eşim ve kıskançlıkları diyorsanız buyrun buraya

narserbeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
216
1
26
İstanbul
eşiniz sizi kıskanırmı, kıskanırsa ne yapar tartısırmısınız yada giyiminizi kısıtlarmı yada gezmenizi vs buyrun dertleşelim:)

eşiniz sizi kıskanırmı, kıskanırsa ne yapar tartısırmısınız yada giyiminizi kısıtlarmı yada gezmenizi vs buyrun dertleşelim:)

kıskanır hemde çok ama dert etmiorum bunu hoşuma gidiyo
tayt giydirmez elbise çok nadir
böyle içimden gelir bazen işe giderken normalden çok makyaj yaparsam
hop hoppp noluo orda der
eskiden daha fazlaydı mesela biz aynı iş yerindeydik ve 1 yıl boyunca haberim yoktu beni sevdiğinden
o süre içinde ayıptır sölemesi kısmetlerim çoğalmıştı ve bunlara şahit oluodu deli
daha asabiydi ozamanlar ama duruldu şimdi
bu yüsden tartışmadım hiç onun dediklerini çok önemsiorum çünkü
dediklerini yapmaya çalışırım o kadar :)))

benm nişanlım kıskanç..onsuz bi yere gitmemi hazmedemiyo..izin verse bile mutllaka huzursuzluk çıkarır

benımkıde kıskanıyor ama tayt falan bısı demıyoda bazen diz üstü elbıse veya etek giyiniyom bısı demıyo sonra baska zaman gıyınıyım gıyme felan dıyo arada tutuyo damarı iste ben işe gıderken makyaj yapmıyom da dısarı cıkarken bısı demıyo sadece ruja karsı bı alerjisi var ama bılmıyom sevmıyom falan dıyo onun harıcınde zaten abartılı gıyınmem bende ole dekolte falan gıymıyom zaten:)ama işte arada tutuyo damarı hıc anlamıyom nıye oyle yapıyor

biz 2 yıl beraberlikten sonra evlendik 5 ay oldu ..ilk günden beri kıskanır, gözünden sakınır ,sen sadece benimsin sna benden baskası bakmasın der sürekli o yüzden gyimime falan cok karısır ama bu benim cok hoşuma gidiiyo arasıra bunalıyorum ama olsun yinede sevdigini bana değer verdigini hissediyorum .. onu coook seviyorum bütün huysuzluklarına kıskanclıklarına ragmen :) bide 2 hafta önce ondan bi parça taşıdıgımı ögrendim .. sanki onu cook sevdigimi şu aralar daha fazla hissediyorum ..allahım ayırmasın bizi inşallah :)

bilmiyorum çok morelim bozuluyo aslnda ben nişanlanmadan önce çok özgürdüm ailem kısıtlamazdı.ne zaman nişanlımla sevgili oldum herşey değişti:)sevdiğim için çok karşıda koyamadım şimdii çok nadir annemle bi yere onsuz gidebiliyorum.allahtan çalışıyorumda çok bunalmıyorum:)

amin canım inşallah cümlemizi Allah kimsenin ağzının tadını kaçırmasın inşallah bu arada hayırlı olsun bebiş geliyo galıba Rabbim analı babalı buyutsun inşallah:)

aslında bırazda taviz meselesi hazır evlenmemişin böyle alttan alttan yavaş yavaş işle ne bilim ben çok bunalıyorum hani bıraz rahat bırak falan desen o sensiz bıyere gıdebılıyormu peki eger gidiyosa sende ona karıs bıraz belki anlar senı

amin canım inşallah cümlemizi Allah kimsenin ağzının tadını kaçırmasın inşallah bu arada hayırlı olsun bebiş geliyo galıba Rabbim analı babalı buyutsun inşallah:)

amin canm allah herkesin eviini barkını kem gözlerden esirgesin.. evet bebişimiz yolda aminn inşallah allahım tüm istiyenlere nasip etsin .. :))

benım esımde cok kıskanc
yalnız aynı oranda bende cok kıskanırım gıttıgımız dugunden dısarıdan benden daha afillisini gördümmu bende sartel atıyor
esımınkıler daha farklı gıyme etme cok makuyaj yapma sacını savurma at kuyrugu toplama gıbı sureklı kılık degıstırıyor
lafa gelınce kıskanc degılım der
yalnız bı yere koaly berı gıdemem gıdersem kan kusturur

ya bende sunu anlamıyom hem kıskanıyorlar hemde kıskanc degılım dıye savunmaya gecıyolar :) sankı bız anlamıyoz kıskanıp kıskanmadıklarını :)

işte benm nişanlımda böyle mutlaka huzursuz eder gittiğim ve küseriz 3-5 gün..huzursuz olacağıma gitmeyim daha iyi mantığyla evdeyim ama morelim çok bozuluyo

Benim eşim kıskanç olduğunu söyler
Ama ben sıkıntıya gelemem
Bana belli etmez bu yüzden

Ben hiç kıskanç değilimdir
Ottan çöpten nem kapmam

Bir de şu giyim kuşam kısmına karışıp ta 'ama kıskanıyorum' dedim mi 'yutan ve eriyip biten taviz veren' cinsten değilim

:)) bnm nişanLım kıskançlığını hiç belli etmez içten içe yaşar:) sadece bazı cümle içlerinden seçebilirim kıskandığını :) en çok karıştığı noktada klasik etek boyu ve koyu makyaj. ve sarı saça asla izin vermiyor :) işyerimde erkek arkdasım olursa arasıra kıskançlıklar yapardı ki haklıda çıkardı . genelde dinliyorum dediklerini. bzende dinlemiyorum yapıyorum önce tavır alıo 2 dk sonra unutuo gidio oohh giydiğimle kalıyorum
ondan çok ben kıskancım maalsef:) bazen bıktırabiliyorum baktım patlıcak hemen şebekliğe vuruyorum işi

Ohh, aynı ben..
Kısıtlanmak hiç bana göre değil, bu durum zevk vermesinden aksine beni boğuyor, soğutuyor!
Özgür bir insanım ben, kıskançlık kisvesi altında ben, ben olmaktan çıkamam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…