Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır aileme söylemedim sustum beraberiz kaynvaldemle şuan okadar canım yanıyorki bu yaşadıklarım ilk degil daha önce kayınvaldemle kavgalarımız oldu 1.5 aylık hamileyken bana vurdu defalarca ayrılmaya kalktk evden sen çocugunu al git oglum hiçbiyere gidemez dedi neler çektm hangisini anlatsam eşimde böyle yapınca yıkıldım resmenBeraber mi yaşıyorsunuz kv ile? Mümkün mertebe uzaklık önerilir..
Eşinizin sizi hırpalamasına karşı siz ne yaptınız ailenize söylediniz mi? Rapor aldınız mı ? Çaresiz değilsiniz arkadaşım sakince düşünüp bi yola başvurun en başta ailenize söyleyin.
Anlıyo ya anlamazmı hoşuna bile gitti kötü olmam eşim asla annesinden ayrlmaz bana çekemiyorsan gt babanın evine diyo her tartşmada ama kriz geçrdgmde çok korktu bitanem üzülme die başımda durdu ama hep aynı şey annesi yapıyo pişman oluyo kendisi yapıyo pşman oluyo ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum ya kızımın piskolojisi ne olucak küçücük daha yaşamadıgı kalmadı oda agladı benimle anne babam seni dövdümü die sordu bana nasıl cvp verilir küçücük cocuga oyu oynuyoruz dedim ama aglamaya devam ettiBence bir sekilde baska eve tasinmaya calis.yada kayinvalideni sevgisini kazanmaya calis sonucta o da anne senin gibi belki seni anlar
Ben ailemin yanına her seferinde kayınvaldem evde isyemedigi için gittim eşimde ev aradı ve her seferinde yalvarıp eve döndürdü eşimde eve geri getrdi defalrca evi ayrmak için çıltm evdn ailem konuya tabiki müdahil kaçarak evlendigimden kızgınlarda ailem eşimi ve ailesini hiç istemedi şimdi eşimi sevyrlar bende sevyrm sadece kızımın yanında sövdüğü için kavga ettk ve beni. Biraz hırpaladı itme falan vurmadı ama çok agrıma gtti1.5 aylık Hamileyken kV niz size vurdumu?
ve kocanı buna tepkisizmi kaldı?
ailenizin bütün bunları bilip mudahale etmeme sebebi,
sürekli yanlarına gidip
sonradan affedip kocanıza geri donmeniz olabilirmi?
yoksa hiç müdahil olmak istemiyorlarmi?
sizi hirpalamasi da bir nevi siddet demek.Ben ailemin yanına her seferinde kayınvaldem evde isyemedigi için gittim eşimde ev aradı ve her seferinde yalvarıp eve döndürdü eşimde eve geri getrdi defalrca evi ayrmak için çıltm evdn ailem konuya tabiki müdahil kaçarak evlendigimden kızgınlarda ailem eşimi ve ailesini hiç istemedi şimdi eşimi sevyrlar bende sevyrm sadece kızımın yanında sövdüğü için kavga ettk ve beni. Biraz hırpaladı itme falan vurmadı ama çok agrıma gtti
Anlıyo ya anlamazmı hoşuna bile gitti kötü olmam eşim asla annesinden ayrlmaz bana çekemiyorsan gt babanın evine diyo her tartşmada ama kriz geçrdgmde çok korktu bitanem üzülme die başımda durdu ama hep aynı şey annesi yapıyo pişman oluyo kendisi yapıyo pşman oluyo ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum ya kızımın piskolojisi ne olucak küçücük daha yaşamadıgı kalmadı oda agladı benimle anne babam seni dövdümü die sordu bana nasıl cvp verilir küçücük cocuga oyu oynuyoruz dedim ama aglamaya devam etti