- 30 Mart 2022
- 6.502
- 4.177
- 123
Eşinizin verdiği yüz kadarını anlatır maalesef. Sorun eşinizdeMerhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Çok yüz bulmuş işte nenim kocamda kabahat ben acaba milletin kocalarının evliliklerindeki dertleri dinlesem daha iyi mi olacaktı kendisi için anlamış değilimEşinizin verdiği yüz kadarını anlatır maalesef. Sorun eşinizde
Eşinize ne söylüyorsunuz peki bu konuda ve nasıl geri dönüş alıyorsunuzÇok yüz bulmuş işte nenim kocamda kabahat ben acaba milletin kocalarının evliliklerindeki dertleri dinlesem daha iyi mi olacaktı kendisi için anlamış değilim
Valla boş bir teselli olmuş. Sizi şüphelendirmemek için bilerek anlatıyor gibi duruyor. Normal bir sohbet olsa milletin dikkatini çekmezler. Ben kıskanç biri değilimdir ama bildiğiniz burada sorun varYok benim ki olay dert mert böyle şeyleri duydu mu kulakları dikiliyor . Fakat kendisini bu huyundan ötürü uyarmıştım bak başkası yanlış anlar diye . Ki öyle de oldu bence . Aralarındaki bu harika dostluk iş yerinde de göze batmaya başlayınca benim kulağıma kar suyu kaçıran bazı kişiler oldu . E durum böyle olunca hani iyi niyetliydiniz madem başkaları da samimiyetinizi fark etmiş gelip neden bana söylemedin dedim eşime . Kavga çıkartırsın olay çıkar diye korktum canın sıkılmasın diye söylemedim dedi . Kendimi açıkça aldatılmış gibi hissediyorum . Çok öfkeliyim . Aklımdan binbir türlü şey geçiyor . Tek tesellim eşim kötü bir niyeti olsa kadının her dediğini gelip evde bana demezdi diye düşünmek . Fakat bu bile artık bir teselli olmaktan çıktı benim için
Ne istersem onu yapacağını birdaha konuşmayacağını benden başka kimsesi olmadığını vs vs söylüyor fakat artık güvenim sarsıldı inanamıyorum kendisineEşinize ne söylüyorsunuz peki bu konuda ve nasıl geri dönüş alıyorsunuz
Yeni bir olay değil bense kıyameti çoktan koparttım eşime karşı . İlk başlarda bende çok öfkeliydim hatta ikisini de öldürmeyi falan düşünüyordum . Eşime de aynı şeyi söylemiştim şimdi ise kendimi ne duruma düşürmüşüm ne duruma düşürülmüşüm diye düşünüyorum .Okurken ensemdeki tüyler kalktı ve beynimde yırt onu yırt yırt şarkısı çaldı . Çok sakinsiniz maşallah sirriniz nedir ? Bana da söyler misiniz
Valla kendisi bilir gitsin iki çocuklu dul kadın başkasının kocasına göz diken kadınlarla takılsın istiyorsa . Akılsız bir akıllı bin pişman .daha fazla sürdürmeyeceğim bu işi .Valla boş bir teselli olmuş. Sizi şüphelendirmemek için bilerek anlatıyor gibi duruyor. Normal bir sohbet olsa milletin dikkatini çekmezler. Ben kıskanç biri değilimdir ama bildiğiniz burada sorun var
Yok valla iş ortamında herşey hakkında dedikodu çıkabiliyor bunu anladım ki kendi tecrübelerimden de biliyorum . Hanımefendinin iş yerinde pek dostu yok zaten en kötü onlar bana söyler ki öyle de oldu . Gerizekalılar birine yakalanmış yok boşanıcam vs diye konuşurken ben kendimde biliyordum da başkasından duyunca sizi şimdi mafettim moduna giriyorsunuz doğal olarak . Kıyamet eşim için çoktan koptu gerisini kendisi düşünsünKarilarinin bi derdi olsa 5 dk dinlemeyecek adamlar gidip boyle baska kadinlara el pence divan dururlar. İs yerinden kulagima boyle bisey gelse ordakilerinin daha fazla sey bildigini ve bana soyleyemediklerini dusunurdum. Ben olsam kiyameti koparirdim
