Eşim ve iş arkadaşı

lonew

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
22
24
1
55
Herkese merhabalar. Eşimle 2 senelik bir evliliğimiz var. Şu an bulunduğumuz yere eşimin işi dolayısıyla geldik ve eşim şu an kendinden küçük ona abi diyen bir kızla çalışıyor aynı görevi paylaşıyorlar diyebilirim. Bu kızın bir gün eşime işe ne zaman geliyorsun diye mesaj attığını gördüm, okudum ve bir noktada ayar oldum. Eşim bu mesajı yanımda açtı ve kızla alakalı mesajı sildiğini gördüm fakat uzatmadım. Eşim zaman içerisinde kızla alakalı bilgiler verirdi. 7 senelik bir ilişkisinin olduğunu, sevgilisi ile izne çıkacağını ve onun yerine işe bakacağından vs bahsederdi fakat diğer iş arkadaşlarından bahsetmezdi çoğunluğu erkek. Eşim geçen gün işten geldiğinde kızın ona takip isteği attığını fakat sadece kendisine değil başka bir
İş arkadaşına da istek yolladığını ve kıza dönüş olarak eşime sorucam eğer ki kabul et derse edicem dediğini söyledi ve geldi bana sordu isteği kabul edeyim mi diye bende et dedim, kızın profiline de bakmak istiyordum zaten. Ama eşim bi mahcup bakıyordu böyle bunu sorarken. Ama geri takibe dön falan demedim gitmiş kızı takip etmiş geri. Kızın profilini merak ettim sonuç olarak 7 senelik ilişkisi var ve hiç sevgilisiyle fotoğrafı yoktu orada bi şüphelenmeye başladım ekstra olarak bi kızın eşime istek göndermesinden dolayısıyla rahatsız oldum. Eşimde bana sürekli yakın zamanda babamı kaybettiğim için onu sürekli darladığımı üstüne gittiğimi, babaannemlere gidip kafa dinlersem iyi geleceğini söyleyip duruyordu. Bugün artık kafamda kurup durdum ve eşime kızı neden bana sormadan takip ettiğini sordum. Zaten izin verdiğimi söyledi vs. Sonrasında tekrardan telefonuna baktım tüm arkadaşları ile yazışmalar duruyor sadece bu kızla olan mesajları yok. Eşimin ara sıra erkek muhabbetlerini okumamam icin erkek arkadaşlarıyla mesajlarını sildiğini biliyodum ve gidip neden kızla olan mesajların hiç yok neden siliyorsun sildiğini daha önce görmüştüm dedim. Kendisi bana işe ne zaman geçiyorsun tarzı soruların olduğunu mesajlarla birlikte aramaları da sildiğini cünkü benim kıskanıp hırgür çıkarmamdan dolayı bunu yaptığını söyledi. Bende silmen daha cok şüphe uyandırdı en azından ne mesajlaştığınızı okurdum şimdi her şey belirsiz dedim. Korkacağın bir şey olmasa neden silesin ve neden sürekli o kızın özel hayatını anlattın bana dedim. O da bana cünkü karşımdaki bi kız yarın öbür gün o onu dedi bu bunu dedi muhabbeti dönerse diye kızdan bahsettim tanı diye vs dedi. O zaman benim sigortalarım attı yemin ederim gözüm döndü zaten sinirlenince fena biri oluyorum. Bende kalkıp o kadar insan içinden neden seni söylesinler ki dedim? Yani onca erkek var sırf aynı bürodalar diye neden ikinizin dedikodusu çıksın? Ateş olmayan yerden duman mı çıkarmış dedim. Sonrasında bana neye inanmak istiyorsan ona inan vs demeye başladı saatlerce tartıştık ve konuşmuyoruz. Eşim bana iş yerine gelip kızla tanısabileceğimi vs söyledi. Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Teşekkürler

Bu arada öğlenleri yemeğe gelir yemeğini yiyip giderdi müsait oldukça. Dün öğlen zamanı havaların cok sıcak olduğundan yemek istemediğini ve ben de dinleneyim diye gelmeyeceğini söyledi, bazen de iş yoğun olunca gelemeyeceğini söylerdi. Eve vaktinde gelir gider o konuda sorun yok ama içimi kemiren o ihtimal yüzünden öğlenleri bir şeyler yapma imkanının olduğunu da düşünüyorum.

