Tavsiye ne alaka ya Kızın etrafında ilişkisini anlatıp tavsiye alacağı kimse yokmuymuş? Eşinize mi düşmüş??? Adam ilerde kulağınıza gelebilecek haberler, dedikodular için şimdiden zemin hazırlamış.Benim için en önemli işaret mesajları silmesi ,sizin okumanızı istemediği şeyler yazmış demek ki....Eşimin bana anlattığı kadarıyla ailesi vs biliyormuş. Hatta kız ilişkisiyle alakalı bir şeyler anlatmış tartışmışlar sanırım vs. Bana öyle şeyler de anlatmıştı, eşim kıza tavsiye vermiş. Yoksa ben de beklemem gizlemek isteyebilir fakat aileler biliyormuş nişan yapacaklarmış. İşte böyle şeyler duyunca bende bir beklenti oluştu. Zaten kızın profiline erkek arkadaşıyla fotoğrafını görürüm içim ferahlar diye girdim baktım. Ama hüsran.
Zaten ne oluyorsa ya abilerden ya da küçükten oluyorKız küçük ve benim kocam “abi” ya. Ondan işte:) yol gösteriyor kardeşine
sizin aile anlayışlıdır onun baba vs despottur nereden biliyorsunuzDirekt boşarım gözünün yaşına bakmam. Zaten su an o ihtimali bana yaşatmış kadar oldu. Benim 7 senelik ilişkim olsa sevgilimle boy boy fotoğraf paylaşırım. Bu kızın sevgilisine dair hiçbir şey yok profilinde. Bir yönden de eşimin bana bu kızı bu şekilde anlatarak zemin oluşturmaya çalıştığını da düşünüyorum
Aaaa ne münasebo ayol sacmalamaSiz bir de beni düşünün gırtlağına yapışmamak icin zor tutuyorum kendimi. Ama asaletimi bozamamhoş dünden sonra azcık kaldı zaten kızı takip edeyim kendi hesabımdan diyorum. Ne dersiniz?
O kızı kastederek mi söylediniz seni özleyenler vardır diye?Yanında telefon görüşmesi yapmama rağmen tahammül edemeyen adamın yaptığı hareketlere bak. Bugün de izin almış işe gitmemiş. Yanına gidip neden işe gitmedin seni özleyen insanlar vardır dedim. Ben rahat duramıyorum cidden öyle sinirliyim ki.
Kızı neden takip edeceksiniz?Siz bir de beni düşünün gırtlağına yapışmamak icin zor tutuyorum kendimi. Ama asaletimi bozamamhoş dünden sonra azcık kaldı zaten kızı takip edeyim kendi hesabımdan diyorum. Ne dersiniz?
Ayrıca bu dediğiniz de çok çirkin.Yanında telefon görüşmesi yapmama rağmen tahammül edemeyen adamın yaptığı hareketlere bak. Bugün de izin almış işe gitmemiş. Yanına gidip neden işe gitmedin seni özleyen insanlar vardır dedim. Ben rahat duramıyorum cidden öyle sinirliyim ki.
Benim de bekar 4 cocuklu komşum eşime abi diyordu.. sonra bir gun evimde otururken "benim eski eşimin yeni hanımı hala benim eşyalarımı kullanıyor şimdi ben senin yerine bu eve gelsem bu eşyaları kullansam olur mu "dedi ..Kız küçük ve benim kocam “abi” ya. Ondan işte:) yol gösteriyor kardeşine
Mesajlarınızı tek tek gördüm.Yani kızlar zamanında uzaktan bir akrabamı bile bana kabul ettirmemişti eşim. O kadar rahatsız olmuştum ki bu durumdan. Geçenlerde aynı akrabam beni arayıp dert yandı kendisinin yanında konuştum inanı mısınız kıskandı bahane uydurdu kapattırdı. Şimdi biraz da beni anlasın diye aynı şeyi kendisine yapıyorum. Yoksa takip edip etmemesi cidden önemli değil. Başka hesap açar yedek telefon alır yani yapacak olan her türlü yapar. Tuhaf davranışlarımın arkasında genelde onun yaptığı şeyleri kendisine yapıyorum arkadaşın dediği gibi empati yapabilsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?