Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi eve kimse gelip kalmasın aman sapık var diye
Herkesin dini hassasiyeti bir mi yanı pes şu konuya böyle yorum
Belki bir gun misafir ediyorum misafir de mi edemicez

Fetva verenimiz de çıktı çok şükür.
Fetva vermedim haddimede degil adama kabul etsekte etmesekte nikah dusuyo ama ben demiyorumki adam hakli adam bastan sona hatali kesinlikle bosanmali kizkardesininde kendisinide korusun o adamdan maleser bu duruma dustuk bende isterim abi kardes gibi kalsinlar ama adama bak sonra bana laf et boyle zihniyetli adamlar cok var

Nasıl yani ben anlayamadım?
Aslında bizde tam anlamadık. Ama genel olarak enişte baldız ilişkisi pek normal değil. Konuyu okuduğumuz kadarıyla yorumluyoruz. Açıkçası benim devrelerim de yandı...

Geçen akşam bir arkadaşım gördüğü bir olayı anlattı. O kızlarını asla başkasının evine kalmaya göndermez. Sebebini sordum bende

Bizim köyde dedi lise çağında iki genç kız bir tanesinin evinde ders çalışmak için gitmişler gecede misafir kıza ev sahibinin kızının odası verilmiş. Ev sahibi kızda salonda yatmış ama gece misafir kız rahat edemeyince yer değiştirmişler.. gece kızın babası misafir kızı , kızının odasında uyuyor diye gidip kızın ağzını kapatıp tecavüz etmiş. Bir de ne baksın olay bitince tecavüz ettiği kendi kızı. Hem baba hem kız kendilerini asmışlar. Arkadaşım ben o kızı ağaçta sallanırken gördüm ya o gün yemin ettim dedi... Kadına hiç bişey diyemedim..

Ya antidepresan aldım yazmıssınız ama yatakta yatardım herhalde ben ama adamı guzelce dövdürürdüm önce kk ya konu açmak aklıma gelmezdi
Zaten manipüle olmaya yatkınsınız

Sorun zaten bu nikah düşme işini hesap kitap etmeyecek kadar erdemli olabilmek. Ben de müslümanım burda bir çok insan da müslüman. Dinen neyin ne olduğunu belirtmenize gerek yok. Ki zaten yasak.

ya ben misafir etme mi dedim carpittiniz iyice uzun sure kalmaktan bahsettim yoksa tabi ki gelsin kalsin etsin ama uzun sure aylar yillar kiz icinde zor bi durum ben rahat edemem ustun basin acilir eder dinen fetva vermiyorum boş konusmayin o adamada iyi demedim bu konu gercekmi o da mechul gercekse igrenc acilen bosamali kardesinin yaninda olmali diyorum okudugunuzu bi de anlayin
İyi eve kimse gelip kalmasın aman sapık var diye
Herkesin dini hassasiyeti bir mi yanı pes şu konuya böyle yorum
Belki bir gun misafir ediyorum misafir de mi edemicez

Öncelikle Allah yardımcın olsun ablacım.affetmemekle çok iyi yapmışsın senın kardeşin onunda kardeşi olmalı kardeşi yerine koymalıydı yapamamış eşiniz

Savunurum kardeşim ya, niye savunmuyorum. Avukatı mısın diyince çocukken susar kalırdık evet avukatıyım. Kimse yorum yazmasın sahte olduğu belli .. valla ayar oluyorum artık. Kadın yıllardır burada hepimiz biliyoruz. Bilmiyorsanız inanmıyorsanız izleyin yahu sadece, kendi bile inanamoyordur eminim bide size açıklamaya çalışacak yazık günah.

Ama Allahim

yasaksa silerim genel konustum ben kimseye fetva vermedim haddimede degil hatta siliyorum yanlis anlasildigi icin millet anlamadan dinlemeden birbirine laf etmeye ne merakli olmuşuz ben kiz icinde zor bi durum diyorum baska adamla ayni evde kalmak siz nerelere cektiniz sonunu okumadan anlamadan yorum yapionuz yazik sadece aslada bu konulara yorum yapmam gorunce şok oldum diye yazdim bu da son mesajim umarim bu konu anlatilanlar gercek degildir
Sorun zaten bu nikah düşme işini hesap kitap etmeyecek kadar erdemli olabilmek. Ben de müslümanım burda bir çok insan da müslüman. Dinen neyin ne olduğunu belirtmenize gerek yok. Ki zaten yasak.

Silemezsiniz.

Bu soruyu bize sormamalısınız bile sizin eşiniz sizin kardeşinize sulanıyor yarın bir gün birşey olsa yine o istedi deyip aklanacak mi bu durumu unutabilecek mısınız o adamla aynı evi aynı havayı aynı yatağı paylaşıyorsunuz sian acaba ne düşünüyor diye psikolojiniz bozulmuyor mu lütfen o adam kılıklı yaratıktan kendinizi kurtarın empati kurun siz onun erkek kardeşine bu yaklaşımda olsanız o ne yapardı tüm memlekette adınız çıkardı allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…