Herhalde siz yazdıklarımı tam okumadınız . Ben sadece kadın suçlu demiyorum anlatanda dinleyende suçlu buradaEvli bir erkeğin evli bir kadınla bu denli muhabbet etmesi doğru mu peki ?Evet eşinizin bu muhabbetin içinde olması buna müsade etmesi bir saçmalık.Kadın suçsuz demiyorum ama eşiniz böyle bir sohbete izin vermiş hiç onu sorgulamıyorsunuz!Böyle bir durum yaşasam kadını suçlamak aklıma gelmez direk eşimi suçlarım.
Ne belli kadının ağladığı bu ne ya kocanın kadına zaafı olmadığı ne malum. Ama yok illa kadın ayartmaya çalışıyordur dimi.Tabi evet hep bu kadınlar çok duygusal olurlar . Hani bir video var bir fırıncı abimiz şey diyor “ *rospu olsa beğenirsiniz ama böyle ekmeğini taştan çıkaran adamları beğenmezsiniz “ diye . Aynı o ekmeğini taştan çıkaran kadınlara döndük . Böyle ağlak olacaksın . Ozaman daha kadınsı pluyor herhalde
Hahahah siz de o ağlayanlardansınuz herhaldeNe belli kadının ağladığı bu ne ya kocanın kadına zaafı olmadığı ne malum. Ama yok illa kadın ayartmaya çalışıyordur dimi.
Bu işin sonunda çok üzüleceksiniz bu büyük büyük lafları hayat bir gün gösterir size.
Üzücü bir durum maalesef önünü almanıza sevindim böyle insanlardan uzak durmak gerekArada özel paylaşımlar çoğaldıkça isteseler de istemeseler de konu başka yerlere kayıyordur, erkekler özellikle konuyu başka yere kaydırmakta muhteşemler, bir de kadın boşanma vs tam bir potansiyel.
Ben 20 yaşındayken, sözlümden ayrıldığım ve çok üzgün olduğum zaman , iş yerinden biriyle dertleşme durumum olmuştu.( şimdi ki aklım olsa asla, tamamen toyluk) Adam evliydi ve eşi de hamileydi üstelik, sonra karşı taraf olayı başka yere çekti , açık açık yazdı bana, ben tamamen iletişimi kopardım anında. Çok üzülmüştüm o zaman adamın karısı hamile adamın yaptıklarına bakın, malesef özel birşey paylaştığınızda zemin kayıyor.
İş yerinde karşı cinslerin iş dışında özel muhabbetlerinin sonu çoğunlukla kötü bitiyor maalesef. Bu kişiler bazen birbirine kapıldıklarını dahi uzun zaman fark etmiyorlar.Pek çok olaya tanık oldum bu şekilde. Hepsine sorsan aaaa olur mu arkadaşız biz.Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Belki de sonu oraya gitmiyordu bilemeyiz. Kadın tam bir karaktersiz o belli zaten bir de utanmadan size alınmış gücenmiş. Siz eşinizi iyi bir silkeleyin kadını her yerden engelleyip iletişimlerini kesin. Gerekirse eşiniz iş değiştirsin. Boşanma düşünceniz varsa dile getirin ki iyice korksun eşinizValla kadının kocası tam bir alagavat . Fakat kadının kendisi rezil olmaktan çok korkuyor öyle korkuyor ki başkalarını suçlamaya başlamış . Hahahah dediklerinizin hepsini yaptım daha doğrusu kadınla münasebete geçmedim . Benim hesabını kesmem kişi evlendiğim adam . Keza zaten kadını rezil etmek istersemde her halükarda ederim . Ben şimdi başka bir hesabın peşindeyim açıkçası . Eşimin bu yaptığını kabullenemiyorum . Beni aldatmadı bunu biliyorum fakat bu işin sonu oraya gidiyordu . Aptal yerine konuldum . Biraz da kandırıldım . Bunları yediremiyorum . Daha çok gencim . Şeytan diyor ki ikisinide kes ama böyle birşeyi de kendime yakıştırmıyorum .
