eşim ve kıskançlıkları diyorsanız buyrun buraya

amin İnşallah canım okudum ve Allah sabır versin özellikle yazın çok zor oluyodur ya

Kıskanılmak gerçekten çok güzel bir duygu. Benim erkek arkadaşım da yürürken beni bir sağaaaaaaaa bir solaaaaaa çekiştirir durur biri bana çarpmasın diye eli hep sırtımda beni yönlendiriyor
Sağlıkçıyım mesela gelen hastalarla tartışırım bazen geçen tartıştığım bi hasta tutmuş kocasını çağırmış :cokayip: benimkinin haberi oldu gümletirim orayı filan zor sakinleştirdim (askeri personelin de sevdiğini koruma yöntemi bu olsa gerek)
ben zaten sadelikten yana olduğum için kıyafetime çok karışmaz, dekolte etek filan asla giymem. kırmızı ruj oje hoşlanmaz :dikkatcekiyorsmile:

yapıyor işte ööyle her erkeğin yaptığı türden, hoşuma gidiyooorrr napimmm :) velhasıl kelam güzel şey güzelll. değer veriyor paylaşamıyor.

bazı kadınlar kendilerini onlardan aşağıdaymış gibi hissediyor olabilir, manyaklık derecesinde olunca böyle oluyor. ama ayarında olunca ondan aşağıda değil onun değerlisi olduğunuzu anlıyorsunuz. çok mu uzattım ne :)

Nişanlım kıskanır beni çok,hep sorar varmı rahatsız eden diye.... biraz sesimi çıkamasam kıyafetlerime de karışıcak ama izin vermiyorum asla ,zaten kendimi tehşir edici şeyler de giymiyorum.Eteğimi de giyerim elbisemi de şortumuda giyerim askılı badimi de..ben kendimi bildikten sonra asla bişey demez diyemez

bence çok güzel bi şekilde anlatmışşınız evet seven erkek kıskanır değer verir diyenlerdeniz bende:)

Eskiden kıyafetlere karşi büyük bir düşmanlık duyuyordu,
Allahtan azaldı:)

Herşeyimi nerdeyse kıskanır, ama evlendikten sonra tozunu kacirmayacak, beni rahatsız etmeyecek şekilde.

Eskiden iş arkadaşim bana bir şey sorsaydi, ödum patlardiı görecek diye, şimdi rahatiz

Evlilik adama yaradı:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bak ben kuzey ve güneyi evleneli, birkez bile izliyemedim,
Adami kıskaniyordu resmen,

Ama ben? Dün izlediğimiz bir filmde çırılçıpildak bir kadinin sahnesi vardı
Hic tık bile yaptım. .

Artik izlediğim bütün filimdeki erkeklere, yuh surata tipe bak diyince, hoşuna gidiyor
Bu tekniği de aslında ondan öğrendim

Kiyafet konusundada cok güreşdik evlenince birazda öz güven geldi herhalde adama, bu yüzden sorun yok denilecek kadar:)

üleyn bi beni eşim kıskanmıyor
ben o kadar tipsizmiyim?

ay bilmiyorum kıskanıldığımı gerçekten Salak benim sevgilim ya ya yani göğüs deoktem kısa etek vs karışmaz (eteğe belki

Nebilim , ya bizimki korkak ya , vallaha bak şöyle diyoloklar yaşıyoruz:

: ben : Bebeğim yiğenimi görmeye gideceğim dayıma

: O : Ay kuşumm git tabi

:ben: gidim hazırlanayım bari

:O: ayy kuşum vazgeçtim ya gitme gitme neolur neoluur yaa bak aç kalıııııırrııızzz

:ben: neden ? saçmalama hayatımm..

:O : Gitmeee kuşum sen ylda birşey olur sana karşıdan karşıya geçerken yolda araba kaza yapar sana birşey olur.

:ben: Öff ................................ ( büyüüüük bir sessizlik)

Böyle işte bildiğin kırık ya

''Geç kaldı, mesajlarıma cevap yazmıyor, telefonlarımı açmıyor kesin beni aldatıyor , neyse aklıma kötü şeyler getirmiyeyim belkide araba çarpmıştır.''

Bencede öldü, evet evet kesin ölmüştür, yani yoksa neden kaçsın, kesin öldü kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…