• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayın babam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beybiumutlari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
1.120
515
43
Arkadaşlar merhaba. Bı konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimle çok iyi anlaşıyoruz 11 aydir evliyiz 3 aylık hamileyim. Son zamanlarda düşük riskim vardı diye kaynanamlara geldik burda kalıyoruz. Çünkü Kendi ihtiyaçlarımi göremiyorum sağolsun kaynanam dört dörtlük bakıyor bana.
Ama eşim babasına karşı çok saygısız. Babası onunla normal konuştuğunda bile sürekli ona bağırıp çağırıp hatta tabiri caizse babasını ezen küçümseyen cevaplar veriyor. Bı küfür etmediği kaldı babasına yani. Kayinbabam çok mülayim çok sakin bı adamdır bana hep meyveler alır yılar tabağa koyar önüme getirir. Siz düşünün işte ne kadar iyi bir adam olduğunu. Bu yüzden eşimin babasına yaptıkları çok zoruma gidiyor. Hatta eşimden iğreniyorum . Senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik dedim kendisine bana da bağırdı ki hiç öyle biri değil bana karşı dedim ya biz çok iyi geçiniyoruz. Bana karşı ne saygısını bozuyor ne de başka bir şey. Hiç bir zaman kalbimi kırmış biri değil. O yüzden ne yapacağımı bilemiyorum. Kendisiyle konuşmayı denedim ama sen bu konu hakkında bana nasihat verme en son yapacağım şeyi yapmak zorunda kalır senin kalbini kırarım dedi. Sizden fikir almak istiyorum benim yapabileceğim bir şey var mı

Esinizin bu davranıslari lohusalıkta size nasil davranacağınin aynası aslında sizi üzmek istemem ama anne babasına saygı duymayan esine hic duymaz.
Evet doğrusu bende bu şekilde düşünüyorum. Tahammülü yok gibi . Ama bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadik iki ara bı derede kalmış gibiyim

Hiçbir şey yok. Belki sizin bilmediğiniz şeyler vardır aralarında. Şimdi çok iyi olabilir ama eşiniz büyürken yanında değildiniz neticede. Baba oğulun arasına girmeyin, siz eşinizle kötü olacaksınız bu gidişle
Evet eşimle babası arasına girmek istemiyorum tabi ama ya aslında böyle kötü düşüncesiz biriyse beni kuşkuya düşürüyor.

Belki babası ile arasında bilmediğiniz bir sorun vardır. Eğer öyle bir sorun yok ve yinede böyle saygısız sa şımarık eşiniz. Birşey yapsanizda eşiniz dinlemem söyleme demiş. Kendinizi düşünün bu süreçte.
Ya babası o kadar mükemmel bir adam ki tek sorun eşim şımarıkligi olabilir evet doğru tespit

Evet eşimle babası arasına girmek istemiyorum tabi ama ya aslında böyle kötü düşüncesiz biriyse beni kuşkuya düşürüyor.

Onu zamanı geldiğinde anlarsınız. Bunca zaman rol yapabilir mi bir insan? Eşiniz bu zamana dek size karşı bir kötülük yapmamış. Siz kendi ilişkinize odaklanın.

Eşimle çok iyi anlaşıyoruz 11 aydir evliyiz 3 aylık hamileyim. Son zamanlarda düşük riskim vardı diye kaynanamlara geldik burda kalıyoruz. Çünkü Kendi ihtiyaçlarımi göremiyorum sağolsun kaynanam dört dörtlük bakıyor bana.
Ama eşim babasına karşı çok saygısız. Babası onunla normal konuştuğunda bile sürekli ona bağırıp çağırıp hatta tabiri caizse babasını ezen küçümseyen cevaplar veriyor. Bı küfür etmediği kaldı babasına yani. Kayinbabam çok mülayim çok sakin bı adamdır bana hep meyveler alır yılar tabağa koyar önüme getirir. Siz düşünün işte ne kadar iyi bir adam olduğunu. Bu yüzden eşimin babasına yaptıkları çok zoruma gidiyor. Hatta eşimden iğreniyorum . Senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik dedim kendisine bana da bağırdı ki hiç öyle biri değil bana karşı dedim ya biz çok iyi geçiniyoruz. Bana karşı ne saygısını bozuyor ne de başka bir şey. Hiç bir zaman kalbimi kırmış biri değil. O yüzden ne yapacağımı bilemiyorum. Kendisiyle konuşmayı denedim ama sen bu konu hakkında bana nasihat verme en son yapacağım şeyi yapmak zorunda kalır senin kalbini kırarım dedi. Sizden fikir almak istiyorum benim yapabileceğim bir şey var mı
Eşinizin çocukluğunu biliyor musunuz? Kayinbabanizin gençliğinde nasıl bir adam olduğunu biliyor musunuz? Şu an mülayim olabilir, gençliğinde şeytan olan adamlar genelde kocayınca insanmış gibi davranıyorlar ki bakıma muhtaç kaldıklarında ortada kalmasınlar.
Eşinizin belli ki bir kini var. Bence araya girmeyin ne yaşadığını bilmiyorsanız.

Neden böyle davrandığını sordunuz mu hiç? Cevabı ne oldu?
Elbette sordum . Dediğine göre babası varlık içinde onlara yokluk çektirdiği için zoruna giden zamanların hınciyla en küçük bir şeyde parliyorum dedi. Ama şuan ona bakarsınız eşim babasının iş yerinin işletme sahibi baya büyük bilindik bı yer bu arada. Ve buna rağmen babası bütün ihtiyaçlarımizi alıyor. Üstüne aylık bana da 1000 lira düzenli veriyor o yüzden anlam veremiyorum

Şiddet asagılama falan..Yine de esinin gelinin yaninda baskalarinin yaninda bagirılmasi cok onur kirici ya
Hayır hayır çok sordum. Babası asla şiddet uygulamamış. Ama amcaları uygulamış babası susmuş amcanizdir lafından çıkmayın diyormuş zamanında

Eşinizin çocukluğunu biliyor musunuz? Kayinbabanizin gençliğinde nasıl bir adam olduğunu biliyor musunuz? Şu an mülayim olabilir, gençliğinde şeytan olan adamlar genelde kocayınca insanmış gibi davranıyorlar ki bakıma muhtaç kaldıklarında ortada kalmasınlar.
Eşinizin belli ki bir kini var. Bence araya girmeyin ne yaşadığını bilmiyorsanız.
Ufak tefek şeyler biliyorum ama geçmişte küçükken yaşanmış. Şuan eşim 30 yaşında daha olgun davranabilir

Benimde eşim tam tersi annesune çok bağırır kızar kayınvaldem eşime aşıktır ona bağırması bile hoşuna gider gibi güler sarılır ama babasına aşırı saygılıdır onun yanında usanmaz bile . Değişik yani babasına saygısı olmayan eşine nasıl olur bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X