• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Gersev

Bekliyorum ya sonuma ya sonuna kadar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
26
4
1
...

Son düzenleme:
Beraber mi yaşıyorsunuz kv ile? Mümkün mertebe uzaklık önerilir..
Eşinizin sizi hırpalamasına karşı siz ne yaptınız ailenize söylediniz mi? Rapor aldınız mı ? Çaresiz değilsiniz arkadaşım sakince düşünüp bi yola başvurun en başta ailenize söyleyin.

Bildiğim kadarı ile siz esinizin annesi ile oturuyorsunuz.bence esini ikna et baska eve tasin sakin huzurlu yasarsiniz o zaman.esinin senin hirpalamasi belki annesindan kaynaklaniyordur bence uzak yasasaniz daha iyi ev tutsanda uzaktan tut.

Beraber mi yaşıyorsunuz kv ile? Mümkün mertebe uzaklık önerilir..
Eşinizin sizi hırpalamasına karşı siz ne yaptınız ailenize söylediniz mi? Rapor aldınız mı ? Çaresiz değilsiniz arkadaşım sakince düşünüp bi yola başvurun en başta ailenize söyleyin.
Hayır aileme söylemedim sustum beraberiz kaynvaldemle şuan okadar canım yanıyorki bu yaşadıklarım ilk degil daha önce kayınvaldemle kavgalarımız oldu 1.5 aylık hamileyken bana vurdu defalarca ayrılmaya kalktk evden sen çocugunu al git oglum hiçbiyere gidemez dedi neler çektm hangisini anlatsam eşimde böyle yapınca yıkıldım resmen

Ailem buzamana kadar olan bütün sorunlarımızı bilio ve onlarda yoruldu artk defalarca ailemin yanına gittim kayınvaldemle tartşınca eşim annesi beni evden kovdu die sustu 1 hafta ayrı kaldk kızımda benmleydi eşim hep beni suçlar annesinden ayrılmak istemyr bendende annesiyle geçinmemi istyr ama annesi tam bi kaçık

Ne yapmalıyım bi şeyler söyleyn :KK14:

Bence bir sekilde baska eve tasinmaya calis.yada kayinvalideni sevgisini kazanmaya calis sonucta o da anne senin gibi belki seni anlar

Bence bir sekilde baska eve tasinmaya calis.yada kayinvalideni sevgisini kazanmaya calis sonucta o da anne senin gibi belki seni anlar
Anlıyo ya anlamazmı hoşuna bile gitti kötü olmam eşim asla annesinden ayrlmaz bana çekemiyorsan gt babanın evine diyo her tartşmada ama kriz geçrdgmde çok korktu bitanem üzülme die başımda durdu ama hep aynı şey annesi yapıyo pişman oluyo kendisi yapıyo pşman oluyo ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum ya kızımın piskolojisi ne olucak küçücük daha yaşamadıgı kalmadı oda agladı benimle anne babam seni dövdümü die sordu bana nasıl cvp verilir küçücük cocuga oyu oynuyoruz dedim ama aglamaya devam etti

Ay cnm ben seni cok iyi anliyorum.tek yapabilecegin sey kayinvalidenle iyi gecinmak ne dese yapsan yaomasan tamam de biraz huyuna suyuna git.ayril diyemam ayrilsan daha zir gunler yasamak zorunda kalirsin

1.5 aylık Hamileyken kV niz size vurdumu?
ve kocanı buna tepkisizmi kaldı?
ailenizin bütün bunları bilip mudahale etmeme sebebi,
sürekli yanlarına gidip
sonradan affedip kocanıza geri donmeniz olabilirmi?
yoksa hiç müdahil olmak istemiyorlarmi?

iyi de hamile iken dayağa ses çıkarmayınca sonu daha da büyüyor işte

çalışmıyor iseniz iş bulun kv çocuğa baksın

biraz hem kafanızı dağılır hem kenara iki kuruş atarsınız

çalışıyor iseniz de çekin kapıyı çıkın ailenizi vs de boş verin

eşim çocuğun yanında sövüyor diyorsunuz da nasıl bir sövme

maç izlerken mi tv ye mi size mi ve ne diyerek o... diyerek mi a..k.. diyerek mi aptal, manyak gibi mi

bir de çocuk bunları endne tekrarlıyor bu sözlere müthiş bir tepki mi var

yani çocuk ya sevilen ya da sevilmeyen şeyleri tekrarlar papağan değil ki her ağızdan çıkanı tekrarlasın

Of ya keşke şu erkekler kadına el kaldırdığında taş kesilseler.Üstüne bide kv den şiddet görmüşsün Allah o kadını bildiği gibi yapsın eşini taşınmaya ikna et bu arada da iyi geçinmeye bak.Olmadı ayrıl çekmek zorunda değilsin Allah kullarının yardımcısıdır

Hadi kadının eğitimi ya da işi yok korkuyor diyelim, bu dayak yiyen kadınların anne babaları ne yapıyor onu anlamıyorum işte.
İnsan sahip çıkmaz mı çocuğuna yahu!

