ne güzel yazmışlar insanın başına gelmeden kimse anlamıyor. babam dışarıya melek gibiydi herkesin yardımına koşardı.
eve gelince asla para vermezdi. annem tek başına günde 3 işe giderek ev sahibi oldu 25 sene önce. bana süt alacak parası olmadığında teyzemlere götürüyormuş o bahaneyle bişiler yedirirler bana die. kendisi aç aç çay içip geliyormuş. zaten eski fotoğraflarına bakıyorum zapzayıf.
annem 40 yaşında rahmini aldırmak zorunda kaldı. çok ağır geçti ameliyatı ölümden döndü alerjik reaksiyondan dolayı.
çalışıyordu raporluydu. işyeri baskı yapıyordu gitsin diye. gitmese işten çıkartacaklardı. ben liseye gidiyorum. bir sürü masraf.
hiç unutmam balkonda babama annem 'artık yoruldum. bu halde işe gidemem' dedi.
babam ne dedi biliyor musunuz? 'ne yiyeceksin?'
gel de bunların arkasından rahmet oku.
ergenken babamla alakalı kızgındım ve onun tanıdıklarının yanında laf ettiğimde bana kızarlardı baban çok iyi bir insan falan diye

en son patladım aynı yatağa sen mi giriyorsun ne biliyorsun. annem yıllardır neden ağır işlerde çalışıyor o zaman dedim.
odur budur kimse bir şey demiyor
ben kocanızı yargılamıyorum. ha ben babama sert çıkmam ama lafımı esirgemem. şimdi sokakta kalmamak için annemin evinde sığıntı gibi yaşıyor.
kendisi de çok güzel paralar kazanıyordu bu arada kaptandı gemide. şu an neyi var derseniz 1 bavulu ve kıyafetleri var...
hala da aynı zihniyet.
evlilikte bekar hayatı yaşamış. ben babama öfkelendiğimde kocam bana terbiyesiz derse onu da kovarım evden.
ki kocam az çok biliyor. ben laf söylediğimde ya da aramızda konusu geçtiğinde 'senin baban sen daha iyi bilirsin' diyor.
allah razı olsun bir kere daha anladım ne kadar doğru karar verdiğimi.
bence karışmayın. gergin hissediyorsanız da eşinize durumu açıklayın ve evinize gidin. kaynananız gelsin geçici olarak.
he ben artık affettim ondan çok bi öfke yok sadece kırgınlık var içimde bana layıkıyla babalık yapamadığı için.
ama onun da sebepleri var annesi de babası da sokağa atmış çok ufakken. babaannesi bakmış babama.
o da çok zor bir hayatın içinden gelmiş. ona bağladım. çok şükür annem var birbirimize yetiyoruz.