Zaten silkedim dediğiniz gibi iş harici ve kadının gelip muhattap olması dışında şuan bir iletişim içinde değiller diye biliyorum . İş değiltirtme konusunda bende kararlıyım . Fakat başka bir yerde başka bir durumla karşı karşıya kalabailirim önce eşimin kendi kendine çeki düzen vermesi gerekiyor diyeceğim fakat gerek kalmadı . Daha fazla evliliğimi sürdürmek istemiyorum açıkçası . Kendisine bunu diyeceğimBelki de sonu oraya gitmiyordu bilemeyiz. Kadın tam bir karaktersiz o belli zaten bir de utanmadan size alınmış gücenmiş. Siz eşinizi iyi bir silkeleyin kadını her yerden engelleyip iletişimlerini kesin. Gerekirse eşiniz iş değiştirsin. Boşanma düşünceniz varsa dile getirin ki iyice korksun eşiniz
Konuyu açarken boşanma düşünceniz yok gibiydi aslında neden bu şekilde karar verdiniz ki ? Kadın muhattap olmaya çalışsa bile eşiniz görmezden gelsin evliliğinden değerli miZaten silkedim dediğiniz gibi iş harici ve kadının gelip muhattap olması dışında şuan bir iletişim içinde değiller diye biliyorum . İş değiltirtme konusunda bende kararlıyım . Fakat başka bir yerde başka bir durumla karşı karşıya kalabailirim önce eşimin kendi kendine çeki düzen vermesi gerekiyor diyeceğim fakat gerek kalmadı . Daha fazla evliliğimi sürdürmek istemiyorum açıkçası . Kendisine bunu diyeceğim
Elbette evliliğimden değerli değil fakat bu hayatta en çok eşime güveniyordum . Onunda benden sakladığı ve söylemediği bu tarz bir olayla karşılaştım . Bugün böyle yarının ne getireceğimi bilebilir miyim ? Bilemem . Bu olayı öğreneli bir iki ayı geçiyor ve ben eşimle konuşmama rağmen içimi rahatlatamadım . Rahatlamıyor çünkü . Gözümün içine baka baka kandırıldım ve bu süreçte kadında benimle sıkça görüşmek istiyor eşim de görüş ne olacak vs tarzında konuşuyordu yani ben olay çıkartmasam yaptıklarının yanlış olduğunu düşünmeyeceklerdi belki de içten içe hala düşünmüyorlar bilemiyorum . Ben hayat yolculuğumu sadakatinden yana şüphe ettiğim biriyle tamamlamak istemiyorum.kimse boşanmak için evlenmez . Fakat içim soğumuyor dediğim gibi .Konuyu açarken boşanma düşünceniz yok gibiydi aslında neden bu şekilde karar verdiniz ki ? Kadın muhattap olmaya çalışsa bile eşiniz görmezden gelsin evliliğinden değerli mi
O kısmı kaçırdım mı bilmiyorum ama aralarında sevgi vs bir şey mi olmuş ki ? Ben konuyu sadece gereksiz yakın arkadaşlık sandım. Yani konu sadece bu tarz bir gereksiz arkadaş yakınlığıysa direkt aldatmak sayılmaz aslındaElbette evliliğimden değerli değil fakat bu hayatta en çok eşime güveniyordum . Onunda benden sakladığı ve söylemediği bu tarz bir olayla karşılaştım . Bugün böyle yarının ne getireceğimi bilebilir miyim ? Bilemem . Bu olayı öğreneli bir iki ayı geçiyor ve ben eşimle konuşmama rağmen içimi rahatlatamadım . Rahatlamıyor çünkü . Gözümün içine baka baka kandırıldım ve bu süreçte kadında benimle sıkça görüşmek istiyor eşim de görüş ne olacak vs tarzında konuşuyordu yani ben olay çıkartmasam yaptıklarının yanlış olduğunu düşünmeyeceklerdi belki de içten içe hala düşünmüyorlar bilemiyorum . Ben hayat yolculuğumu sadakatinden yana şüphe ettiğim biriyle tamamlamak istemiyorum.kimse boşanmak için evlenmez . Fakat içim soğumuyor dediğim gibi .
Peki kadın bu cesereti nerden buluyor hiç düşündünüzmü? Eşiniz yüz veriyor belliki kadına. Aldatılmanız yakın geldi banaMerhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Yok sevgi vs yok sadece sohbet ve konuşulan şeyler var fskat bunlar da niye konuşulmuş ya da bu konuşulanlardan daha fazla şey var mı yok mu bilmiyorum zaten beni de şüphe bu duruma getirdiO kısmı kaçırdım mı bilmiyorum ama aralarında sevgi vs bir şey mi olmuş ki ? Ben konuyu sadece gereksiz yakın arkadaşlık sandım. Yani konu sadece bu tarz bir gereksiz arkadaş yakınlığıysa direkt aldatmak sayılmaz aslında
Bu durumu ve kafanızdaki soru işaretlerini,boşanma düşüncelerinizi eşinize net şekilde belirtin. Bırakın biraz da ona dert olsun bu durum bakalım neler yapacak güveninizi geri kazanabilmek içinYok sevgi vs yok sadece sohbet ve konuşulan şeyler var fskat bunlar da niye konuşulmuş ya da bu konuşulanlardan daha fazla şey var mı yok mu bilmiyorum zaten beni de şüphe bu duruma getirdi
Hic mi kiz arkadasi yokmuş? Ne niyetle anlatıyor kim bilirMerhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Yokmuş hepsi tanıdık olduğu için arkasından dedikodusunu yaparlarmışHic mi kiz arkadasi yokmuş? Ne niyetle anlatıyor kim bilir
Aynen öyle katılıyorumBi de alınıyormuş haspam. Anlatmayacak derdini elin adamına. Adam da dinlemeyecek.
Hep öyle olur zatenYokmuş hepsi tanıdık olduğu için arkasından dedikodusunu yaparlarmış
Tabi evet kendisi çok iyi oturduğumuz yerdeki kadınların arkasından da namusları üzerine pekçe laf yapar söylenmedik laf bırakmaz en namuslu en temiz kalpli kendisidirHep öyle olur zateno çok iyidir herkes dedikoducudur.
umarım kocanız gerekli aksiyonları alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?