Bizden ne gibi bir yardim bekliyorsun?
Sanki biz sana kv den ayril desek ayrilabilceksin.
Daha hamileyken sana vurmuslar sesini cikarmamissin ve giderek artmis bu hareketler.
Insallah en yakin zamanda kendi evinize cikarsiniz ve esinde azcik adam olur.

Ayarı olmayan bir kv sana sahip çıkmayan üstüne derdine dert katan bir koca neden katlanıyorsunuz anlamıyorum:KK20:

1.5 aylık Hamileyken kV niz size vurdumu?
ve kocanı buna tepkisizmi kaldı?
ailenizin bütün bunları bilip mudahale etmeme sebebi,
sürekli yanlarına gidip
sonradan affedip kocanıza geri donmeniz olabilirmi?
yoksa hiç müdahil olmak istemiyorlarmi?
Ben ailemin yanına her seferinde kayınvaldem evde isyemedigi için gittim eşimde ev aradı ve her seferinde yalvarıp eve döndürdü eşimde eve geri getrdi defalrca evi ayrmak için çıltm evdn ailem konuya tabiki müdahil kaçarak evlendigimden kızgınlarda ailem eşimi ve ailesini hiç istemedi şimdi eşimi sevyrlar bende sevyrm sadece kızımın yanında sövdüğü için kavga ettk ve beni. Biraz hırpaladı itme falan vurmadı ama çok agrıma gtti

Ben ailemin yanına her seferinde kayınvaldem evde isyemedigi için gittim eşimde ev aradı ve her seferinde yalvarıp eve döndürdü eşimde eve geri getrdi defalrca evi ayrmak için çıltm evdn ailem konuya tabiki müdahil kaçarak evlendigimden kızgınlarda ailem eşimi ve ailesini hiç istemedi şimdi eşimi sevyrlar bende sevyrm sadece kızımın yanında sövdüğü için kavga ettk ve beni. Biraz hırpaladı itme falan vurmadı ama çok agrıma gtti
sizi hirpalamasi da bir nevi siddet demek.
Bunun için illa tekme tokat atması gerekmez...
defalarca kV niz evde istemedigi için ailenizin yanına gitmişseniz.
ve kocanı sizi sadece eve geri getirmekle kalıp, buna müdahale etmiyorsa çok büyük sorununuz vardır demektir..
kocanıza olan sevginiz sizi koruyup kollamasini saglamiyor..
annesi sizi evden kovuyorsa...
ne diyelim sevmeye devam..
belki birgün annesinede mudahale eder..
bir umut:KK14:

Anlıyo ya anlamazmı hoşuna bile gitti kötü olmam eşim asla annesinden ayrlmaz bana çekemiyorsan gt babanın evine diyo her tartşmada ama kriz geçrdgmde çok korktu bitanem üzülme die başımda durdu ama hep aynı şey annesi yapıyo pişman oluyo kendisi yapıyo pşman oluyo ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum ya kızımın piskolojisi ne olucak küçücük daha yaşamadıgı kalmadı oda agladı benimle anne babam seni dövdümü die sordu bana nasıl cvp verilir küçücük cocuga oyu oynuyoruz dedim ama aglamaya devam etti

Ah ahh oyle manyakla omur mu gecer, keske bastan reddetseydiniz birlikte oturmaya. Kizinizda sizinle ayni kaderi paylasacak sizi doven size kizan kiziniza da diver buyuyunce, kaynana desen zaten torun yerine saymamis al cocugunuda git demis. Allah bildigi gibi yapsin boyle insan musveddelerini.

En azindan esinizin fikrinin degisip degismeyecegini gorene kadar bir muddet ailenize gitseniz belki akli basina gelir sart olarak ayri eve tasinmayi koysaniz. Yani sozle cik git babanin evine demek kolay cidden karisinin gitmesini goze aliyormu bakalim ortada birde cocuk var. Zaten ne sizi nede cocugu umursamazda geri adim atmazsa uzulerek soyluyorum o adamla omur gecirecekseniz gencligini tukenir, cocugunu dayakla baskiyla psikolojisi bozuk sekilde buyur, belki okur kendini kurtarir belki okuyamaz erken yasta orda uzaklasmak icin evlenir gider. Sakin ama sakin 2. cocuk olmasin ama dikkat edin.

Back
X