Siz de bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşi ölmüşse veya eşinden bosanmissa kız kardesiyle evlenebilir. Yani nikah düşüyor. Aynı anda iki kız kardesle evlenmek yasaklanmıştır. Sanırım siz de bununla karistirdiniz. Baldızı adama namahrem yani.Pardon, akıl sağlığınız yerinde mi?
Nikah düşmez hanımefendi.
Nikah düşmesi başka bir şey.
Mahrem olmaması başka bir şey.
Bilmiyorsunuz madem saçma sapan uydurmayın.
karısının kızkardeşine nikah düşmez.
Daha tane tane isterseniz
nikahlı olduğunuz kadının kızkardeşine nikah düşmez.
Ertesi gün boşanma davası açardım . Asla sindirebileceğim birsey değil .Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Yani sırf ortalık coşsun diye anket koymalar, insanları etiketlemeler falan hiç hoş değil! Bu birkaç kere başıma geldi ve allahaşkına şunu yapmayın artık!!!
Dinen uygun değil mi? Ben şok.Kardesinin sizde kalmasi dinen uygun degil neden sizde kaliyo zorunlumu bu bir ikinciside kocan kardes gozuyle bakmasi gerekirken o kiza sapkinca bakiyor kesinlikle boşan o adamdan ondan ne koca ne baba ne de insan olur kardesini koru o adamdan kendinide koru o adamdan
Bnde anlamadim valaTamam işte nikah düşmüyor işte, haram yani.
Neyse konu bu değil zaten niye konu buna geldi ya yine
Cidden bihteri sevenler var mı? Ben dalgasına yapıyorlar sanıyordum.Arkadaşlar günümüzde artık dedeye torun emanet etmeye korkar oldu insanlar. Ben hayvanlara tecavüz edenleri görünce kedimi sokağa salamıyorum...
Bu ülkede aşk- ı memnu da bihter karakterinin her yıl ölüm yıldönümü anılıyor. Dizi rating rekorları kırdı. Çok üzgünüm ama toplum yozlaştı...
O yüzden dikkat etmek zorundayız
Yok yahu cidden seviyorlar. Beren saat o dizi sayesinde bugün bu kadar sevilen bir oyuncu..Cidden bihteri sevenler var mı? Ben dalgasına yapıyorlar sanıyordum.
Kardeşiniz sizinle birlikte mi yaşıyor? Reşit mi? Önce onu korumak için onu evine gönderin. Sonra eşinizle hesaplaşmaya başlayın bence.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Muhabbet etmisligimiz olmasa da nickine asinaydim forumda denk gelirdim sana cok uzuldumm denebilecek seyleri demis arkadaslar Rabbim bu zor durumdan kolayca siyrilmayi nasip etsin arkadasimm ...Alıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.
Güzelliğini falan seviyorlar herhaldeYok yahu cidden seviyorlar. Beren saat o dizi sayesinde bugün bu kadar sevilen bir oyuncu..
karısıSiz de bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşi ölmüşse veya eşinden bosanmissa kız kardesiyle evlenebilir. Yani nikah düşüyor. Aynı anda iki kız kardesle evlenmek yasaklanmıştır. Sanırım siz de bununla karistirdiniz. Baldızı adama namahrem yani.
Konuya gelince adam bı kere baştan hatalı. Niyeti bozuk karaktersiz. Ben olsam kesinlikle affetmezdim. Ancak anladigim kadarıyla kız kardesinizde de sıkıntı var. İnsan giyinirken , duş alırken kapıyı kilitler . Böyle birşeyin olmasının önüne geçer. Ben çocuklarım evde olduğu için bile kilitliyorum duş alırken veya giyinirken kapınin arkasına geçiyorum. Çocuklar yanlışlıkla acıp girer diye. Mahremiyet eğitimi diye bişey var.
Banyoda nasıl izlemiş adam onu da hiç anlamadım.
Yok o karakter ciddi ciddi çok tuttu ve sevildi. İnsanların ahlak algısı çok değişti...Güzelliğini falan seviyorlar herhalde
Yine kadın suçlamandan geçilmiyor bi konuda da daha bravo. Nefsi filan da böyle yorumlayıp leş zihniyete zemin hazırlamayın ya.Bu kadar ustune gitmenize gerek yok tek bir cumle yazmiss dini olarak o da laf arasinda
Ki haklida insanda nefis var her sey olabilir kendini koruman gerekiyor ayni ortamda bulunmak bak boyle seylere sebebiyet vermis adam serefsizmis orasi ayri konu ama kadinin kizkardesi(eger dogruysa)az degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?