eşim ve kıskançlıkları diyorsanız buyrun buraya

kıyafetlerim ve gideceğim yer konusunda kimseden izin almam, eşim de benden izin almaz birbirimizin planlarını biliriz ona göre hareket ederiz, misal o şimdi sporda ben didiklemem ay orda kadınlar mı var bilmem ne diye, alışverişlerimizide birlikte yaparız kıyafette sorun değil yani
kulağıma çok eğreti geliyo, göndermez yaptırmaz giydirmez demek

Bana da öyle
Bana şuraya gitme dense, ben inadına giderim
25 yıldır tek başıma gidiyorum her yere, şimdi niye gidemeyeyim ki.. Çok şükür ayaklarım hala sağlam

Göndermez etmez değil bence, biraz da fazla taviz veriyo bazı kadınlar

Nerde ne giyeceğimi de kendim bilirim..

Eşim içten içe kıskanır ama belli etmez, zaten bende onu eahatsız edecek bir tutum yada kılıkta dolaşmam.
Çıkarken neysem şimdide oyum.
Beni böyle beğendi istedi o yüzden değişmem bunu bilirde beklemezde.
İşi gereği sık seyahat eder ama ben peşinde hafiyelik yapmam, bende burada kalırım ama oda rahatsız olmaz demekki birbirimize gereken güveni vermişiz.

Giyimimle derdi yok da gezmemle derdi çok
Neyseki orta yolu bulduk anlaştık abartmamak şartıyla istediğim günler çıkıyorum.
Geç saatlerde çıkmıyorum. Eve dönüş saatlerime dikkat ediyorum.

Sonuçta artık biziz birbirimize adım adım geldik. Normali bu ama..

Ben yine de sınırsız özgürlüğü sevdiğimden olsa gerek bazen bunalıyorum.
Haber vermek bile sinir bozucu gelebiliyor..

Ama evliliğin sorumluluklarından biri bu da ya çekeceksin ya gideceksin hesabı..

sormaya bende cok kıskancım kendıme engel olamıyom ki

Gezmeme tozmama asla karışmaz, müdahale etmez.Makyajıma da. (zaten abartmam hiç bi zaman)
Ama kıyafetime karışır, aslında onu da abartmam.Çok dar giyinmem, kısa, dekolte, askılı, sıfır kollu bile giymem.Buraya kadar benim tercihim zaten.
Ama dizime kadar bile olsa elbise ve ya etek giysem sorun çıkarır.Bazen daralttığı bi gerçek ama ben genel olarak eşimin beni kıskanmasından gocunmam.aksine hoşuma bile gider çoğu zaman.

Makyajıma,saçıma,gezmememe,genel olarak arkadaşlarıma pek karışmaz amaaaa Elbiselerime bayılır.Gardolabımla yalnız bırakmamaya çalışıyorum kocişimi

benimkide boyle üstümde giydiğim elbiseleri beyenınce cok güzel olmus hemen bunu imha etmem lazım diyor ama yapmıyo sağolsun:)onu demesi bile bana yetıyo sonra uzun bi süre gıymıyom unutuyo bu sefer baska bıseye takıyor boyle devam işte:)

ayy bende isterdim kıskanılmayı ya
ne aldığıma karışır ne giydiğime ne gezdiğime
azcık kıskanmasını isterdim
odun ya

25 yasında tanıştım esimle. 25 yasıma kadar her seyi kendi basına yapmisim, is ilişkilerim, sosyal hayatım, giyimim, kusamim.
Birden bir erkek girecek hayatıma müdahale edecek, oraya gitme, bunu giyme, sacını söyle yapma falan filan .

Kimseye bu hakkı vermem vermedim.de. Ben esime karışmam o bana. Bana hep; sen nerde nasıl davranacağını ne giyeceğini bilirsin der.

Bir yere giderken izin almam sadee haberi olur. Aynı sekilde oda sadece bana haber verir. Nerde oldugumuzu biliriz ama hesap sormayız.

Bana kıskançlık asla sevgi göstergesi gibi gelmiyor. Ben de buluttan nem kapmam bana da yapılmasını sevmem.

kıskanılmak nasıl hoşunuza gidiyor kızlar ya. fazlası çok kötü

sağolsun eşim aşırı kıskanç değil. kısa giymem. şu an popom büyüdüğü için genelde dar pantolon giyersem uzun kazakla örterim. askılı falan tatilde giyerim. bekarken askılı da giydim kısa da ama artık ben de yakıştırmıyorum kendime rahat edemiyorum. özellikle çalışmaya başlayınca biraz daha kapanıyor giysiler.

gezmeme asla karışmaz. zaten gezme dediğimde akşam olmadan gelirim evime. kıyafetimde de rahatsız edecek bişey olmadığı için bişey demez. içten içe kıskanır tabi.

bende de hiç kıskançlık yoktur. açıkçası eşimin de kıskanılacak bi hareketini görmedim.

Aynen bizde sizin gibiyiz, eşim kıskanır ama bunaltmaz, dillendirmez, konusunu bile açmaz.

