- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Matmazell9896e200
-
Yalnız ben ortada ilişki 'felen' de göremiyorum. Ben ortada ne ilişki ne gurur ne sevgi ne akıl görüyorum ama hayırlısı felen olsun tabiHayir diyorum ya kızlar sırf görüntüsünden yoksa hickimseyle anlaşabilecek biri degil en uzun ilişkisi benimle olan iliskisi
Nolmus burnunu kirmissa..?
Olsun bak yeniden yaptirmissin daha guzel olmustur.
Bosver.
Cok da yakisikliymis
Boylesini bulamazsin
Idare et
yedik biz de 2 kova kanmışOlmaz tabiki burnumu kirdiginda o 2 kova lan geldi ama yine arkasından baktim
İnşallah fake dir bu konu yoksa eşiniz de siz de çok saçma insanlarsinizMerhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
Birsey söyleyeceğim bir tane gerizekali bana bunu soylemisti anadolu erkegi (yanlış anlasilmasin anadolu erkegi olmak eksi bi özelik degilfir tani ama yobaz) zaten anadolu lu degil. Igrenc kiskanc ve kendi ailesinin önünde karısını kucuk dusuren bir kocasi var. Cocuklari olmuyor. Tup bebek yapacaklardı suan görüşmüyorum bana demisti.ki cocuk olunca değişir. Hakikaten boyle bir zihniyet var mi neden bir erkek cocuk olunca degisirBüyük ihtimal "Baba olunca degisir ve evine sadik erkek olur" veya "kaza"
Birsey söyleyeceğim bir tane gerizekali bana bunu soylemisti anadolu erkegi (yanlış anlasilmasin anadolu erkegi olmak eksi bi özelik degilfir tani ama yobaz) zaten anadolu lu degil. Igrenc kiskanc ve kendi ailesinin önünde karısını kucuk dusuren bir kocasi var. Cocuklari olmuyor. Tup bebek yapacaklardı suan görüşmüyorum bana demisti.ki cocuk olunca değişir. Hakikaten boyle bir zihniyet var mi neden bir erkek cocuk olunca degisir
Aaa evet bunu dusunmemistim unutmustum ben evlense düzelir diyen ler var. Ama ben duzeltieim diyen de var. Benim kuzenim evlendi. Yasca benden buyuk cok sene önce evlendi 20 sene nerdeyse ben kucuktum.. annesi ve babasi istememisler bu adam degil uzak dur demisler oda ben adam ederimm dedi. Sonuc boşandılar 1 sene sonra sanirim.evet mutsuz evlilikte bir de 2.yi yapan dangalaklar var. Benim arkadasim bana diuor ki cocugunu yap saltanatini kur cocuga o lazim bu lazim de. Iyide benim derdim hükümdarlık degil ne munasebet kocam bana cok iyi bakiyor mesela. Kendisinin kocasi ona para bile vermiyor. Ne saltanati kurcaksam cocuk olunca bosanilmayacagini zannediyor ezik kadinlar. Kadinlarin ezikliklerine dayanamiyorum ya. Bi hemcinsime bu hakareti bu lafi soylemek istemem ama oyle. Kocasi cocugu 1 kez eline alipta karim rahat yemek yesin 10 dakika tutayim demedi. Cocuga hep kendisi baktı. Sut hazirlarken tutsana diyor adama banane dio. Eve gec giriyo icki iciyor hep. Bende neden 2. Cocugu dusunuyorsn zor olmayacakmi tek basina bakiosun zaten dedigimde kardesi olsun diye diyor. Bence çok mantiksiz. Halbuki ondan degil adam belki eve baglanir disariya para harcamasi azalir diye düşünüyor tabi ben he he diyip geciyorum salaga yatiyorum.Böyle yaparak kac tane kadini yaktilar ve kac tane cocuk mutsuz ve sevgisiz evlerde (yuva diyemicem) büyüyor. Bizim toplumda hep "sorunlu" birini baskasina kakalamaya calisirlar. Ogullari her halti yer "Evlense düzelir" diye genc kizlarimizi yakarlar (kimse oglunun o durumda ne mal oldugunu anlatmaz tabi). Ondan sonrada bakiyorlar olmadi "baba olsa düzelir" diye hem o mutsuz evliligi günahsiz bebelere yüklüyorlar. Akillanmiyorlar bide.
Yazılacak çok şey var da.. Siz yine bildiginizi yapmaya devam edeceginiz icin gerek yok.. Sevmeyi sevilmeyi görsellik üzerinden devam ettirdiginiz sürece daha coookk üzülürsünüz.Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?