- Konu Sahibi narserbeti
-
eşiniz sizi kıskanırmı, kıskanırsa ne yapar tartısırmısınız yada giyiminizi kısıtlarmı yada gezmenizi vs buyrun dertleşelim:)
kıskanır hemde çok ama dert etmiorum bunu hoşuma gidiyo
tayt giydirmez elbise çok nadir
böyle içimden gelir bazen işe giderken normalden çok makyaj yaparsam
hop hoppp noluo orda der
eskiden daha fazlaydı mesela biz aynı iş yerindeydik ve 1 yıl boyunca haberim yoktu beni sevdiğinden
o süre içinde ayıptır sölemesi kısmetlerim çoğalmıştı ve bunlara şahit oluodu deli
daha asabiydi ozamanlar ama duruldu şimdi
bu yüsden tartışmadım hiç onun dediklerini çok önemsiorum çünkü
dediklerini yapmaya çalışırım o kadar :)))
benm nişanlım kıskanç..onsuz bi yere gitmemi hazmedemiyo..izin verse bile mutllaka huzursuzluk çıkarır[/QUevl
evlenınce gecer merak etme ama ılk aylar devam eder dıyo dusunuyom esımde oyleydı ama sonra noluyosa onlarda bıkıyolar bızımle ugrasmaktan heralde:)
biz 2 yıl beraberlikten sonra evlendik 5 ay oldu ..ilk günden beri kıskanır, gözünden sakınır ,sen sadece benimsin sna benden baskası bakmasın der sürekli o yüzden gyimime falan cok karısır ama bu benim cok hoşuma gidiiyo arasıra bunalıyorum ama olsun yinede sevdigini bana değer verdigini hissediyorum .. onu coook seviyorum bütün huysuzluklarına kıskanclıklarına ragmen :) bide 2 hafta önce ondan bi parça taşıdıgımı ögrendim .. sanki onu cook sevdigimi şu aralar daha fazla hissediyorum ..allahım ayırmasın bizi inşallah :)
benm nişanlım kıskanç..onsuz bi yere gitmemi hazmedemiyo..izin verse bile mutllaka huzursuzluk çıkarır[/QUevl
evlenınce gecer merak etme ama ılk aylar devam eder dıyo dusunuyom esımde oyleydı ama sonra noluyosa onlarda bıkıyolar bızımle ugrasmaktan heralde:)
siz öyle sanın :) vallahi evlenince falan geçmiyor bu kıskançlıkları, ben evleneli 2 sene olacak hala etek,elbise yasak.Aslında eşimin bahaneside mantıklı,benimde farkında olduğum birşey(elbise yada etekten popom güzel durup dikkat çektiği için izin vermiyor ) ama kadınız doğamızda var giyinmekte istiyoruz.Ben artık çözümü buldum ideal boylarda alıyorum eve geliyorum giyip gösteriyorum buna rağmen izin vermezse hemen duygu sömürüsüne geçiyorum :) ben erkekmiyim,delikanlımıyım,sıkıldım artık pantolon giymekten,çalışıyorum insan içine çıkıyorum hergünde pantolon olmuyorki diye :):) ve hemen giyebilirsin onayını alıyorum
bilmiyorum çok morelim bozuluyo aslnda ben nişanlanmadan önce çok özgürdüm ailem kısıtlamazdı.ne zaman nişanlımla sevgili oldum herşey değişti:)sevdiğim için çok karşıda koyamadım şimdii çok nadir annemle bi yere onsuz gidebiliyorum.allahtan çalışıyorumda çok bunalmıyorum:)
amin canım inşallah cümlemizi Allah kimsenin ağzının tadını kaçırmasın inşallah bu arada hayırlı olsun bebiş geliyo galıba Rabbim analı babalı buyutsun inşallah:)
siz öyle sanın :) vallahi evlenince falan geçmiyor bu kıskançlıkları, ben evleneli 2 sene olacak hala etek,elbise yasak.Aslında eşimin bahaneside mantıklı,benimde farkında olduğum birşey(elbise yada etekten popom güzel durup dikkat çektiği için izin vermiyor ) ama kadınız doğamızda var giyinmekte istiyoruz.Ben artık çözümü buldum ideal boylarda alıyorum eve geliyorum giyip gösteriyorum buna rağmen izin vermezse hemen duygu sömürüsüne geçiyorum :) ben erkekmiyim,delikanlımıyım,sıkıldım artık pantolon giymekten,çalışıyorum insan içine çıkıyorum hergünde pantolon olmuyorki diye :):) ve hemen giyebilirsin onayını alıyorum
bence taktik güzel bende bazen böyle taktikler uyguluyom ama işe yarıyor herzaman:):)
amin canm allah herkesin eviini barkını kem gözlerden esirgesin.. evet bebişimiz yolda aminn inşallah allahım tüm istiyenlere nasip etsin .. :))
benım esımde cok kıskanc
yalnız aynı oranda bende cok kıskanırım gıttıgımız dugunden dısarıdan benden daha afillisini gördümmu bende sartel atıyor
esımınkıler daha farklı gıyme etme cok makuyaj yapma sacını savurma at kuyrugu toplama gıbı sureklı kılık degıstırıyor
lafa gelınce kıskanc degılım der
yalnız bı yere koaly berı gıdemem gıdersem kan kusturur
benım esımde cok kıskanc
yalnız aynı oranda bende cok kıskanırım gıttıgımız dugunden dısarıdan benden daha afillisini gördümmu bende sartel atıyor
esımınkıler daha farklı gıyme etme cok makuyaj yapma sacını savurma at kuyrugu toplama gıbı sureklı kılık degıstırıyor
lafa gelınce kıskanc degılım der
yalnız bı yere koaly berı gıdemem gıdersem kan kusturur
hiç katılmıyorum ben...
4 yıllık evliyim 10 yoldır birlikteyim kocamla
ve şuara hamileyim..
eşim hala ve hala deli gibi kıskanıo beni , onsuz hareket etmem mümkün değil
biri beni beyenecek diye ödü kopuyo..
ama bunlar hep kadından geçer kızlar...
evlenmeden evvel çok güzel ve evli topmodel var idi yazısını okumuştum
diyorki
yatakodasında onu asla rahat bırakmayın
artık yeter desin ..
erkeklerin aklıda kalbide canıda yatak odasından geçer geçerken yakalayın derim hehe
Benim eşim kıskanç olduğunu söyler
Ama ben sıkıntıya gelemem
Bana belli etmez bu yüzden
Ben hiç kıskanç değilimdir
Ottan çöpten nem kapmam
Bir de şu giyim kuşam kısmına karışıp ta 'ama kıskanıyorum' dedim mi 'yutan ve eriyip biten taviz veren' cinsten değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?