Ben kıskanç değilimdir.

Giyimime kuşamına karıştıracak kadar abartı giyinmem, (zaten işe gelip giderken mecburen kumaş pantolon, üstümüze de gömlek, kazak vs. giyiyoruz)

Ama aşırı makyaja ve dudak kalemine, birde beyaz pantolona alerjisi var.

Senede 1-2 kerede olsa dudak kalemi sürsem hiç sesini çıkartmaz arabada ben daldığım bir anda birde bakarım hem araba sürer hemde dudağımdaki kalemi siler.

Artık beyaz pantolon giymiyorum ama ilk evlendiğimiz zamanlarda çok giyerdim, o zaman da giymeyeceksin, çıkartacaksın vs. diye kavga edip horozlanmazdı. Gayet kibar bir şekilde kaleyi içten fet ederek "Aşkım sen o beyaz pantolonu giydin ve şimdi çok mutlusun değil mi? giymeyince de ben çok mutlu olacağım, şimdi ister giy istersende çıkart" derdi. Bende mecburen çıkartırdım.

Hatta beyaz pantolun mevzusunu duymuş kızım, şimdi babasını kızdırır küçücük boyuyla. "baba koş koş annem bugün kendisine 5 tane beyaz pantolon aldı, yarın onları giyip işe gidecek, gelde makasla keselim" der.

Son düzenleme:
eşimin tatlıdır kıskançlıkları yaaa
kuzey güneyi izleyip izlememek arasında kalmıştı ilk zamanlar, kıvanç var ya dizide anladım, "şu adamın nesini beğenirler ki, sarışın erkek mi olur yahu" dedim, 1-2 şey daha ekledim, gönül rahatlığıyla izlemeye başladı.

sonrasında karadayı başladı, kenan var onda da. e hadi kıvanca sarışın erkek mi olur dedik, kenana ne diycez... "aaa inanamıyorum ne olmuş bu adama böyle, kırışmış, saçlar dökülmüş, göbeklenmiş" dememle, onu da izlemeye gönül rahatlığıyla başladı.

bunlar dışında, ilk zamanlar bikini giymesen, makyaj yapmasan, mini etek/elbise giymesen bıdı bıdı diyordu. şu yaşlarda yapmayayım, 50imden sonra mı kudurayım, içimde mi kalsın dedim. bu pek etkilemedi onu. ama mutsuz olacağımı anladığı için ses etmedi. hala mırın kırın eder dekoltem olduğu zaman, gözünü diker bakar, umursamam hiç. çünkü evde de öyle giyiniyorum ben, kendim için giyindiğimi biliyor. ama ara ara dediğim gibi hey heyleniyor, bir çırpıda bastırıyorum o isyanı.

eşiniz sizi kıskanırmı, kıskanırsa ne yapar tartısırmısınız yada giyiminizi kısıtlarmı yada gezmenizi vs buyrun dertleşelim:)

çok abartılı açık giyersem kıskanır.açık yaka göğüslerin görüneceği derecede,eğildiğim zaman sırtım açılırsa kıskanır hemen ikaz eder.başka birşey giyin bu olmadı der.saçımı boyattırmama,hafif makyaja,hergün fön çekmeme karışmaz hoşuna bile gider.eşim dikkat çeken açıklıktan başka usturuplu acıklığa birşey demez.mesele bazı durumlar var acık bir bölgen oldumu örnek bacakların bütün erkeklerin gözü orda.babanın yaşındaki adamlar bile bakıyor.eşim gezmeme birşey demez onun istemediği yerlere,istemediği şeyleri yapmayacağımı bilir güvenir.yani eşim abartısız sıkmadan kıskanır.

Ben hep eşlerinin/sevgililerinin giyim kuşamına,her hareketine karışan ve aşırı ve ölçüsüz kıskançlık yapan erkeklerin,
diğer kadınlara olan bakış açısından kaynaklandığını düşünüyorum.
''Kişi kendinden bilir işi'' durumu..
Kendileri diğer kadınlara nasıl bakıp ne görüyorsa,herkesin de kendi eş/sevgililerini öyle görececeğini düşünüyorlardır diyorum..

Kıskançlık doğal bir dürtü aslında,hiç eşimi kıskanmam diyemem ama abartısına ne lüzum var ki,
bunaltır insanı,boğar,ilişkiyi yıpratır..

kıskançlık kelimesini gördüm ve hemen atladım konuya :) zira bizde de haddinden fazla olmak üzere mevcut kıskançlık hadisesi.. taytmış etekmiş elbiseymiş onları zaten sildim ben lügattan ama dar pantolon falan da giyemiyorum o derece. üzerime illa uzun bişey giymek zorun dayım. kışın neyse mont falan tamam da yazın çığlıklar atasım geliyor her alışverişte.. azcık sırnaşayım şirinlik yapayım belki kandırırm diyorum ama nafile :) allah yardımcımız olsun kızlar diyecek pek bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…