Eşim ve Kızı...

Velayeti alın diyeceğim ama öyle kolay olmasa gerek .. Çocuk o süreçte de çok yıpranacak kesin .. Sonuçta kadının amacı can acıtmak huzur bozmak belli ..
Ortak bir tanıdıkları yok mu eşinizle o kadının .. Orta yolu bulacak kadını biraz dizginleyebilecek ..

ayy bu ne ıyı bır adam,ve ne iyi bir kız,kız erkenden olgunlaşmış,yanı ne dıyeceğimi bilemedım,canım yavrum,babayı sevıyor,ama annen kırık çok farkında,ahh ben yeğenımde öle,bizim yerımızede öp sev o meleği

kadesa bide kadın ne yaşamış olursa olsun kendini çocuğu üzerinden tatmin etmemeli yaa,velev ki adam bunu dövdü sövdü aldattı o şekilde boşandılar, o halde bile ceza verme yolu çocuk olmamalı, iyi koca değildi belki ama iyi baba diye düşünüp çocuğu için medeni bir ilişki yürütmeli kişi,ilerde o da evlenir çocukları olur bu dengeleri baştan iyi kurmak lazım

Belki yorum yapan vardır okumadım da sizin 14 aylık bebeginiz de etkileniyor olmalı bu durumdan..olan çocuklara oluyor. .esiniz gidip kızının annesi ile güzel bir üslupla konuşması gerekiyor. .anlamazsa da yine siz kızıyla goruseceksiniz ama o gün kadının telefonuna cevap vermeyeceksiniz. Hatta avukatsiniz ya bunun şikayet durumu yok mu rahatsızlık veriyor çünkü. Sonuçta kızacak bir durum da yok siz mutlu kız mutlu..

Benım kardesımın durumunu yasıyorsunuz,şimdiki gelinimiz de cok hassas ve duyarlı sızın gıbı,kardesımınde sızın gıbı ılk esınden bır kızı var ve aynı şeyleri ilk eşi kardeşimede yasatıyordu suan kardeşim hiçbir şekilde muhatap olmuyor,ikinci eşi konusulması gereken zamanlarda konusuyor ilk eşiyle bu şekilde sakınledı ve yatısdı dıyebılırım..

ohoo senin bu dediğini çok az kadın ve adam yapıyor.çoğu çouklarını kalkan olarak kullanıyor.işte bu konuda bunun örneği.

adam daha biri ile ilişkiye başlar başlamaz kadın çocuğu göstermem demeye başlamış.direkt çocuğu kalkan yapmış.nerede öyle medeni ve bilinçli insanlar.

Tamam o zaman sizin rahatlığınız, sizin kızınız daha önemli.Hatta uzak bir yere taşının hiç görüşmesin.Kız da büyüyünce kendisi gelir,bulur sizi.

Hanımefendi burada kimse önem sıralaması yapmıyor. İki evladımız var bizim, biri iyi olacak derken diğerini kurban mı edelim. Ben ayırmıyorum ikisini birbirinden. Burada da sormamın amacı, her iki tarafı da üzmeden annenin davranışları için ne yapabilirizi öğrenmekti. Siz beni çok yanlış anladınız, sadece kendi huzurumu düşünseydim öncelikle çocuklu bir adamla evlenmezdim yada hiç kabul etmez "getirmeyeceksin bu eve" derdim. Ya da bana ne der, burada konu açmaya bile tenezzül etmezdim. Eşimin kızı benim kızımdır, eşim için değerli olan her şey benim için de değerlidir. ve de değer verdiğim için ileride pişamanlık duymamak adına ne yapılabilir diye akıl selim bayanlardan fikir almak istedim.

