Çok çok üzgünüm senin adına çok zor bir süreçten geçiyorsun çok ağır çok zor bir imtihan allah sabır versin biran önce kendini toplarsın umarım. Kolay olmayacak tabiki çok zor atlatmak ama açını çek ağla sizle depresyona gir sonu inan çok daha güzel olacak ağladığın gözyaşların mutluluk olarak sana dönecek inşallah. Vee sakın sakın affetme silahindan bulsun de yürü git yoluna sakın anlaşmalı boşanma ne varsa al daha fazlasını ona yap sonra çok pişman olursun o 2 gün sonra birini bulur zaten ama sen vicdan yapma tavsiyem . Allah yüreğini ferahlatsin sana hiç versin dilerimAlıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.
igrenc ya midem bulandı nasıl icinize sindirip ayni evde yasamaya devam ediceksiniz ki o kisiyle.. allah akil fikir versin gercekten guvenecek kimse kalmadi. bu erkekler kafayi yedi artik, sapik resmen!!Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Allah Allah ....Alın sizin olsun bağrınıza basınız.Ne efor ne efor...sakin...buyrun siz yazın.Savunurum kardeşim ya, niye savunmuyorum. Avukatı mısın diyince çocukken susar kalırdık evet avukatıyım. Kimse yorum yazmasın sahte olduğu belli .. valla ayar oluyorum artık. Kadın yıllardır burada hepimiz biliyoruz. Bilmiyorsanız inanmıyorsanız izleyin yahu sadece, kendi bile inanamoyordur eminim bide size açıklamaya çalışacak yazık günah.
Pardon, akıl sağlığınız yerinde mi?Fetva vermedim haddimede degil adama kabul etsekte etmesekte nikah dusuyo ama ben demiyorumki adam hakli adam bastan sona hatali kesinlikle bosanmali kizkardesininde kendisinide korusun o adamdan maleser bu duruma dustuk bende isterim abi kardes gibi kalsinlar ama adama bak sonra bana laf et boyle zihniyetli adamlar cok var
Silemezsiniz.
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Offff sinirlerim bozuldu.Asıl oynak eşiniz.Boşanın.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Ruhum çekildi okurkenAslında bizde tam anlamadık. Ama genel olarak enişte baldız ilişkisi pek normal değil. Konuyu okuduğumuz kadarıyla yorumluyoruz. Açıkçası benim devrelerim de yandı...
Geçen akşam bir arkadaşım gördüğü bir olayı anlattı. O kızlarını asla başkasının evine kalmaya göndermez. Sebebini sordum bende
Bizim köyde dedi lise çağında iki genç kız bir tanesinin evinde ders çalışmak için gitmişler gecede misafir kıza ev sahibinin kızının odası verilmiş. Ev sahibi kızda salonda yatmış ama gece misafir kız rahat edemeyince yer değiştirmişler.. gece kızın babası misafir kızı , kızının odasında uyuyor diye gidip kızın ağzını kapatıp tecavüz etmiş. Bir de ne baksın olay bitince tecavüz ettiği kendi kızı. Hem baba hem kız kendilerini asmışlar. Arkadaşım ben o kızı ağaçta sallanırken gördüm ya o gün yemin ettim dedi... Kadına hiç bişey diyemedim..
Yine hafta sonu yine fantezi dünyası yine ergenler hoşgeldinizMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Maalesef.... Diyorum ya insan paronayak gibi yaşıyor bunları görünce. Kimseye güvenemiyoruzRuhum çekildi okurken
Ben oyle biliyordum yanlis biliyomusum oldu mu duzelttim akil sagligim yerinde asil siz keske uslubunuz duzgun olaydi bilmedigim sey icin ozur dilemesinide bilirdim merak etmeyin gercekten hayretle okuyorum gelen mesajlari herkes saldiracak birilerini ariyo lutfen mesaj atmayin artik bu konu konuluktan cikti sahsilesmeye basladi sanki adami övmusum adami boşa kardesine sahip cik demişim kötu gibi algilanmiş ilginc gercektenPardon, akıl sağlığınız yerinde mi?
Nikah düşmez hanımefendi.
Nikah düşmesi başka bir şey.
Mahrem olmaması başka bir şey.
Bilmiyorsunuz madem saçma sapan uydurmayın.
karısının kızkardeşine nikah düşmez.
Daha tane tane isterseniz
nikahlı olduğunuz kadının kızkardeşine nikah düşmez.
Yazan aktif üyeYine hafta sonu yine fantezi dünyası yine ergenler hoşgeldiniz
Fetva vermedim haddimede degil adama kabul etsekte etmesekte nikah dusuyo ama ben demiyorumki adam hakli adam bastan sona hatali kesinlikle bosanmali kizkardesininde kendisinide korusun o adamdan maleser bu duruma dustuk bende isterim abi kardes gibi kalsinlar ama adama bak sonra bana laf et boyle zihniyetli adamlar cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?