• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Ayarı olmayan bir kv sana sahip çıkmayan üstüne derdine dert katan bir koca neden katlanıyorsunuz anlamıyorum:KK20:
Nasıl ayrılayım ben kocamı seviyorum hemde çok bana sırf annesi yanında ona sövme dedim die kızdı akıl vermek gibi algladı

Nasıl ayrılayım ben kocamı seviyorum hemde çok bana sırf annesi yanında ona sövme dedim die kızdı akıl vermek gibi algladı
O zaman tek çaren ayrı ev canım bi şekilde ikna edersin inşallah

3 tane kaynım var. En büyük oglu geçen gün yanımızdaydı annem iyi degl birazproblemli ama ne yapalm sen durmak zorundasn diyo yanlz nasıl bırakcakmşm beni. Yanımada gelmyr napalm idare ediceksnz dedi bana

3 tane kaynım var. En büyük oglu geçen gün yanımızdaydı annem iyi degl birazproblemli ama ne yapalm sen durmak zorundasn diyo yanlz nasıl bırakcakmşm beni. Yanımada gelmyr napalm idare ediceksnz dedi bana
Ah ahh oyle manyakla omur mu gecer, keske bastan reddetseydiniz birlikte oturmaya. Kizinizda sizinle ayni kaderi paylasacak sizi doven size kizan kiziniza da diver buyuyunce, kaynana desen zaten torun yerine saymamis al cocugunuda git demis. Allah bildigi gibi yapsin boyle insan musveddelerini.

En azindan esinizin fikrinin degisip degismeyecegini gorene kadar bir muddet ailenize gitseniz belki akli basina gelir sart olarak ayri eve tasinmayi koysaniz. Yani sozle cik git babanin evine demek kolay cidden karisinin gitmesini goze aliyormu bakalim ortada birde cocuk var. Zaten ne sizi nede cocugu umursamazda geri adim atmazsa uzulerek soyluyorum o adamla omur gecirecekseniz gencligini tukenir, cocugunu dayakla baskiyla psikolojisi bozuk sekilde buyur, belki okur kendini kurtarir belki okuyamaz erken yasta orda uzaklasmak icin evlenir gider. Sakin ama sakin 2. cocuk olmasin ama dikkat edin.
Korunuyorum ria var olmayacakta zaten kaynvaldem ölünce inşallah

nasil bir insan bu kadar aciz olur aklim almiyor.kzin da o ortamda o kv ile beraber nasil bi manyak olur cikar Allah bilir.Kendinizi sevmiyorsunuz onu anladik da bari kizini seviyorsan ordan uzaklas kendine bi hayat kur.Zor cok zor ama su an yasadiklarin da kolay degil ve bu gidisle kizin istikbali de iyi gorunmuyor.Ama sen de bazi kadinlar gibi ne yazik ki hirgur den zevk alir vaziyete gelmissin.Cocuga yazik olmus cidden.Allah kurtarsin yavruyu sizin elinizden.

• Beğen
Reactions: anu
nasil bir insan bu kadar aciz olur aklim almiyor.kzin da o ortamda o kv ile beraber nasil bi manyak olur cikar Allah bilir.Kendinizi sevmiyorsunuz onu anladik da bari kizini seviyorsan ordan uzaklas kendine bi hayat kur.Zor cok zor ama su an yasadiklarin da kolay degil ve bu gidisle kizin istikbali de iyi gorunmuyor.Ama sen de bazi kadinlar gibi ne yazik ki hirgur den zevk alir vaziyete gelmissin.Cocuga yazik olmus cidden.Allah kurtarsin yavruyu sizin elinizden.
24 yaşında 3 yaşında bikız çocuguyla burda nasıl hayat kurulur ben nasıl çalışıcamkızım ne olucak

Ayarı olmayan bir kv sana sahip çıkmayan üstüne derdine dert katan bir koca neden katlanıyorsunuz anlamıyorum:KK20:
iyi de hamile iken dayağa ses çıkarmayınca sonu daha da büyüyor işte

çalışmıyor iseniz iş bulun kv çocuğa baksın

biraz hem kafanızı dağılır hem kenara iki kuruş atarsınız

çalışıyor iseniz de çekin kapıyı çıkın ailenizi vs de boş verin

eşim çocuğun yanında sövüyor diyorsunuz da nasıl bir sövme

maç izlerken mi tv ye mi size mi ve ne diyerek o... diyerek mi a..k.. diyerek mi aptal, manyak gibi mi

bir de çocuk bunları endne tekrarlıyor bu sözlere müthiş bir tepki mi var

yani çocuk ya sevilen ya da sevilmeyen şeyleri tekrarlar papağan değil ki her ağızdan çıkanı tekrarlasın
Kaynvaldem asla çocuk bakamaz yani bakmayacagını. Söulüyor büyüttükleri ona ne vermişde herkez çocugunu büyütsn dio bide 2. Çocuguda istyr kızım ben söyleme dedgm için tekrarlyr aksine çok hanım tam bi türkçeyle konuşan bi çocuga sahbm onu öyle güzel yetştrdim fakat sadece anneyle bitmyr işte yaptıklarım yıkılınca kavga ettm tabikide

Hayır aileme söylemedim sustum beraberiz kaynvaldemle şuan okadar canım yanıyorki bu yaşadıklarım ilk degil daha önce kayınvaldemle kavgalarımız oldu 1.5 aylık hamileyken bana vurdu defalarca ayrılmaya kalktk evden sen çocugunu al git oglum hiçbiyere gidemez dedi neler çektm hangisini anlatsam eşimde böyle yapınca yıkıldım resmen

