Eşim ve iş arkadaşı

Hersey eşinizin istediği gibi gidiyor acayip güzel zemin hazırlamış taşları şuydu buydu diyerek çok güzel oturtmuş gözün üstünde olsun diyorum başka da bişey demiyorum

fitness antrenörlüğü yapıyorum vücut olarak estetik bir iş yaptığımdan aşırı kıskançtı hala öyle. Aranızda beni güvensiz bulanlar olmuş dışarıdan bakınca öyle gözükebilir ama ben şunun farkındayım aynı işi paylaşıyorlar tabii ki iletişime geçecekler sohbet edecekler bunlar benim için sıkıntı yaratan şeyler değil. Sıkıntı yaratan şeyler eşimin zamanında benden beklediği hassasiyete yakışmayan bu tarz şüpheci hareketlerinin bulunması.

Yani kızlar zamanında uzaktan bir akrabamı bile bana kabul ettirmemişti eşim. O kadar rahatsız olmuştum ki bu durumdan. Geçenlerde aynı akrabam beni arayıp dert yandı kendisinin yanında konuştum inanı mısınız kıskandı bahane uydurdu kapattırdı. Şimdi biraz da beni anlasın diye aynı şeyi kendisine yapıyorum. Yoksa takip edip etmemesi cidden önemli değil. Başka hesap açar yedek telefon alır yani yapacak olan her türlü yapar. Tuhaf davranışlarımın arkasında genelde onun yaptığı şeyleri kendisine yapıyorum arkadaşın dediği gibi empati yapabilsin diye.

Yanında telefon görüşmesi yapmama rağmen tahammül edemeyen adamın yaptığı hareketlere bak. Bugün de izin almış işe gitmemiş. Yanına gidip neden işe gitmedin seni özleyen insanlar vardır dedim. Ben rahat duramıyorum cidden öyle sinirliyim ki.

Tavsiye ne alaka ya Kızın etrafında ilişkisini anlatıp tavsiye alacağı kimse yokmuymuş? Eşinize mi düşmüş??? Adam ilerde kulağınıza gelebilecek haberler, dedikodular için şimdiden zemin hazırlamış.Benim için en önemli işaret mesajları silmesi ,sizin okumanızı istemediği şeyler yazmış demek ki....

Kız küçük ve benim kocam “abi” ya. Ondan işte:) yol gösteriyor kardeşine

Instagram da geri takip atması Normal. Sonuçta "Takiplesmek" oluyor.
Ama diğer şeyler hiç normal değil.
İlişki tavsiyesi vermesi dert dinlemesi mesaj silmesi.
Baya baya "Samimi " olmuşlar. Ve bu samimiyete bakış açısı çok önemli bence.
Benim kafa yapıma ters .
Ben olsam çok pis hır çıkarırım.

"Ben Mağaramda mutluyum ya.
Rahatsız olmayan varsa saygı duyarım.

Siz bir de beni düşünün gırtlağına yapışmamak icin zor tutuyorum kendimi. Ama asaletimi bozamamhoş dünden sonra azcık kaldı zaten kızı takip edeyim kendi hesabımdan diyorum. Ne dersiniz?

sizin aile anlayışlıdır onun baba vs despottur nereden biliyorsunuz
resmiyet olmadan paylaşamıyordur

işyerinde muhabbetim olan arkadaşlarımı eklerim evli bekar farketmez bu tarz mesajlar duyumlar görünce korkuyorum yanlış mı anlaşılıyor diye
eşimi de eklesinler kızmam :) siz kıza gıcık kaptığınız için böyle oldu belki de
kıskancımdır bende mesela

ama siz fazla kıskançsınız eşinizde ne yapacağını şaşırmış
mesajı bıraksa bir dert bırakmasa bir dert kızı anlatsa bir dert anlatmasa bir dert

Bu konuyla alakalı son mesajları okursanız cok sevinirim

Bana kalsa ben de ekleyecektim zamanında. Ama eşim bu durumu yarattı maalesef. Şimdi kendi yarattığı ortama da uyum sağlayacak.

Siz bir de beni düşünün gırtlağına yapışmamak icin zor tutuyorum kendimi. Ama asaletimi bozamamhoş dünden sonra azcık kaldı zaten kızı takip edeyim kendi hesabımdan diyorum. Ne dersiniz?
Aaaa ne münasebo ayol sacmalama
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama
Irahat dur sesetme

O kızı kastederek mi söylediniz seni özleyenler vardır diye?
Sakın yapmayın böyle bir şey, çok çirkin, kendinizi düşürmeyin. Aradaki mesajları okumadım ama şu anki durumda eşinizin bir flörtü olduğunu biliyor ve onaylıyor gibi olursunuz bu söylemlerle. Ne münasebet kocanızı başka bir kadının özlediğini düşünüp de bununla ilgili imalı imalı konuşmak? Daha sakin kalıp takip edin durumu, siz büyütüyor da olabilirsiniz.

Ekleme kızı kocanın telinden bak bakacaksan. Bir daha mesajları silerse telefonu ağzına sok.(ironi sakın yapma)

Ayrıca bu dediğiniz de çok çirkin.
Kendinizi küçük düşünüyorsunuz farkında değilsiniz.
Böyle düşünüyorsanız yapılacak şey bellidir, bir şey yapmayacaksınız bu lafları etmeniz her şeyi normalleştirmek demektir.

Kız küçük ve benim kocam “abi” ya. Ondan işte:) yol gösteriyor kardeşine
Benim de bekar 4 cocuklu komşum eşime abi diyordu.. sonra bir gun evimde otururken "benim eski eşimin yeni hanımı hala benim eşyalarımı kullanıyor şimdi ben senin yerine bu eve gelsem bu eşyaları kullansam olur mu "dedi .. Ben de ne demek buyur gel ablam dedim

Mesajlarınızı tek tek gördüm.
Akrabanızı sosyal medyadan ekletmeyen, telefonda konuşturmayan koca hastalıklı bir düşünceye sahiptir.
Sevgiliyken de bellidir bu karakterde biri. Evlenmemeyi tercih edebilirmişsiniz.

Son düzenleme:
Eşiniz zaten size kızı anlatmış ve sevgilisi hakkında dertleştiğine kadar bilginiz var neden hırgür çıkarırsın diye düşünüp mesajları siliyor? Buna inanmamışsınızdır umarım. Aralarında bariz samimiyet var belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…