Kardeşin eski eşiyle muhattap olmuyo yeni eşi mi oluyo yani

eşinizin başı agrımasın diye 7 aydır cocugunu gormuyorsa bence durup onun babalıgını sorgulayın derım
sızınde ortak cocugunuz olmus hıc normal hareketler degıl bunlar

Sözde eşi cezalandırıyorlar ama eş 1 üzülüyorsa evlat 5 üzülüyor

Kadının tedavi olması gerekli ,normal değil ki !
Sağlıklı bir beyin bunları söylemez zaten.
Herhalde eşinizin sizinle 2.evlilik yapmasını mı hazmedemedi ondan mı bu hırçınlık !
Bence babası ne olursa olsun kızını görsün o masum kızın bir suçu yok,
Fatura ona kesilmemeli !

öfke ve kıskançlık var kadında bu bariz bellii.. malesefki mantıklı ve medeni düşünemeyenlerden.. ammmaaa baba haksız ne demek 7 ay kızını görmemek yanlışın en dibii

Ay avukatsın ne güzel işte o hakaret ettikçe dava açın.
Siz yapılacakları bizden iyi bilirsiniz gözü korkmadıkça devam edecek hareketlerine.

ben pek sanmıyorum kızın annesini bırakacağını.hatta belki 7 aydır kendisi ile görüşmeyen babasına öfke bile duyuyordur.

7 yaş anneye bağlılık konusunda üstün bir yaş, ne kadar kötü olsa da "o benim annem" mantığı var. Sorduk ama annesiyle kalmak istediğini söyledi. Bir de kızımız çok nazik, naif bir çocuk. Eşim "işlerim yoğundu babacım, gelemedim ama tatilde seni dağa götürücem" demiş. "Biliyorum babacım, sen tatilde gelirsin" diye cevap vermiş. Sesi güzel geliyordu dedi eşim.

Velayetin kadından babaya verilmesi istisnadır, çocuğu yaıpratmaya gerek yok. Annesi az sakin olsa hiç sorun kalmayacak. Biz sürekli gideriz, eşim gider alır. Okul müsamerelerine gider, hee eşim velayetini almak isterse de benim başımın üstünde yeri var.

Kızım 7-8 aylıktı en son telefonda kavga çıktığı zaman, o sırada uyuyordu. Çığlık çığlağa uyandı, tam bir hafta sürekli geceleri uyandı ağlayarak. Eşimde buna üzüldü, bir kadın herkesi nasıl bu kadar huzursuz edebiliyor diye. Çünkü kadın eşimi arayıp hakaret ederken kızı da yanında ağlıyor, anne bağırma babama, anne yapma diye. Bunları da duyuyoruz bir yandan.

Çocuğun velayetini alın. Sizde kalsın. Çocuğa yazık. Kardeşiyle büyüsün.

aynen öyle.bunu genelde aldatılan kadınların bir kısmı yapıyor.o yaşadıkları haksızlık ve acı ile bazen böyle yanlış tutumlar sergileyebiliyorlar.

Boşanma sebepleri aldatma değil...Davayı açan eşim, boşanmak istemeyen karşı taraf. Boşanma sebepleri kadının İstanbul'a taşınmak istemesi, eşimin de "evlenmeden önce bundan bahsetmedin, işim evim burada" demesi üzerine çıkan huzursuzluklar. Sürekli kavga ortamı, ve en son kadının kayınvalidemi dövmesi üzerine eşim dava açıyor.

teşekkür ederim...ama konu sahibi sanırım bunu anlamak istemiyor..evet kesinlikle haklı herkesin psikolojisi bozuluyor ama eşini aradığında başka bir odaya geçip orada konuşabilir ve bunu çocuklara yansıtmayabilir...kızın annesi mutsuz ve herkesin mutsuz olmasını istiyor...o yüzden siz ona inat mutsuz olmayın..ve eşinin kızını mutlaka alın..sanırım o sizin yanınızda mutlu..

Alın yarı yıl tatilinde bir hafta yazın bir ay

Etsin kavgasını yılda iki kere

arada da gidip babası haftasonu görüp gelsin çooook uzak değilse şehirler

Mahkeme kararı böyle değilse de açın davayı gerekirse de yapın icrayı annesi de kabul eder o zaman boşuna kavga çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…