empati yapamadiklari için kızmış biriyim ama böyle onun bunun konusunda atıp tuttuğuna göre iyi yapmışlar ona da demek..
Hatalarını farket ve kendini değiştir.
Burdaki herkesi de ciddiye alma.
Sana hiç bi şey demiyorum ...Amann ne halin varsa gor. Toplumun basina bela olmayin yeter. Beddua ede ede Allah belani vermis. Eski konularina baktim da esin dogmayan bebegine kufur ediyormus . Hep harika bir erkekmis yani ask dolu : )
Hepsini tek tek okudum ama cevap yazamadım.. bu kişinin yazdıkları beni çok üzdü .. ben erken evlendim bu sorunları yaşadım diğeri olur mesleği olur her şeyi tam olur ama kocası yine bırakır gider aldatır aldatmasına göz yumar herkesin başına her şey geliyor bu hayatta ben ne diyim ki .. bi şey dediğim de de suç oldu.
Evet peşpeşe oldu sizin gibi yorum yapan insan çok az oldu çok üzüldüm ben bu tepkiye ..Sen okumayıp erken evlendiğin üzerine kosarcasina ard arda iki çocuk yaptığın için ve bu kadar silik bir karakter olduğun için suçlusun. Eşine karşı dik bir duruşun olmalı.
Önce bunu bir kabul et.
Evet herkes kendine baksın.
Hatasız kul yok.
Mühim olan hatalardan ders çıkarmak ve tekrar etmemek.
Evet peşpeşe oldu sizin gibi yorum yapan insan çok az oldu çok üzüldüm ben bu tepkiye ..
Kocanizdan izin istemeniz en buyuk hata. İşiniz zor allah sabır versin.Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık.. şu anda arkadaşıma yazacaktım saat çok geç oldu yazamadım utandım ama içimde kalırsa içimde patlayacak cünkü çok üzgünüm .. şimdi altına boşan bilmem ne yazacaksınız ama yazması kolay.. biz eşimle çok sveerekn evlendik ailem karşı çıksa bile yine de desteklemek zorunda kaldılar.. geçenlerde ailemle bi konudan dolayı tartışma olmuştu ama tatlıya bağlandı sayılır.. eşim işe gitti bi kaç gün gelmeyecek beni de annemler kendilerine çağırdılar izin istedim izin verdi geldim gece de kalayım bari dedim az önce mesaj attı eve gitmedin mi diye Yok kalçam dedim bi sinirlendi kime sordun kimden izin aldın çok sinirli bi insan sinirlenince annesi babası kimseyi tanımaz bile izin verirsin diye düşündüm falan diyorum yok küfürler bi daha nah gidersin sen annene yok mal aptal insan aklınıza ne gelirse kendimi çok değersiz hissediyorum böyle konuşma diyorum yine aynı inşşallah ölürüm mezarımın başında hüngür hüngür ağlarsın dedim inşallah dedi bana .. bu laflarını bedelini gelince ödeyeceksin bilmem ne bir sürü şey dedi ben hiç hakaret falan etmedim bile sakinleşsin diye uğraştım o üstüne mal aptal dedi o kadar çok üzgünüm ki şu anda kendimi gerçekten çok değersiz hiç bi şey hak etmeyen bi insan olarak görüyorum hissediyorum başıma agrı girdi aklımdan her şey geçiyor .. beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çoközür bile dilemez geldiğinde asla ben dilerim o dilemez.
Kimin ne yazdığını kimin kocasının bilmem ne halt ettiğini açıkça yazın. Biz itham altında kalıyoruz. Gizemli gizemli yazismayin bana da kırdın diyorsun benim bahsi geçen mevzula alakam yok. Kim kimi aldatmis kim kırıcı yorum yapmışHepsini tek tek okudum ama cevap yazamadım.. bu kişinin yazdıkları beni çok üzdü .. ben erken evlendim bu sorunları yaşadım diğeri olur mesleği olur her şeyi tam olur ama kocası yine bırakır gider aldatır aldatmasına göz yumar herkesin başına her şey geliyor bu hayatta ben ne diyim ki .. bi şey dediğim de de suç oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?