- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Merhaba
41 günlük bir bebeğimiz var
Ilk 1 ay sütüm geliyordu ve bebeğim ayda 1 kg aldı ama son günlerde bebeğim sürekli ağlıyor ve memede durmak istiyor kollarımı boynumu emiyor sürekli aldığım zmn çığlık çığlığa kalıyor. Sütümün yetmediğini düşünüyorum.
Ben de mama almayı uygun gördüm ve esimle asla bu konuda anlaşamıyoruz her mamayı vermeye çalıştığımda sen beslenemiyorsun o yüzden sütün kesildi tarzında yorumlar yapıyor. Kavga ediyoruz 100 cc hazirliyorum 50 cc yap onu dedim sana gibi çıkışlarda bulunuyor. Onun annesi benim ben doymadigini hissediyorum anlatmaya çalışıyorum ve aşırı keskin bu konuda. Çocuğa ne zmn mama versem anında uyuyor huzur buluyor çocuk. Açlıktan ağlıyor.
Dr a danıştım verebilirsin dedi ama bebeğimin kilosunu iyi buldu yani vermesen de olur tarzinda konustu.
Günlük şu kadar ver bu kadar ver verme gibi tepkilerde bulunuyor. Kadın işine karışıyor ve tadımız kaçıyor. Ne yapsam nasıl ikna etsem bilemiyorum çocuğumun acliktan ağladığını görünce onun gözlerine izin alir şeklinde bakmak beni artık çok yıpratıyor. Çok yoruldum lohusa psikolojisi ayrı eşim ayrı. Kızlar yol gösterin lutfen ben ne yapmaliyim az once yine bu konudan tartıştık ve bebeğimin etkilendiğini düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Fikir istiyorum.
Teşekkürler.
Hiçbir sağma makinesi çocuk kadar çekemez!!! 30 geliyorsa çocuk 60 çeker!Mamanın ne gibi zararı olabilir? Eşiniz cimri falan mı? Hiç sütü gelmeyen bebekler mama içiyor ne gibi bir zararı olmuş kanıtlanmış çok merak ettim? Bir bebeğe en iyi annesi bakar . Ayrıca eşiniz sizi üzdükçe sütün tamamen kesileceğini biliyor mu acaba ? Bana kalırsa bir sağma Makinesi al göğsündeki sütleri sağ bakalım kaç Cc çıkacak? Belki de gerçekten çok az süt var ve bebeğin doymqması çok normal olabilir. Bebeğin kilosu iyi diye bebeğe az mama verilir mi ne saçma ? Diyet mi yapıyor bebek
Geçen pazar sağdım iki göğsümden de 30 cc zor cıktı ilk zmnlar sütüm yetiyordu ama bebeğim büyüdükçe yetmemeye başladı benceMamanın ne gibi zararı olabilir? Eşiniz cimri falan mı? Hiç sütü gelmeyen bebekler mama içiyor ne gibi bir zararı olmuş kanıtlanmış çok merak ettim? Bir bebeğe en iyi annesi bakar . Ayrıca eşiniz sizi üzdükçe sütün tamamen kesileceğini biliyor mu acaba ? Bana kalırsa bir sağma Makinesi al göğsündeki sütleri sağ bakalım kaç Cc çıkacak? Belki de gerçekten çok az süt var ve bebeğin doymqması çok normal olabilir. Bebeğin kilosu iyi diye bebeğe az mama verilir mi ne saçma ? Diyet mi yapıyor bebek
Mamanın ne gibi zararı olabilir? Eşiniz cimri falan mı? Hiç sütü gelmeyen bebekler mama içiyor ne gibi bir zararı olmuş kanıtlanmış çok merak ettim? Bir bebeğe en iyi annesi bakar . Ayrıca eşiniz sizi üzdükçe sütün tamamen kesileceğini biliyor mu acaba ? Bana kalırsa bir sağma Makinesi al göğsündeki sütleri sağ bakalım kaç Cc çıkacak? Belki de gerçekten çok az süt var ve bebeğin doymqması çok normal olabilir. Bebeğin kilosu iyi diye bebeğe az mama verilir mi ne saçma ? Diyet mi yapıyor bebek
Verin o emzirsin o zaman. Herbokolog gibi adam. Çok biliyor her şeyiAsla bana hak vermiyor çocuk gelişimi eğitimi almış biriyim
Ilk zmanlar sütüm artsın diye anne çayı vs içiyordum ona da karışıyordu
Ondan habersiz aldım diye dünyanın lafını yemiştim
O çayların da zararlı olabileceğini düşünüyordu
Izinle içiyordum
Geçen pazar sağdım iki göğsümden de 30 cc zor cıktı ilk zmnlar sütüm yetiyordu ama bebeğim büyüdükçe yetmemeye başladı bence
Çok karışık bir süreç kafam karmakarışık canım
Doğru olanı yapmaya çalışıyorum
Mamanın ne gibi zararı olabilir? Eşiniz cimri falan mı? Hiç sütü gelmeyen bebekler mama içiyor ne gibi bir zararı olmuş kanıtlanmış çok merak ettim? Bir bebeğe en iyi annesi bakar . Ayrıca eşiniz sizi üzdükçe sütün tamamen kesileceğini biliyor mu acaba ? Bana kalırsa bir sağma Makinesi al göğsündeki sütleri sağ bakalım kaç Cc çıkacak? Belki de gerçekten çok az süt var ve bebeğin doymqması çok normal olabilir. Bebeğin kilosu iyi diye bebeğe az mama verilir mi ne saçma ? Diyet mi yapıyor bebek
Asla ben doğru yapıyorum demiyorum zaten bu hafta sonu başladık mamaya daha çok çok yeni bir süreçBu şekilde mama vermeye devam ederseniz üzgünüm ama sütünüz zaten yetmeyecek. Bebek büyüdükçe ihtiyacı oldukça emerek çoğaltacak sütünüzü bunun yolu budur.siz zaten bebeğin mide kapasitesini boŞ yere genişletiyorsunız şu şartlarda. Sağımla süt ölçülmez zaten. Lütfen yardım alın.
Bebek doymuşsa neden uyumuyor? 40 günlük bir bebek günde kaç saat uyur araştırdınız mıBilmeden insanları yanlış yönlendirmeseniz keşke. Mama tıbbi formüldür yapaydır. Anne sütünün olmadığı ya da yetmediği durumlarda verilir keyfi olarak verilmez. İlaç gibidir gerek yoksa kullanılmaz. Ayrıca sağıma çıkan süt ölçüt değildir. Bebekler memeden daha fazla süt çeker. Bebeğin kilosu iyiyse bebeğe daha az mama verilir mi demişsiniz bebeğin kilosu iyiyse bebeğe hiç mama verilmez obez mi yapacaksınız zaten doyan çocuğu durduk yere şişireceksiniz?
Bebek doymuşsa neden uyumuyor? 40 günlük bir bebek günde kaç saat uyur araştırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?