Eşim ve hakaretleri

beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çok
Hala sevmediğini düşünüyorsun öyle mi?
Sevmiyor zaten.
Kapının önüne koysa hava almamı istedi de dışarı çıkardı beni diye sevineceksin neredeyse.
Allah akıl fikir versin...

HANIMLAR GÖRÜNSÜN DIYE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM

Konu Sahibi 13 yaşında evlenmemis çocuğu 8 yaşında değil 8 aylık

boşanmayacaksan tepkini göster o sana hakret edince sakinleştirmeye çalışma. çok ciddi set koy arana ve sana bir daha öyle konuşamasın. öyle konuşmasına da sen izin veriosun

Hiç bi şey demiyorum sizin yerinizde olsam ben böyle konuşurdum heralde

Bu kanıya nerden vardın çok merak ediyorum nerede yazdım 8 yasında çoçuğum var diye ? Biri 8 diğeri 27 aylık yazdım 8 AYLIK VE 27 AYLIK .
Tmm sert yapma hemen, cephe alma hemen yazılana.
İnsanlar bazen okuduğunu o an yanlış okuyabilir veya anlayabilir değil mi.
İnsanız sonuçta.
Yine de erken yaşta evlendiğin için yanlışsın.
Ama sana bişi demiyorum veya dememeliyiz bence.
Suç senin ailende.
Eşinden eğer değer ilgi sevgi görmüyorsan, yaşın daha genç iken bir şeyler yapmalısın.
İşe girip çalışmalısın. Eğer annen cocuklara bakarım derse tabiii..
Yoksa işin gerçekten zor. Allah yardımcın olsun.

Ya ANLAMIYOR KUSUNUZ HEMEN DE BÖYLE HEYECAN LAIZM SİZE DE UYDURUP UYDURUP ÜZERİNE GİTMEYE 13 yasında FALAN EVLENMEDİM ONU ORTAYA ÇIKARAN İNSANA NE DEMEKİ YA YUH VALLA DOĞRU DÜRÜST OKUYUN YARIM YAMALAK OKUYUP SUÇLAMAYIN !!!

Demek istediğimi anlamıyorsunuz benim ailem bana asla destek olmaz bu konuda ... boşanmak diye bi kelime yok şu anda üniversite okuyorum iki yıllık bi şeyler yapmaya çalışıyorum zaten. Ama siz hemen bi yerden bi suç yakalasak diye bakıyorsunuz hepiniz .((

Kaç yıllık ewlisiniz?

Yok canım suçlamıyorum seni.
Aileni suçluyorum.
Oku ünv.yaşın genç iken bir şeyler yapmaya çalış.
İşe gir, cocuğunun birini kreşe ver diğerine annen veya kayınvaliden baksın.
Senin elin ekmek tutsun, özgüveninin gelmesi lazım, güçlü olduğunu anlaman lazım.

Ayar cek diyenler, konu sahibi cekecegi ayarin dozunu tutturamazsa saglam dayak yeme potansiyeli var. kaldi ki o telefonu suratina kapatmayan kadin ayar falan da cekemez zaten..
( ayar çekmek için iyi bi akıl ve plan lazım ama benim aklım çalışmıyor yeminle .

Bu adam böyle gider evlilik de böyle gider Ama Allah rızası için bir çocuğun hayatını daha mahvetmeyin
1 yılda 2 çocuk diyorsunuz korunmayı mi bilmiyorsunuz yoksa ona da mı izin almak zorundasınız

İşte çocuk gelişimi başlıyorum çocuklarım kimseye muhtaç kalmasın yanımda tutarım diye ben bunları anlatmadım ben sadece sorunumu anlatmak istedim ama çok kişi çok kötü ithamlarda bulundu koca delisi olmuşsun bilmem ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…