Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla affegmeyin bide kendini aklamaya çalışıyor
Çok çok üzgünüm senin adına çok zor bir süreçten geçiyorsun çok ağır çok zor bir imtihan allah sabır versin biran önce kendini toplarsın umarım. Kolay olmayacak tabiki çok zor atlatmak ama açını çek ağla sizle depresyona gir sonu inan çok daha güzel olacak ağladığın gözyaşların mutluluk olarak sana dönecek inşallah. Vee sakın sakın affetme silahindan bulsun de yürü git yoluna sakın anlaşmalı boşanma ne varsa al daha fazlasını ona yap sonra çok pişman olursun o 2 gün sonra birini bulur zaten ama sen vicdan yapma tavsiyem . Allah yüreğini ferahlatsin sana hiç versin dilerim

igrenc ya midem bulandı nasıl icinize sindirip ayni evde yasamaya devam ediceksiniz ki o kisiyle.. allah akil fikir versin gercekten guvenecek kimse kalmadi. bu erkekler kafayi yedi artik, sapik resmen!!

Allah Allah ....Alın sizin olsun bağrınıza basınız.Ne efor ne efor...sakin...buyrun siz yazın.

Sabaha kadar hastane kapısında yüreğiniz ağzınızda eşinizi beklediğinizi hatırladım, karıştırdım mı yoksa? Çok cirpindigimiz insanlarin bu nankörlukleri inanılır gibi degil. Kabul edilir, affedilir bir yanı yok ki.

Pardon, akıl sağlığınız yerinde mi?
Nikah düşmez hanımefendi.
Nikah düşmesi başka bir şey.
Mahrem olmaması başka bir şey.
Bilmiyorsunuz madem saçma sapan uydurmayın.
karısının kızkardeşine nikah düşmez.
Daha tane tane isterseniz
nikahlı olduğunuz kadının kızkardeşine nikah düşmez.

Çok çok üzücü yaşadığınız durum.

İlk izlemesi nasıldı , kapı deliğinden mi ? Nasıl ikna olabildiniz ki

Sakın affetmeyin sakın. Bu inanılmaz berbat bir durum.

Üstüne de bu şekilde savunması çok çok çok çirkin, çok ahlaksızca.

Ya bi git nolur ya gece gece zaten gerginim o sebeptende bu konuya yazdim alay edecek eglenecek baskasini bul evet netle cok haşir neşir degilim kusura bakma eksigim bu platforma uye olma sebebimde kendi sorunlarimla ilgili cozum aramak yoksa gireyimde surekli yorum yapayim muhabbet falan degil işine bak bi daha da bana yorum yazma bu olayin gercek oldugunada inanmiyorum umarimda degildir

Özrü kabahatinden büyük derler ya o hesap olmuş. Ben affedin ya da affetmeyin diyemem size; burada da sıkça karşılaşıyoruz zaten sayfalarca yorum yazılan konu sahiplerinin tam tersini yaptığına şahit oluyoruz. Herkesin kendi hayatı, kimseye tavsiye vermek, akıl satmak istemiyorum. Zira burada kimsenin hayat koşullarını, yetişme tarzını, düşüncelerini, duygularını tam anlamıyla bilemiyorum.

Bize "Ne yapardınız" diye sormuşsunuz. Ben yıllardır birlikte de olsam, evliliğe çocuk da sığdırsam, deliler gibi seviyor da olsam kardeşime sulanan, üstüne üstlük kardeşime "Beni o ayarttı" diyerek namusuna dahi iftira atacak karaktersizlikte birini katiyen yanımda yöremde tutmazdım.

Offff sinirlerim bozuldu.Asıl oynak eşiniz.Boşanın.

Ruhum çekildi okurken

Yine hafta sonu yine fantezi dünyası yine ergenler hoşgeldiniz

Kız kardesinizin haberi yok mu? ben olsam söyler birlikte ifşa ederdimAllah im korusun böyle sapıklar dan

Ben oyle biliyordum yanlis biliyomusum oldu mu duzelttim akil sagligim yerinde asil siz keske uslubunuz duzgun olaydi bilmedigim sey icin ozur dilemesinide bilirdim merak etmeyin gercekten hayretle okuyorum gelen mesajlari herkes saldiracak birilerini ariyo lutfen mesaj atmayin artik bu konu konuluktan cikti sahsilesmeye basladi sanki adami övmusum adami boşa kardesine sahip cik demişim kötu gibi algilanmiş ilginc gercekten

Ben biraz eski konularınızı okudum geldim. Maalesef buraya rahatlamak için yazıyorsunuz sadece galiba. Çocuğunuz kaç yaşında?

Çok zor bir durum.Allah size sabır versin.Asla mideye sinecek bir konu değil.kınamıyorum,kimi kınarsam,başıma gelir çünkü.Kendiniz karar verin boşanma konusunda.Affetmek çok zor.Rezilce,iğrenç bir sorun bu.

Gerçekten sinirim bozuldu :) erkek karısı ile nikahlı iken, baldızı ile nikahlanamaz. Bu haramdır. Açın bakın Google a. Sonra tekrar gelip düzenleyin yazdığınızı ki, dinden bihaber olanlar görüp inanmasın buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…