Eşinizin başka şüphe çeken davranışları oldu mu, yani çapkın bir adam mı? Çok güvensiz gördüm sizi ama bir taraftan da kafa bulandırıcı bir konu. Fevri çıkışlar yapmadan takipte kalmayı denemelisiniz ama böyle hayat geçmez ya.

Bağırıp çağırdım yani onca insan varken neden senin dedikodun çıksın? Bir de çekineceği bir şey yoksa insan neden mesajlarını siler ki? Eşim sessiz sakin bir adam öyle capkınlığı falan yoktu efendidir ama kızın dişçiye gittiğine kadar anlattı bana haliyle ben de kıskanıyorum. Açıkçası eşime güveniyorum ama şu mesaj silme olayı bana cok gereksiz geldi. Bu gece uyumadan önce de sosyal medya hesabını dondurmuş.

Direkt boşarım gözünün yaşına bakmam. Zaten su an o ihtimali bana yaşatmış kadar oldu. Benim 7 senelik ilişkim olsa sevgilimle boy boy fotoğraf paylaşırım. Bu kızın sevgilisine dair hiçbir şey yok profilinde. Bir yönden de eşimin bana bu kızı bu şekilde anlatarak zemin oluşturmaya çalıştığını da düşünüyorum

Çoluk çocuk var mı? Buradan yola çıkarak aldatıyor diyemeyiz ama yapmaz da diyemeyiz. Sizin bu baskıcı tavrınız da adamı sindirmiş olabilir ama eğer varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Herkes siz değil; evlilik yoluna girilmediyse ve ortada resmi bir durum yoksa sosyal medyasında sevgilisiyle paylaşım yapmayan çok insan var.

Profilinize göre siz 55 yaşındaymışsınız, eşiniz kaç yaşında ?

Eşimin bana anlattığı kadarıyla ailesi vs biliyormuş. Hatta kız ilişkisiyle alakalı bir şeyler anlatmış tartışmışlar sanırım vs. Bana öyle şeyler de anlatmıştı, eşim kıza tavsiye vermiş. Yoksa ben de beklemem gizlemek isteyebilir fakat aileler biliyormuş nişan yapacaklarmış. İşte böyle şeyler duyunca bende bir beklenti oluştu. Zaten kızın profiline erkek arkadaşıyla fotoğrafını görürüm içim ferahlar diye girdim baktım. Ama hüsran.

Sizin sorununuz eşinizle, eşinize güveniniz yok. Dünyada yaklaşık 4 milyar kadın ve milyonlarca da bekar kadın var. Sizin baktığınız pencereden bakarsak bu durumda risk her zaman var demektir.

Siz çalışıyor musunuz yoksa tüm gününüz evde eşinizi beklemekle mi geçiyor ?

Mesajları sildiği için evet şu an güvenmiyorum bu benim için şüpheli bir hareket. Ek olarak eşim bu kıza kadar hiçbir kızdan bahsetmedi bu şekilde. Yani diğerlerinin özel hayatlarına dair detay vermez. 1 sene öncesine kadar çalışıyordum su an eşimin tayini dolayısıyla çalışamıyorum. Yakın zamanda babam vefat etti zaten psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum açıkçası ne yapacağımı zaten şaşırmış durumdayım

Eşinizi takip etseniz de etmeseniz de yapacağı varsa yapar; engel olamazsınız. Şayet eşinizin aldatmayı kendine yakıştırabilecek bir adam olduğunu düşünüyorsanız: her an tetikte ve diken üstünde yaşamaktansa, ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz.

İyi de kız bütün hayat hikayesini oturup kalem kalem eşine mi anlatmis, sevgisiyle tatiline kadar yani, hadi anlatmış diyelim, konuşmalar niye silinsin, iş konusuluyorsa sadece mesajların ne zararı olur ki aksine kanıt yani, sen konuyu açınca yuzune vurabilirdi bak diye... Neyse bilemedim sabah sabah fitnelemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…