Eşim ve Kızı...

Konu sahibi sizin de eşinizin de hassasiyetinizi anlıyorum ancak kızım yarın annemi dava ettiniz diye bizi suçlar endişesi ile bu sorunlara tepkisiz kalırsanız , emin olun ki daha büyük yaralar acılacak o çocuğun yüreğinde..

sanki tek çözüm yolunuz bu..

Aksi takdirde ileriki durumunuzu parlak görmüyorum. Çok yıpranırsınız . Hatta boşanmaya gider bu iş.

Hanfendi bir koca bulsa rahatlar da.. İşte..

Velayeti siz alsanız avukatsın prosedürü bizden iyi bilirsin iyi bir kadınada benziyosun çocukla problemin yok geçinin gidin bence
Ama biz şuan tek taraflı okuyoruz,ne yaşanıldı bilmiyoruz ki.
Belki eski eş burada konu açsaydı; "Kızımın babası eskiden kızımızı sık sık görmeye gelirdi,ilgilenirdi;bana eş olamadı ama mükemmel bir babaydı. Ne zaman ki evlendi,burada başka bir çocuğu daha olduğunu unuttu." gibi bir şeyler anlatacaktı,bunu bilemeyiz. Şimdi kalkıp da velayet davası açıp annesinden mi ayırsınlar çocuğu? Bence bu da doğru değil.

annenin psikolojik sorunları olabilir ama ben babayı da çok hatalı buldum. sırf eski eş telefonda bik bik ötüyor diye sen nasıl çocuğunu 7-8 ay görmezsin? sen nasıl bunun faturasını günahsız bir çocuğa kesersin? şuanda onun bir baba figürüne en çok ihtiyaç duyduğu dönem. bir arkadaş yazmış, onun şuanda muhakeme yeteneği yok, babam annem yüzünden beni görmüyor diye düşünemez, babam beni sevmiyor diye düşünür diye. o kadar doğru bir tespit ki. kadın konuşursa konuşsun, sen babasın çocuğunu kendinden nasıl mahrum edersin ki?yani düşünüyorum da eşiniz onu dolduran bir kadınla evli olsaydı sanırım çocuğunu hepten terk edecekti.

Benim de kv üst katımda .Psikolojik rahatsızlığı var.O kadar ağır laflarına maruz kalıyorum ki.Çoğu zaman eşimi ben sakinleştiriyorum,hasta olduğundan yapıyor ,kızsamda üzülsemde boşver diyorum.Biliyorum ki annesi.Bende körüklersem ilerisinde annesine birşey olduğunda vicdan azabı çekeceğim ,keşke öyle davranmasaydım diye.Sevgi fedakarlıktır.O çocuğun baba sevgisi yerine koyabileceği birşey yok ki,çok masum.Çocuğu görmezseniz hem size hem kendi annesine düşman olur.

Herkese yorumları için teşekkürler. Herkesin ortak fikri tabi ki doğal olarak çocuğu herşeye rağmen görmemiz gerektiği. Bunda bende hem fikirim zaten, öyle de yapıcaz. Burada yazılanları eşime de okuttum, bu hafta sonu görmeye gidecek. Ben gidemeyeceğim ama sevdiği oyuncağı mutlaka göndereceğim. Sömestr tatilinde ailecek tatil yapacağız. Ve eşim, İstanbul'da eski eşi ile görüşüp bu davranışlarını düzeltmesi ile ilgili konuşacak. Aksi takdirde velayeti alırım diyecek. İnşallah güzel olur herşey.

"görmesem de o benim kızım" gibi bir durum yok ne yazık ki.. görmediğiniz zaman sadece aradaki kan bağı pek bir işe yaramıyor.. 7 ay diyorsunuz resmen bir kaç ay sonra sene olacak.. sadece başınızın ağrımaması için çocuktan ayrı kalması hiç ama hiç iyi değil..

