Bu kanıya nerden vardın çok merak ediyorum nerede yazdım 8 yasında çoçuğum var diye ? Biri 8 diğeri 27 aylık yazdım 8 AYLIK VE 27 AYLIK .21 yaşındasınız ve çocuğunuz 8 yaşında öyle mi ?
Hala sevmediğini düşünüyorsun öyle mi?beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çok
Hiç bi şey demiyorum sizin yerinizde olsam ben böyle konuşurdum heraldeBen konu sahibi gibi tipleri böyle eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum
21 yaşında bi camış ile evlenmiş sanki güzel bi halt yemiş gibi bir de profiline 1 yıla iki bebis yazmış aferin tek başarımız sevişmek zaten
Bence ara özür dile bir daha senden izinsiz bırak anneme gelmeyi nefes dahi almam de küçük zaten 8 aylık olmuş üçüncü bebeği de yapın hemen bu güzel yuva güzel aşk bunu hak ediyor
Bosan diyen olursa da ağzına kürekle vur
Ne dememi isterdin?Hiç bi şey demiyorum sizin yerinizde olsam ben böyle konuşurdum heralde
Nasıl cekcem o ayarıBoşan demeyin diyosun ama hakaret ediyor diyorsun.
Üstüne kendini değersiz hissedip korkuyosun ya bir güzel ayar çekiceksin yada böyle yaşamaya devam ediceksin
Tmm sert yapma hemen, cephe alma hemen yazılana.Bu kanıya nerden vardın çok merak ediyorum nerede yazdım 8 yasında çoçuğum var diye ? Biri 8 diğeri 27 aylık yazdım 8 AYLIK VE 27 AYLIK .
Ya ANLAMIYOR KUSUNUZ HEMEN DE BÖYLE HEYECAN LAIZM SİZE DE UYDURUP UYDURUP ÜZERİNE GİTMEYE 13 yasında FALAN EVLENMEDİM ONU ORTAYA ÇIKARAN İNSANA NE DEMEKİ YA YUH VALLA DOĞRU DÜRÜST OKUYUN YARIM YAMALAK OKUYUP SUÇLAMAYIN !!!Gerçekten pess !!!
Konu sahibinin ailesinee pesss diyorum...
Hadi bu kız cahil, fakat ailesi daha da cahil müsade ettikleri için çocuk yaşta evlenmesine...
Normalde o yaşta ip atlaması lazım voleybol oynaması lazım, arkadaşlarıyla sinemaya gitmesi lazım, ders çalışması lazım. Sınavlarına hazırlanması lazım....
Demek istediğimi anlamıyorsunuz benim ailem bana asla destek olmaz bu konuda ... boşanmak diye bi kelime yok şu anda üniversite okuyorum iki yıllık bi şeyler yapmaya çalışıyorum zaten. Ama siz hemen bi yerden bi suç yakalasak diye bakıyorsunuz hepiniz .Tmm sert yapma hemen, cephe alma hemen yazılana.
İnsanlar bazen okuduğunu o an yanlış okuyabilir veya anlayabilir değil mi.
İnsanız sonuçta.
Yine de erken yaşta evlendiğin için yanlışsın.
Ama sana bişi demiyorum veya dememeliyiz bence.
Suç senin ailende.
Eşinden eğer değer ilgi sevgi görmüyorsan, yaşın daha genç iken bir şeyler yapmalısın.
İşe girip çalışmalısın. Eğer annen cocuklara bakarım derse tabiii..
Yoksa işin gerçekten zor. Allah yardımcın olsun.
Kaç yıllık ewlisiniz?Ya ANLAMIYOR KUSUNUZ HEMEN DE BÖYLE HEYECAN LAIZM SİZE DE UYDURUP UYDURUP ÜZERİNE GİTMEYE 13 yasında FALAN EVLENMEDİM ONU ORTAYA ÇIKARAN İNSANA NE DEMEKİ YA YUH VALLA DOĞRU DÜRÜST OKUYUN YARIM YAMALAK OKUYUP SUÇLAMAYIN !!!
Belki anlarsın beni demek istediklerimiAynı konudan bende muzdaribim aglıyorum şu anda sabah duymadığım kalmadı yapabileceğim hiçbir şey de yok cok çaresizim
4 yıl olacak evleneliiKaç yıllık ewlisiniz?
Yok canım suçlamıyorum seni.Demek istediğimi anlamıyorsunuz benim ailem bana asla destek olmaz bu konuda ... boşanmak diye bi kelime yok şu anda üniversite okuyorum iki yıllık bi şeyler yapmaya çalışıyorum zaten. Ama siz hemen bi yerden bi suç yakalasak diye bakıyorsunuz hepiniz .((
Ayar cek diyenler, konu sahibi cekecegi ayarin dozunu tutturamazsa saglam dayak yeme potansiyeli var. kaldi ki o telefonu suratina kapatmayan kadin ayar falan da cekemez zaten..
17 yaşında evlenmişsiniz.4 yıl olacak evlenelii
İşte çocuk gelişimi başlıyorum çocuklarım kimseye muhtaç kalmasın yanımda tutarım diye ben bunları anlatmadım ben sadece sorunumu anlatmak istedim ama çok kişi çok kötü ithamlarda bulundu koca delisi olmuşsun bilmem ne..Yok canım suçlamıyorum seni.
Aileni suçluyorum.
Oku ünv.yaşın genç iken bir şeyler yapmaya çalış.
İşe gir, cocuğunun birini kreşe ver diğerine annen veya kayınvaliden baksın.
Senin elin ekmek tutsun, özgüveninin gelmesi lazım, güçlü olduğunu anlaman lazım.
Çocuk gelişimi kreş öğretmenliği için daha önce özel bi yerde çalıştım 3 yıl17 yaşında evlenmişsiniz.
Üniversitede hangi bölüm okuyorsunuz şu an ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?