- Konu Sahibi narserbeti
-
kıyafetlerim ve gideceğim yer konusunda kimseden izin almam, eşim de benden izin almaz birbirimizin planlarını biliriz ona göre hareket ederiz, misal o şimdi sporda ben didiklemem ay orda kadınlar mı var bilmem ne diye, alışverişlerimizide birlikte yaparız kıyafette sorun değil yani
kulağıma çok eğreti geliyo, göndermez yaptırmaz giydirmez demek
:)) bnm nişanLım kıskançlığını hiç belli etmez içten içe yaşar:) sadece bazı cümle içlerinden seçebilirim kıskandığını :) en çok karıştığı noktada klasik etek boyu ve koyu makyaj. ve sarı saça asla izin vermiyor :) işyerimde erkek arkdasım olursa arasıra kıskançlıklar yapardı ki haklıda çıkardı . genelde dinliyorum dediklerini. bzende dinlemiyorum yapıyorum önce tavır alıo 2 dk sonra unutuo gidio oohh giydiğimle kalıyorum
ondan çok ben kıskancım maalsef:) bazen bıktırabiliyorum baktım patlıcak hemen şebekliğe vuruyorum işi
hiç katılmıyorum ben...
4 yıllık evliyim 10 yoldır birlikteyim kocamla
ve şuara hamileyim..
eşim hala ve hala deli gibi kıskanıo beni , onsuz hareket etmem mümkün değil
biri beni beyenecek diye ödü kopuyo..
ama bunlar hep kadından geçer kızlar...
evlenmeden evvel çok güzel ve evli topmodel var idi yazısını okumuştum
diyorki
yatakodasında onu asla rahat bırakmayın
artık yeter desin ..
erkeklerin aklıda kalbide canıda yatak odasından geçer geçerken yakalayın derim hehe
:):)dogru valla ya katılıyom
Benim eşim kıskanç olduğunu söyler
Ama ben sıkıntıya gelemem
Bana belli etmez bu yüzden
Ben hiç kıskanç değilimdir
Ottan çöpten nem kapmam
Bir de şu giyim kuşam kısmına karışıp ta 'ama kıskanıyorum' dedim mi 'yutan ve eriyip biten taviz veren' cinsten değilim
eşiniz sizi kıskanırmı, kıskanırsa ne yapar tartısırmısınız yada giyiminizi kısıtlarmı yada gezmenizi vs buyrun dertleşelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?