Anacım burda tüm konuları tek taraflı okuyoruz, yazılanları doğru kabul ederek yorum yazıyoruz,kızımla niye yatmadın da o kadınla yattın diyen kafa sağlıklı olamaz,o çocuğa da iyi örnek olamaz, zaten ben çocuğa sorulabilir diye o yorumu yaptım ama çocuk zaten annesinde kalmak istiyomuş

Bunca hakaret doğrusuysa, o kalitede bir kadınsa sizin gibi ince düşünmez bence..

Ben konu sahibi sizi alkışlıyorum ve taktir ediyorum herkesin yapamayacağı bir şeyi yapıyorsunuz çok iyisiniz valla bravoo

Çoçuğun ne suçu var ki annesi olacak kadın sorunlu ,kıskançlıktan fesatlıktan kavga çıkarıp tatsızlık yaratmaya bahane arıyor
eşin ne olursa olsun kızından vazgeçmesin

Bunca hakaret doğrusuysa, o kalitede bir kadınsa sizin gibi ince düşünmez bence..
Kadının normal olmadığını zaten ben de söylüyorum. Sadece annesine velayet davası açılması bana biraz acımasızlık gibi geldi,sonuçta olayın iç yüzünü bilmiyoruz demek istedim.

Eşine sana ve kızlarınıza mutlu bir hayat dilerim inşallah sular durulur aklı selim kazanır
Sen üç tane daha doğur..
Ciddiyim bunu kolay kolay demem

Senin gibi kadınlar anne olmalı..

Şu eski eş gibi kadınlar olacağına .

Ciddiyim , annelik babalkk öncesi sağlam psikolojik testlerden geçirilmeli insanlar , onay alamayanlar anne baba olmamalı.

Teşekkür ederim ama bende çok sağlam sayılmam psikoloji konusunda

Asla öyle birşey olmadı, 2 haftalık evliydim yani evliliğimizin 2.cumartesi - pazar günü eşim kızını görmeye gitmişti İstanbul'a. Evlendikten sonra daha sık gördüğünü bile söyleyebilirim. Hatta evlilik öncesi, eşimle kalmasına müsaade etmezdi ama evlendikten sonra yatılı olarak kalmaya da başladı. Yani evlendi çocuğuyla ilgilenmiyor diye bir konu yok.

En son telefonda "erkeksen gel lan bekliyorum seni, yanımda da seni bekleyen biri var..." falan gibi basit cümleler kurmaya eşimi tahrik etmeye çalışınca ipler koptu. O sıra da kızı yanında "anne deme öyle babama, babam sevdi beni" diye ağlıyordu. Eşimde bu yaşananlardan dolayı arada kaldı. Bir süre görmesem kavga da çıkmaz çocukta bunlara şahit olmaz dedi. Ama şimdi de kavga yok ama baba da yok. Özlüyor çocuk doğal olarak.

ben onu genel yazdım yani bu konu için değil.

kadın k.validesini mi dövmüş yok artık.şok oldum.

Kadının normal olmadığını zaten ben de söylüyorum. Sadece annesine velayet davası açılması bana biraz acımasızlık gibi geldi,sonuçta olayın iç yüzünü bilmiyoruz demek istedim.
Ben de bu denli hasta ruhlu bir kadının elinde çocuğun telef olması ihtimaline katlanamadım.

Hele ki burda gördüğümüz gibiyse gercekte durum, yani kavuşacağı aile ortamı böyle hoş bir alternatifse ...

Kadının tüm derdi eski kocanın kendini toparlayıp tekrar yuva kurmasına karşın kendisinin yalnız kalması gibi duruyor .

Böyle bir kadın bir koca bulsun derhal yollar çocuğu zaten..

Amaan o da mı dert geçsin eşin başka odada konuşsun kadınla bunlar bahane değil!

Siz böyle anlattıkça o çocuğa daha da çok üzülüyorum.Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…