Eşim ve ilişkimiz??

Hayir diyorum ya kızlar sırf görüntüsünden yoksa hickimseyle anlaşabilecek biri degil en uzun ilişkisi benimle olan iliskisi
Yalnız ben ortada ilişki 'felen' de göremiyorum. Ben ortada ne ilişki ne gurur ne sevgi ne akıl görüyorum ama hayırlısı felen olsun tabi

Birde ne yapayım diyor tövbe tövbe yaa. Şakamısın sen. Adam hamileyken dövüyor ama çok yakışıklı hala seviyosun. Git yalvar o zaman ne diyelim istiyosun.

İnşallah fake dir bu konu yoksa eşiniz de siz de çok saçma insanlarsiniz

Büyük ihtimal "Baba olunca degisir ve evine sadik erkek olur" veya "kaza"
Birsey söyleyeceğim bir tane gerizekali bana bunu soylemisti anadolu erkegi (yanlış anlasilmasin anadolu erkegi olmak eksi bi özelik degilfir tani ama yobaz) zaten anadolu lu degil. Igrenc kiskanc ve kendi ailesinin önünde karısını kucuk dusuren bir kocasi var. Cocuklari olmuyor. Tup bebek yapacaklardı suan görüşmüyorum bana demisti.ki cocuk olunca değişir. Hakikaten boyle bir zihniyet var mi neden bir erkek cocuk olunca degisir

Önce şu türkçenizi düzeltin. ‘Felen’ nedir Allah aşkına. Bana hiç inandırıcı gelmediniz ayrıca

Eşiniz bulunmaz Hint kumaşı maşallah. Onu sevmeye devam edin. Burun kırılması ne ki, kaburgani kırana kadar sevmeye devam et emi.

Allah'ım sana geliyorum. Hem dayak yerler hem de seviyorum derler. Beynim yandı resmen.

Böyle yaparak kac tane kadini yaktilar ve kac tane cocuk mutsuz ve sevgisiz evlerde (yuva diyemicem) büyüyor. Bizim toplumda hep "sorunlu" birini baskasina kakalamaya calisirlar. Ogullari her halti yer "Evlense düzelir" diye genc kizlarimizi yakarlar (kimse oglunun o durumda ne mal oldugunu anlatmaz tabi). Ondan sonrada bakiyorlar olmadi "baba olsa düzelir" diye hem o mutsuz evliligi günahsiz bebelere yüklüyorlar. Akillanmiyorlar bide.

Aaa evet bunu dusunmemistim unutmustum ben evlense düzelir diyen ler var. Ama ben duzeltieim diyen de var. Benim kuzenim evlendi. Yasca benden buyuk cok sene önce evlendi 20 sene nerdeyse ben kucuktum.. annesi ve babasi istememisler bu adam degil uzak dur demisler oda ben adam ederimm dedi. Sonuc boşandılar 1 sene sonra sanirim.evet mutsuz evlilikte bir de 2.yi yapan dangalaklar var. Benim arkadasim bana diuor ki cocugunu yap saltanatini kur cocuga o lazim bu lazim de. Iyide benim derdim hükümdarlık degil ne munasebet kocam bana cok iyi bakiyor mesela. Kendisinin kocasi ona para bile vermiyor. Ne saltanati kurcaksam cocuk olunca bosanilmayacagini zannediyor ezik kadinlar. Kadinlarin ezikliklerine dayanamiyorum ya. Bi hemcinsime bu hakareti bu lafi soylemek istemem ama oyle. Kocasi cocugu 1 kez eline alipta karim rahat yemek yesin 10 dakika tutayim demedi. Cocuga hep kendisi baktı. Sut hazirlarken tutsana diyor adama banane dio. Eve gec giriyo icki iciyor hep. Bende neden 2. Cocugu dusunuyorsn zor olmayacakmi tek basina bakiosun zaten dedigimde kardesi olsun diye diyor. Bence çok mantiksiz. Halbuki ondan degil adam belki eve baglanir disariya para harcamasi azalir diye düşünüyor tabi ben he he diyip geciyorum salaga yatiyorum.

Yazılacak çok şey var da.. Siz yine bildiginizi yapmaya devam edeceginiz icin gerek yok.. Sevmeyi sevilmeyi görsellik üzerinden devam ettirdiginiz sürece daha coookk üzülürsünüz.
Bir tek kafanıza silah dayamamış o günleri de göreyim diyorsunuz herhalde.

O çok beğendiği yüzünü boyunu posunu bir kazada yada bir yangında kaybedebilir mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan insanlarla dolu dövüp soven insani seven de normal değil ne sana ne doğacak yavruna ne saygısı ne sevgisi var yazık Allah ıslah etsin

Canim sen cok yakısıklı bi erkegi kaptıgın icin cok sanslı bi kadin olmuyorsun. Bir parasına bakıp evlenenler ikinci de sizin gibi sadece yakısıklilıga bakıp evlenenler mutluluk bunlarda degil. Sevgi öyle dış görünüşe bakılarak olan bir sey degil veya evlilikler başkalarının hayran oldugu insanlarla olunca güzel olmuyor. Karakter olarak insanların hayran oldugu birini bulsaydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…