- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi CrazyMother
-
Kadının normal olmadığını zaten ben de söylüyorum. Sadece annesine velayet davası açılması bana biraz acımasızlık gibi geldi,sonuçta olayın iç yüzünü bilmiyoruz demek istedim.
Genel delilik ayrı annelik psikoloji ayrı bir mevzu benceTeşekkür ederim ama bende çok sağlam sayılmam psikoloji konusunda
ben onu genel yazdım yani bu konu için değil.
kadın k.validesini mi dövmüş yok artık.şok oldum.
Onda hemfikirizOlayı konu sahibi anlattı ama velev ki yalan söyledi aslında aldatıldı bu kadın,o durumda bile hırsına çocuğunu kurban etmemeli, geçmiş gitmiş boşanılmış adam yeniden evlenmiş, bir koz çocuğuna babayı kötülemek cinayettir bence, kahramandır baba hele o yaştaki bir kız için
Asla öyle birşey olmadı, 2 haftalık evliydim yani evliliğimizin 2.cumartesi - pazar günü eşim kızını görmeye gitmişti İstanbul'a. Evlendikten sonra daha sık gördüğünü bile söyleyebilirim. Hatta evlilik öncesi, eşimle kalmasına müsaade etmezdi ama evlendikten sonra yatılı olarak kalmaya da başladı. Yani evlendi çocuğuyla ilgilenmiyor diye bir konu yok.
En son telefonda "erkeksen gel lan bekliyorum seni, yanımda da seni bekleyen biri var..." falan gibi basit cümleler kurmaya eşimi tahrik etmeye çalışınca ipler koptu. O sıra da kızı yanında "anne deme öyle babama, babam sevdi beni" diye ağlıyordu. Eşimde bu yaşananlardan dolayı arada kaldı. Bir süre görmesem kavga da çıkmaz çocukta bunlara şahit olmaz dedi. Ama şimdi de kavga yok ama baba da yok. Özlüyor çocuk doğal olarak.
Kim bilir kıza neler diyor ağız aramak için.. Kıskançlıktan gözü kör olmuş.
Nasıl aldatıldı yanı? AnlamadımOlayı konu sahibi anlattı ama velev ki yalan söyledi aslında aldatıldı bu kadın,o durumda bile hırsına çocuğunu kurban etmemeli, geçmiş gitmiş boşanılmış adam yeniden evlenmiş, bir koz çocuğuna babayı kötülemek cinayettir bence, kahramandır baba hele o yaştaki bir kız için
Nasıl aldatıldı yanı? Anlamadım
Pardon Türkçem biraz bozuk :)Velev ki dedim
Bence bu bir kiskanclik bir Anne nasil bunu yapar evladina o mutlu oluyorsa sen daha fazla mutlu olursun .. Esiniz peki kavgalimi ayrilmis eski esinden
Maşallah size ve anlayışınıza
Takdir ettim sizi herkes sizin gibi anlayışlı kabullenen olsa..
Ama bu yaşadıklarınızın bir mükafatını olacaktır inşaallah.
Eşiniz telefonunu açmasın yada şarjım bitiyor pat kapatsın tam hakaret edeceği zaman. Kadın durumu yıllar geçmiş kabullenememiş.
O kızcağıza yazık hiç değilse baba hasretiyle büyümesin yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?