Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velev ki kardeşiniz anlatıyor, eşiniz olacak beyfendi niye ağzı açık ayran budalası gibi dinliyor da sen ne anlatıyorsun kardeşim demiyor?

Kendine fantezi mi çıkarıyor nedir yani, eşiniz çok pis zihniyetli vesselam.

Bakın yine diyorum kardeşini sil at , ama sonu yok eşiniz gibi birinin karşına kim çıksa sonuç değişmez.

Bu ulkenin kafasini onlarin sapikliklarina yok efendim ne isi var kalmasin diyerek degistiremeyiz. O adam soke soke ogrenecek o INSANI kardesi yerinr koymayi.
Degistirin su zihniyeti artik yeter gercekten daha kotusu olabilirdi ne demek OLAMAZ EFENDIM kabul edilemez birsey. !!!

Kardeşiniz bunları nasıl anlatmış? Konu oraya nasıl gelmiş?
Ha bana göre ne olursa olsun, ne anlatırsa anlatsın böyle bir şey yapmamalıydı eşin.
Asla affetmezdim. Net.

Eşiniz ahlaksız biri. Böyle bir şeyi affederseniz kendinize olan saygınızı yitirirsiniz. Bir de kardeşiniz var tabi. Özel hayatını eniştesine anlatması iğrenç bir şey. Ben olsam ikisinden de uzaklaşırdım

Bu affedilecek bir sey degil..
Bunu kendine yapamazsin herhangi birinden bahsetmiyoruz kardesinden bahsediyorsun..
Bagini kopartamayacagin birinden.
Nasil unutucaksin ki dusunsene ailece biraraya geldiginizde dogum gunu dugun cenaze bu unutulur mu arkadasim.
Masadan kalksa tovbe yarabbim bakiyor mu diye suphe edeceksin.
Allah korusun boyle seyin affi mi olur?
Cok kati ve net esinin verdigi cevaplarda igrenc ya allah korusun bu adam sadece sapik degil sapigin baska bir sekli..

Ya lütfen bunları bana değil de kediye köpeğe bebeğe tecavüz edenlere anlatın. Onlar kesin dinlerler sizi peki abla derler...

Direk boşan direk hiç bekleme bile eşine kardeşimizi emanet edemeyegizmi yol ver terbiyesize

Kardeşiniz de eşiniz de birbirinden beter.
kusura bakmayın da kardeşiniz ne alaka özel hayatını enişteye anlatıyor? Enişte nasıl gizli gizli izliyor?
yerinizde olmak istemezdim cidden. Ama en büyük kabahat eşinizde. Bir de pişkin pişkin kardeşin oynak demesi? Bu sapıkla nasıl evliliği devam ettirebilirsiniz ki? İnsan eşinin kefilidir. Siz bu adama kefil olabilecek misiniz

Doğruymuş yukarıda yazdı konu sahibi.

Haklısınız dışarıda aldatsa insanın canı bu kadar yanmazdi....
Doğru muymuş, pff bu çok daha kötü.
Kardeşi eniştesine böyle özel muhabbetlerini anlatıyorsa bunların arasında resmiyet kalmamış demektir.
Altından daha da berbat şeyler çıkabilir. Olacak iş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…