- Konu Sahibi narserbeti
-
kıskançlık kelimesini gördüm ve hemen atladım konuya :) zira bizde de haddinden fazla olmak üzere mevcut kıskançlık hadisesi.. taytmış etekmiş elbiseymiş onları zaten sildim ben lügattan ama dar pantolon falan da giyemiyorum o derece. üzerime illa uzun bişey giymek zorun dayım. kışın neyse mont falan tamam da yazın çığlıklar atasım geliyor her alışverişte.. azcık sırnaşayım şirinlik yapayım belki kandırırm diyorum ama nafile :) allah yardımcımız olsun kızlar diyecek pek bişey yok :)
Kıskanılmak gerçekten çok güzel bir duygu. Benim erkek arkadaşım da yürürken beni bir sağaaaaaaaa bir solaaaaaa çekiştirir durur biri bana çarpmasın diye eli hep sırtımda beni yönlendiriyor
Sağlıkçıyım mesela gelen hastalarla tartışırım bazen geçen tartıştığım bi hasta tutmuş kocasını çağırmış :cokayip: benimkinin haberi oldu gümletirim orayı filan zor sakinleştirdim (askeri personelin de sevdiğini koruma yöntemi bu olsa gerek)
ben zaten sadelikten yana olduğum için kıyafetime çok karışmaz, dekolte etek filan asla giymem. kırmızı ruj oje hoşlanmaz :dikkatcekiyorsmile:
yapıyor işte ööyle her erkeğin yaptığı türden, hoşuma gidiyooorrr napimmm :) velhasıl kelam güzel şey güzelll. değer veriyor paylaşamıyor.
bazı kadınlar kendilerini onlardan aşağıdaymış gibi hissediyor olabilir, manyaklık derecesinde olunca böyle oluyor. ama ayarında olunca ondan aşağıda değil onun değerlisi olduğunuzu anlıyorsunuz. çok mu uzattım ne :)
eşimin tatlıdır kıskançlıkları yaaa
kuzey güneyi izleyip izlememek arasında kalmıştı ilk zamanlar, kıvanç var ya dizideanladım, "şu adamın nesini beğenirler ki, sarışın erkek mi olur yahu" dedim, 1-2 şey daha ekledim, gönül rahatlığıyla izlemeye başladı.
sonrasında karadayı başladı, kenan var onda da. e hadi kıvanca sarışın erkek mi olur dedik, kenana ne diycez... "aaa inanamıyorum ne olmuş bu adama böyle, kırışmış, saçlar dökülmüş, göbeklenmiş" dememle, onu da izlemeye gönül rahatlığıyla başladı.
bunlar dışında, ilk zamanlar bikini giymesen, makyaj yapmasan, mini etek/elbise giymesen bıdı bıdı diyordu. şu yaşlarda yapmayayım, 50imden sonra mı kudurayım, içimde mi kalsın dedim. bu pek etkilemedi onu. ama mutsuz olacağımı anladığı için ses etmedi. hala mırın kırın eder dekoltem olduğu zaman, gözünü diker bakar, umursamam hiç. çünkü evde de öyle giyiniyorum ben, kendim için giyindiğimi biliyor. ama ara ara dediğim gibi hey heyleniyor, bir çırpıda bastırıyorum o isyanı.
üleyn bi beni eşim kıskanmıyor
ben o kadar tipsizmiyim?
Şu avatarı kaldırıp sor be kuzum, etkileniyoruz cevap verecekken.
ay koptummm
ben bide makyajıma, takıma dikkat ediyorum, bakımlıyım diye yazıcaktım. iyiki yazmamışım
Belli canım benim, belli kuzum hiç bakımlı olmaz mısın hiiiç.
Bende çok güldüm vallahi.
karnıma kramp girdi
var bende demek birşey ki kıskanmıyor
Gördü adam avatarı dimi
İtiraf et Carrie! Artık yakalandın!
görmezmiama sende itiraf et, seksiyim
Carrie, git kendini daha çok sevdirmeden...
''Geç kaldı, mesajlarıma cevap yazmıyor, telefonlarımı açmıyor kesin beni aldatıyor , neyse aklıma kötü şeyler getirmiyeyim belkide araba çarpmıştır.''
Bencede öldü, evet evet kesin ölmüştür, yani yoksa neden kaçsın, kesin öldü kesin.
hanımlar
muhabbet süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?