Ben biraz eski konularınızı okudum geldim. Maalesef buraya rahatlamak için yazıyorsunuz sadece galiba. Çocuğunuz kaç yaşında?
Aaa fark etmedimYazan aktif üye
ya gerçekten heleki bu zamanda kimseye güvenilmez.erkekler ne kadar tehlikeli Allah kadınları erkeklerin gazabından korusun okuduğum an gözümde canlandıMaalesef.... Diyorum ya insan paronayak gibi yaşıyor bunları görünce. Kimseye güvenemiyoruz
Bdvde filtreleme yapınca bulabilirsin.
ya buna ragmen o kız kardesi evde mi tuttun gerci kocayı tutmaman lazım da kocandan vazgecemiyorsan bari o kızı korumak amaçlı göndermelidin asla afedilecek bişeyde değil bu savunmasıda kendisi kadar iğrenç kız kardeşin o tarz şeyleri konuşuyorsa o da iğrenç tam bi faciasınız ama yalandır bu konu bu kadar da iğrenç olunmaz afedim mi af etmim mi yok canım at gözlüklerini takmaaya devam et töbe yarabbi sinir oldum yaMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Gerçekten sinirim bozuldu :) erkek karısı ile nikahlı iken, baldızı ile nikahlanamaz. Bu haramdır. Açın bakın Google a. Sonra tekrar gelip düzenleyin yazdığınızı ki, dinden bihaber olanlar görüp inanmasın buna.
Bu kadar ustune gitmenize gerek yok tek bir cumle yazmiss dini olarak o da laf arasindaSilemezsiniz.
Burdaki herkes sizden önce onu söyledi zaten siz baldızda suç yada kabahat ararkenHanımefendi kimseyi suçlamıyorum. İlşki genel olarak sağlıksız uzak durulsun diyorum. Ne diyeyim başka
Kadın böyle birşeyi gördükten sonra onları aynı ortamda bulundurmamalıydı çünkü ortada yanlış olan bişey var belli ki konu sahibi tam konduramamış kardeşinin selameti açısından uzak tutması gerekirdi. Giyinirken izleyen adam duştayken izleme cürretini bulmuş. Yarın bunu fiziksel tacize de çevirebilirdi. Bu yüzden böyle bişey söyledim. Konuya çarpık bakmaya gerek yok anlamak isteyen gayet net anlar demek istediğimi. Ben kız kardeşi gelmesin gitmesin diye birşey de söylemedim. Sadece bmyle bişey olduysa madem biraz mesafe koymalıydı süreci idrak edebilmesi eşini takip edebilmesi ve ikinci bir durumun yaşanmaması açısından. Bence yazdığımı bir daha okursanız anlarsınız. Anlamazsanızda boşverin. Duanıza katılıyorum amin.Yorumlarınızı genelde beğenerek okurum ama bu yorumun ilk satırları hiç olmamış.
Ne yani kadın böyle birşey ilk gördükten sonra kız kardeşi yatılıya gelmesin yoksa benim kocam buna göz koyar diye mi düşünmesi lazımdı. Böyle düşünecektense o gün o adama yol verseydi.
Bir insan kardeşi için hangi psikolojiyle bunu düşünebilir ki, (biz dışarda görüşelim yoksa kocam kardeşime bakar)bu insanı delirtmeye yeter.
Bence ilk gördüğünde yakıştıramamıştır, hatta niye öyle hissetti diye bile kendine kızmıştır.
O adamın içi pislikse kardeşide biraz değişik biriyse bu kadının yapacağı hiç birşey kalmamıştır. Karşıdakinin huyu kötüyse istersen sen melek ol, o yapar yapacağı pisliği.
Güzel bir dua vardır ya: Allah İyi Huylu insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Üslubu yanlıştı bende bunu eleştirdim. Zaten yorumun sahibi ile de konuştuk bence sizlik bi durum yok.Bence arkadaşın dusuncesi yanlış değil.yanlis olan bu zihniyette olan pislikler var. Ha bu demek değildir herkes ayni.
Pardon da kimsede kabahat aradığım falan yok.. adam suçlu da kardeşin de hiç mi suçu yok.. tamam kendi cinsimizi savunalım da haklıysa savunalım... Adam zaten kanı bozuk belli ama baldızda normal değil... İstediğiniz kadar linç edebilirsiniz.Burdaki herkes sizden önce onu söyledi zaten siz baldızda suç yada kabahat ararken
Bunu ciddi mi yazdinizGerçekten sinirim bozuldu :) erkek karısı ile nikahlı iken, baldızı ile nikahlanamaz. Bu haramdır. Açın bakın Google a. Sonra tekrar gelip düzenleyin yazdığınızı ki, dinden bihaber olanlar görüp inanmasın buna.
Kv, kp hatta bir düzine kaynının bulunduğu eve gelin giden binlerce kadın hep günaha girmiş o zaman.Kardesinin sizde kalmasi dinen uygun degil neden sizde kaliyo zorunlumu bu bir ikinciside kocan kardes gozuyle bakmasi gerekirken o kiza sapkinca bakiyor kesinlikle boşan o adamdan ondan ne koca ne baba ne de insan olur kardesini koru o adamdan kendinide koru o adamdan
Dogru soyledin sen canim sknti yok nikah dusmeyi cift nikah olarak bilenler varmis ☺yanlis bildigimi duzenlerim duzgunce soyleyin sorun yok bi sekilde ogrenecez yanlis biliyomuşum belkide zaten fetva vercek kapasitem olmadigini soyledim kimsenin sinirleri bozulmasin adami övmedim adama sapik boşa ve kardesinin yaninda ol dedim yine de saygisizca yorumlar cidden şoka ugradim kardesim yanlis bilion o oyle degil dinen soyle bak bu platformda bu cumlede uygun degil dense ben ikiletmem zaten bi benim insanlara yazdigim mesajlara bakin bi de insanlarin bana alay etmeye calismalar fetva vermekle itham edilmek sinirlerimi bozdun demek gerek yok arkadaslar gerek yok birbirimizi tanimasakta kirmayalim konu farkli bi konu konuya yorum yapin tabi bu olay gercekse
Bunu ciddi mi yazdinizAllah askina ikisiyle ayni anda nikah dusuyor dememiski.
Nikah dusmesi demek dini anlamda birbirleriyle evlenmesi yasak olmayan namahrem olan demek☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?