Çoluk çocuk var mı? Buradan yola çıkarak aldatıyor diyemeyiz ama yapmaz da diyemeyiz. Sizin bu baskıcı tavrınız da adamı sindirmiş olabilir ama eğer varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?Bağırıp çağırdım yani onca insan varken neden senin dedikodun çıksın? Bir de çekineceği bir şey yoksa insan neden mesajlarını siler ki? Eşim sessiz sakin bir adam öyle capkınlığı falan yoktu efendidir ama kızın dişçiye gittiğine kadar anlattı bana haliyle ben de kıskanıyorum. Açıkçası eşime güveniyorum ama şu mesaj silme olayı bana cok gereksiz geldi. Bu gece uyumadan önce de sosyal medya hesabını dondurmuş.
Herkes siz değil; evlilik yoluna girilmediyse ve ortada resmi bir durum yoksa sosyal medyasında sevgilisiyle paylaşım yapmayan çok insan var.Direkt boşarım gözünün yaşına bakmam. Zaten su an o ihtimali bana yaşatmış kadar oldu. Benim 7 senelik ilişkim olsa sevgilimle boy boy fotoğraf paylaşırım. Bu kızın sevgilisine dair hiçbir şey yok profilinde. Bir yönden de eşimin bana bu kızı bu şekilde anlatarak zemin oluşturmaya çalıştığını da düşünüyorum
Tamam gidebilirler de bunu niye sosyal medyasında ekli akraba ve aile dostlarına duyursun ?Nişanlanacaklarmış beraber tatile vs. gidiyorlarmış.
Sizin sorununuz eşinizle, eşinize güveniniz yok. Dünyada yaklaşık 4 milyar kadın ve milyonlarca da bekar kadın var. Sizin baktığınız pencereden bakarsak bu durumda risk her zaman var demektir.Eşimin bana anlattığı kadarıyla ailesi vs biliyormuş. Hatta kız ilişkisiyle alakalı bir şeyler anlatmış tartışmışlar sanırım vs. Bana öyle şeyler de anlatmıştı, eşim kıza tavsiye vermiş. Yoksa ben de beklemem gizlemek isteyebilir fakat aileler biliyormuş nişan yapacaklarmış. İşte böyle şeyler duyunca bende bir beklenti oluştu. Zaten kızın profiline erkek arkadaşıyla fotoğrafını görürüm içim ferahlar diye girdim baktım. Ama hüsran.
Eşinizi takip etseniz de etmeseniz de yapacağı varsa yapar; engel olamazsınız. Şayet eşinizin aldatmayı kendine yakıştırabilecek bir adam olduğunu düşünüyorsanız: her an tetikte ve diken üstünde yaşamaktansa, ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz.Mesajları sildiği için evet şu an güvenmiyorum bu benim için şüpheli bir hareket. Ek olarak eşim bu kıza kadar hiçbir kızdan bahsetmedi bu şekilde. Yani diğerlerinin özel hayatlarına dair detay vermez. 1 sene öncesine kadar çalışıyordum su an eşimin tayini dolayısıyla çalışamıyorum. Yakın zamanda babam vefat etti zaten psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum açıkçası ne yapacağımı zaten şaşırmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?