- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi CrazyMother
-
kadesa bide kadın ne yaşamış olursa olsun kendini çocuğu üzerinden tatmin etmemeli yaa,velev ki adam bunu dövdü sövdü aldattı o şekilde boşandılar, o halde bile ceza verme yolu çocuk olmamalı, iyi koca değildi belki ama iyi baba diye düşünüp çocuğu için medeni bir ilişki yürütmeli kişi,ilerde o da evlenir çocukları olur bu dengeleri baştan iyi kurmak lazım
Tamam o zaman sizin rahatlığınız, sizin kızınız daha önemli.Hatta uzak bir yere taşının hiç görüşmesin.Kız da büyüyünce kendisi gelir,bulur sizi.
Benım kardesımın durumunu yasıyorsunuz,şimdiki gelinimiz de cok hassas ve duyarlı sızın gıbı,kardesımınde sızın gıbı ılk esınden bır kızı var ve aynı şeyleri ilk eşi kardeşimede yasatıyordu suan kardeşim hiçbir şekilde muhatap olmuyor,ikinci eşi konusulması gereken zamanlarda konusuyor ilk eşiyle bu şekilde sakınledı ve yatısdı dıyebılırım..
Sözde eşi cezalandırıyorlar ama eş 1 üzülüyorsa evlat 5 üzülüyorohoo senin bu dediğini çok az kadın ve adam yapıyor.çoğu çouklarını kalkan olarak kullanıyor.işte bu konuda bunun örneği.
adam daha biri ile ilişkiye başlar başlamaz kadın çocuğu göstermem demeye başlamış.direkt çocuğu kalkan yapmış.nerede öyle medeni ve bilinçli insanlar.
Sözde eşi cezalandırıyorlar ama eş 1 üzülüyorsa evlat 5 üzülüyor
Bence şimdiki psikolojisi daha önemli. İleride en azından "Babam şikayetçi olmakta haklıydı" diyebilir.Hukuki yollara başvurun diyenler olmuş, ilerde "annemi şikayet etmişsin" demesin diye bayan hakkında herhangi bir işlem başlatmadık.
ben pek sanmıyorum kızın annesini bırakacağını.hatta belki 7 aydır kendisi ile görüşmeyen babasına öfke bile duyuyordur.
Velayeti alın diyeceğim ama öyle kolay olmasa gerek .. Çocuk o süreçte de çok yıpranacak kesin .. Sonuçta kadının amacı can acıtmak huzur bozmak belli ..
Ortak bir tanıdıkları yok mu eşinizle o kadının .. Orta yolu bulacak kadını biraz dizginleyebilecek ..
Belki yorum yapan vardır okumadım da sizin 14 aylık bebeginiz de etkileniyor olmalı bu durumdan..olan çocuklara oluyor. .esiniz gidip kızının annesi ile güzel bir üslupla konuşması gerekiyor. .anlamazsa da yine siz kızıyla goruseceksiniz ama o gün kadının telefonuna cevap vermeyeceksiniz. Hatta avukatsiniz ya bunun şikayet durumu yok mu rahatsızlık veriyor çünkü. Sonuçta kızacak bir durum da yok siz mutlu kız mutlu..
aynen öyle.bunu genelde aldatılan kadınların bir kısmı yapıyor.o yaşadıkları haksızlık ve acı ile bazen böyle yanlış tutumlar sergileyebiliyorlar.
Bu kadınlar kulübünü bu yüzden seviyorum işte :) Mesela sen çok farklı açıdan bakmışsın ve %100 haklısın,ben mesela hiç o açıdan düşünmemiştim. Eski eşiyle neden boşanmışlar bilemem ama kadının hala kapanmayan yarası var demek ki,belki de daha boşanmayı sindirememişti,üstüne bir de yeni evliliği,anne/babayla beraber büyüyen bir bebeği sindiremedi.Her fırsatta bir bahaneyle arayıp kin kusup mutsuz olmalarını sağlıyor. Ne yapılabilir bilemem ama babası kesinlikle kızını görmeyi kesmemeli konu sahibi, eski eşi de inş. zamanla kabullenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?