Eşim ve Kızı...

Kadının normal olmadığını zaten ben de söylüyorum. Sadece annesine velayet davası açılması bana biraz acımasızlık gibi geldi,sonuçta olayın iç yüzünü bilmiyoruz demek istedim.

Olayı konu sahibi anlattı ama velev ki yalan söyledi aslında aldatıldı bu kadın,o durumda bile hırsına çocuğunu kurban etmemeli, geçmiş gitmiş boşanılmış adam yeniden evlenmiş, bir koz çocuğuna babayı kötülemek cinayettir bence, kahramandır baba hele o yaştaki bir kız için

ben onu genel yazdım yani bu konu için değil.

kadın k.validesini mi dövmüş yok artık.şok oldum.

Evet aynen öyle, mahkeme dosyalarını birebir inceleme fırsatım da olduğu için, bende ilk şaşırdım. Hatta kayınvalidem dava açmış kazanmış. 10.000 tazminat almış. İnanın hayatta öyle olaylar oluyor ki, şaşar kalırsınız.

Onda hemfikiriz

eski eş besbelli sizi kıskanıyor.. kız da sizi sevdiği benimsediği için gözü dönmüş resmen.. çok ayıp ya kötü davransanız daha mı iyi olacak insan mutlu olur böyle şeyden..

bence öyle bir anne cocuğu da sürekli dolduruyordur
bak baban gelmedi seni sevmiyor
kardeşini seviyor
bak tatilde bile seni almadı diye
yani sizin çocuğu görmüyor olmanız ortalığı sakinleştirmiyor aksine bu sefer kıza daha cok yukleniyordur
pedagog a bu durumu da sormalısınız

resmi yollardan bir çözümü yokmu siz daha iyi bilirsiniz ama ??

bence kavga çıksın zaten sizin yaptıgınız bir sey yok suçlu olan siz değilsiniz manasında söylüyorum,
eski eş konuşur konuşur kapatır çokta duymayın

Kim bilir kıza neler diyor ağız aramak için.. Kıskançlıktan gözü kör olmuş.

Valla eşim bana pek anlatmaz bazı şeyleri ama , "çocuğu evde sıkıştırıyorlarmış. Saçma sapan sorular soruyorlarmış" diye söyledi eşim en son.

Ağustos ayında gördük en son, 5 ay olmuş bu arada.

Nasıl aldatıldı yanı? Anlamadım

Bence bu bir kiskanclik bir Anne nasil bunu yapar evladina o mutlu oluyorsa sen daha fazla mutlu olursun .. Esiniz peki kavgalimi ayrilmis eski esinden

Bence bu bir kiskanclik bir Anne nasil bunu yapar evladina o mutlu oluyorsa sen daha fazla mutlu olursun .. Esiniz peki kavgalimi ayrilmis eski esinden

Oldukça kavgalı hemde, yani kayınvalidem dövülmüş kadın tarafından. Eski eş kayınvalidemin namusuna varan dedikodular yaymış, eşimi ailesiyle bir olmuş eve kilitlemişler. Eşim balkondan atlamış falan... Yani anlatsam roman olur. Hoş mesele de o değil, ben eşime her zaman "ilerisini düşün boşver. Bak ileride kızın büyüyecek, okul merasimi olacak, mezuniyet töreni olacak, evlenecek. Babası olarak senden isteyecekler, düğünü olacak. Belki de zor günleri olacak, yanında olacaksın. Mecburen annesi de orada olacak. Yüzyüze bakacaksınız, sen kötü söz söyleme" dedim. Ama kötü sözleri işiten hep biz olduk.

Maşallah size ve anlayışınıza
Takdir ettim sizi herkes sizin gibi anlayışlı kabullenen olsa..
Ama bu yaşadıklarınızın bir mükafatını olacaktır inşaallah.
Eşiniz telefonunu açmasın yada şarjım bitiyor pat kapatsın tam hakaret edeceği zaman. Kadın durumu yıllar geçmiş kabullenememiş.
O kızcağıza yazık hiç değilse baba hasretiyle büyümesin yavrucak

sineğe kızıp yorgan yakmayın...o yvrucağa yazık sen avukatmışsın birdaha bu şekilde sorun çıkarırsa dava açacağınızı belirtin huzur bozmaktan

Olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Ben eşimle evlenirken onun tüm değerlerine saygı duyarak, değer vererek evlendim. Bu saygım ve verdiğim değer gerek kızına, gerek futbol tutkusuna, gerek annesine,babasına, gerek değer verdiği arkadaşlarına, her şeyine. Benim 3 tane kızım var. Biri kızlarımız diğeri de köpeğimiz :) Ben istiyorum ki herkes mutlu olsun, evlilikler yıkılabilir, insanlar anlaşamayabilir. Yeni başlangıçlar yeni evlilikler yeni bebekler katılabilir hayatlarına. Hepsi bir arada güzelde yaşanabilir. Sorun yaratmaya, gerek yok ki. Herkes üzülüyor, en çokta çocuklar. Değer mi, neden ayrıldıklarınında bir önemi yok, değer mi insanın çocuğunu üzmesine.

Valla aklıma tek gelen şey, o manyak ararsa açmayın. Milleti ararsa onlar da açmasın. Her aradığında da ses kaydı alın. Dava bile etmeyecekseniz edecekmiş gibi kayınvalidenize uyguladığı şiddeti de öne sürüp "dava açarsak çocuk kesin bizde" gibi davranarak gözdağı verin.

Ama ne olursa olsun bir dengesiz yüzünden kızı babasız ve kardeşsiz bırakmayın.

kızı alıp getirin yanınızda kalsın götürüp geri verin sonraki günler telefonları açmayın. taki diğer görme gününe kadar!
kafanız rahat olur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…