Kiz safmisin kocana göz koymusMerhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Nasıl yani aralarında birşey var mıymışYok valla iş ortamında herşey hakkında dedikodu çıkabiliyor bunu anladım ki kendi tecrübelerimden de biliyorum . Hanımefendinin iş yerinde pek dostu yok zaten en kötü onlar bana söyler ki öyle de oldu . Gerizekalılar birine yakalanmış yok boşanıcam vs diye konuşurken ben kendimde biliyordum da başkasından duyunca sizi şimdi mafettim moduna giriyorsunuz doğal olarak . Kıyamet eşim için çoktan koptu gerisini kendisi düşünsün
Yok valla iş ortamında herşey hakkında dedikodu çıkabiliyor bunu anladım ki kendi tecrübelerimden de biliyorum . Hanımefendinin iş yerinde pek dostu yok zaten en kötü onlar bana söyler ki öyle de oldu . Gerizekalılar birine yakalanmış yok boşanıcam vs diye konuşurken ben kendimde biliyordum da başkasından duyunca sizi şimdi mafettim moduna giriyorsunuz doğal olarak . Kıyamet eşim için çoktan koptu gerisini kendisi düşünsün
Insanlar ufak tefek seyleri gelip ese anlatmaz, buyuk seyleri de yumusatarak anlatir. Bosanmayami yemeyen esler soyleyeni suclu cikariyor cunku.Yok benim ki olay dert mert böyle şeyleri duydu mu kulakları dikiliyor . Fakat kendisini bu huyundan ötürü uyarmıştım bak başkası yanlış anlar diye . Ki öyle de oldu bence . Aralarındaki bu harika dostluk iş yerinde de göze batmaya başlayınca benim kulağıma kar suyu kaçıran bazı kişiler oldu . E durum böyle olunca hani iyi niyetliydiniz madem başkaları da samimiyetinizi fark etmiş gelip neden bana söylemedin dedim eşime . Kavga çıkartırsın olay çıkar diye korktum canın sıkılmasın diye söylemedim dedi . Kendimi açıkça aldatılmış gibi hissediyorum . Çok öfkeliyim . Aklımdan binbir türlü şey geçiyor . Tek tesellim eşim kötü bir niyeti olsa kadının her dediğini gelip evde bana demezdi diye düşünmek . Fakat bu bile artık bir teselli olmaktan çıktı benim için
Yok eşimin kadına karşı bir hoşlantısı olduğunu düşünmüyorum fakat anlattıklarını dinlememesi gerekirdi sınır koyması gerekirdi arkadaşlıpında bir sınırı var . Kadın için aynı şeyi düşünmüyorum . Kocama karşı hisleri olabilir çok aşikar hattaNasıl yani aralarında birşey var mıymış
Yok bu mesele bir iki aylık mesele fakat kadının davranışlarından rahatsızdım fakat eşimi hiç sert bir dille uyarmamıştım şimdiye kadar güzelce sınırını çiz senin onun sıkıntılarını dinliyo olman eşiyle mutsuz bir kadına başka şeyler düşündürtebilir demiştim öyle de oldu . Bir gönül ilişkileri olduğunu düşünmüyorum ama gözümün içine baka baka bana olanları söylemediler dolayısıyla ikiside suçluAnladığım kadarıyla bir senedir bir muhabbeti var kadınla kocanızın. Uyarmanıza rağmen devam etmiş. İki tarafta da bence bir gönül ilişkisi var soru sahibi. Valla yapabilirseniz boşanın derim.
Daha çnce yumuşak bi dille uyarmıştım hatta konu arasında geçmişti öyle . Fakat son olanlardan sonra her iki tarafından sınırını çokça ihlal ettiğini fark ettim . Bıraksam o noktya giderdi belki bilmiyorum . Kendi yoluma bakmak en doğrusu bu saatten sonraKulağına kar suyu kaçıranlar senin aldatıldığını düşünüyordur ama açık açık bunların ilişkisi var diyememişlerdir. Açıkçası ben aralarında bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Hala ısrarla aynı samimiyete devam etmişler sonuçta. İlk uyarınız değil diye anladım konuyu. Üzüldüm gerçekten.
Kocanızın hoslantısı yoksa boşanmak çok radikal bir karar olmaz mı, başka problemleriniz yoksaDaha çnce yumuşak bi dille uyarmıştım hatta konu arasında geçmişti öyle . Fakat son olanlardan sonra her iki tarafından sınırını çokça ihlal ettiğini fark ettim . Bıraksam o noktya giderdi belki bilmiyorum . Kendi yoluma bakmak en doğrusu bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?