Merhaba ,
Siz esinizi ikna edip kayinvaliden ayrilmaz iaeniz saglikli bir çocuk bùyùtemeyeceksiniz bundan emin olun ... evinizde ne kadar horoz var ise o cocugun yetlsme durumu da horozlara gore degisiyor .. yakinen tanik oldugum icin bunu soyluyorum ..nherkes bir olmaz ama sizin ailede bana bunu dusundurdu

Ben 12 yıllık bi kuaförüm 5 yıl kendi dükkanımı işlettm kızımı büyütmek için işi bıraktm bırakmak zorundakaldım kızımın bana ihtyacı vardı çalışırkende aynı şeyleri yaşadm kaynvaldem beni istemediği için problem çıkartyr o istyoki oglu başında dursun ama sadece oglu torunu çok kıymetli fakat bırakmicamı bildigi için al gt diyor yoksa ne babası ne babannesi ondan vazgeçmez tek kız sülalede ama bende bırakmm eşim çok iyi bi insan bazen yapıyor böyle dolmuştr işte zor bi işi var ve o bize en iyi şekilde giydirip yediriyor sadece annesine katlanmamı istyr ama ben iyi deglm aryk piskolojim bozuldu

Merhaba ,
Siz esinizi ikna edip kayinvaliden ayrilmaz iaeniz saglikli bir çocuk bùyùtemeyeceksiniz bundan emin olun ... evinizde ne kadar horoz var ise o cocugun yetlsme durumu da horozlara gore degisiyor .. yakinen tanik oldugum icin bunu soyluyorum ..nherkes bir olmaz ama sizin ailede bana bunu dusundurdu
Aynen öyle ama bi türlü eşimi ikna edemyrm

Ben 12 yıllık bi kuaförüm 5 yıl kendi dükkanımı işlettm kızımı büyütmek için işi bıraktm bırakmak zorundakaldım kızımın bana ihtyacı vardı çalışırkende aynı şeyleri yaşadm kaynvaldem beni istemediği için problem çıkartyr o istyoki oglu başında dursun ama sadece oglu torunu çok kıymetli fakat bırakmicamı bildigi için al gt diyor yoksa ne babası ne babannesi ondan vazgeçmez tek kız sülalede ama bende bırakmm eşim çok iyi bi insan bazen yapıyor böyle dolmuştr işte zor bi işi var ve o bize en iyi şekilde giydirip yediriyor sadece annesine katlanmamı istyr ama ben iyi deglm aryk piskolojim bozuldu

eee ne güzel mesleğiniz var

kızınız da büyümüş artık

kreşe gider ya da yanınızda gelir

işin başına dönün hemen

kurun düzeninizi eşiniz de ister gelir ister gelmez

paşa keyfi bilir

24 yaşında 3 yaşında bikız çocuguyla burda nasıl hayat kurulur ben nasıl çalışıcamkızım ne olucak

sanki 84 yasinda gibi soylemissin.En guzel yas en diri yas.ne olacakti ki?belediye ile gidin gorusun.Durumunuzu anlatin.Gercekten istesen bulursun is de as da.Ama hazir gelsin dayaga raziyim kafasinda oldugunuz zaten cevabinizdan anlasiliyor.Biraz guclu olsaniz neler yapabileceginize inanamazsiniz.Guclu olup kendi ayaklariniz ustunde bi durabilseniz , o kocaniz da kapinizda yatmazsa ben birsey bilmiyorum.Ama oylelerini o saatten sonra affetmezler akilli kadinlar.

Yeminle yanımda olsan bir de ben döverim seni haa, böyle bir mantık.yok yemin ederim sinir hastası yapacaksınız bizleri de, zor bir işi varmış hadi yaa, vah vah biz g.tümüzde buzlu bademle gezip havadan para kazanıyoruz

Dayağını ye sus otur.

Seni hırpalayan birini nasıl seviyorsun sanırım sevme anlayışımız değişmiş kim işkence ederse onu mu seviyorsunuz

En iyi şekilde yedirip giydiriyomuş tövbe Yarabbim yaa, sanırsın evcil hayvan, millet kedisine köpeğine de o kadar masraf yapıyo

Anlıyo ya anlamazmı hoşuna bile gitti kötü olmam eşim asla annesinden ayrlmaz bana çekemiyorsan gt babanın evine diyo her tartşmada ama kriz geçrdgmde çok korktu bitanem üzülme die başımda durdu ama hep aynı şey annesi yapıyo pişman oluyo kendisi yapıyo pşman oluyo ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum ya kızımın piskolojisi ne olucak küçücük daha yaşamadıgı kalmadı oda agladı benimle anne babam seni dövdümü die sordu bana nasıl cvp verilir küçücük cocuga oyu oynuyoruz dedim ama aglamaya devam etti
siz hala kocami cok seviyorum deyin devamm dogru yoldasin

daha bu kadarcık akıl verme hakkın bile yok yani adama

bu evlilik vs değil ama kusura bakma

annesi ne derse o olur sen de sövme bile diyemezsin

Sen zaten yolunu cizmizsin biz ne desek boş asla vazgecmeyeceksin kocandan mecbur çekeceksin kv kızını kreşe ver çalış ikinci bebekte çok zorlanirsin

Back
X