- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Süt öyle pıt diye kesilen bir şey değilMamanın ne gibi zararı olabilir? Eşiniz cimri falan mı? Hiç sütü gelmeyen bebekler mama içiyor ne gibi bir zararı olmuş kanıtlanmış çok merak ettim? Bir bebeğe en iyi annesi bakar . Ayrıca eşiniz sizi üzdükçe sütün tamamen kesileceğini biliyor mu acaba ? Bana kalırsa bir sağma Makinesi al göğsündeki sütleri sağ bakalım kaç Cc çıkacak? Belki de gerçekten çok az süt var ve bebeğin doymqması çok normal olabilir. Bebeğin kilosu iyi diye bebeğe az mama verilir mi ne saçma ? Diyet mi yapıyor bebek
Merhaba
41 günlük bir bebeğimiz var
Ilk 1 ay sütüm geliyordu ve bebeğim ayda 1 kg aldı ama son günlerde bebeğim sürekli ağlıyor ve memede durmak istiyor kollarımı boynumu emiyor sürekli aldığım zmn çığlık çığlığa kalıyor. Sütümün yetmediğini düşünüyorum.
Ben de mama almayı uygun gördüm ve esimle asla bu konuda anlaşamıyoruz her mamayı vermeye çalıştığımda sen beslenemiyorsun o yüzden sütün kesildi tarzında yorumlar yapıyor. Kavga ediyoruz 100 cc hazirliyorum 50 cc yap onu dedim sana gibi çıkışlarda bulunuyor. Onun annesi benim ben doymadigini hissediyorum anlatmaya çalışıyorum ve aşırı keskin bu konuda. Çocuğa ne zmn mama versem anında uyuyor huzur buluyor çocuk. Açlıktan ağlıyor.
Dr a danıştım verebilirsin dedi ama bebeğimin kilosunu iyi buldu yani vermesen de olur tarzinda konustu.
Günlük şu kadar ver bu kadar ver verme gibi tepkilerde bulunuyor. Kadın işine karışıyor ve tadımız kaçıyor. Ne yapsam nasıl ikna etsem bilemiyorum çocuğumun acliktan ağladığını görünce onun gözlerine izin alir şeklinde bakmak beni artık çok yıpratıyor. Çok yoruldum lohusa psikolojisi ayrı eşim ayrı. Kızlar yol gösterin lutfen ben ne yapmaliyim az once yine bu konudan tartıştık ve bebeğimin etkilendiğini düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Fikir istiyorum.
Teşekkürler.
100 cc anne sütü almayan bebekler içindir o da gün içindedir diye düşünüyorum ya :/ Bana da fazla geldi. Bende bebeğimi mama ile büyüttüm 40 günlükken 30 cc veriyordum. Fazla veriyorsunuz. Hem bebek sizi de emiyor. Siz her emzirmeden sonra 30 cc verin. 100 cc çok çook fazla 40 günlük bebek için.Mama markası vermek istemiyorum ama bilindik bir marka.
Benim kızım 3. ayından itibaren tamamen mama içti zaten o zamana kadar da mama +meme gitmişti. Şimdi 30 aylık maşallah boyu uzun, kilo normal, hareketli ve metabolizması kuvvetli. Emziremediğimi bildiği halde sürekli korkutmaya çalışan ve mamaya zehir ilaç falan diyen herkesi de Allah'a havale ediyorum. Anne sütü en güzeli tabi ama yoksa şeker ilavesiz mamalardan biriyle devam edilebilir.Mamanın ne gibi zararı olabilir? Eşiniz cimri falan mı? Hiç sütü gelmeyen bebekler mama içiyor ne gibi bir zararı olmuş kanıtlanmış çok merak ettim? Bir bebeğe en iyi annesi bakar . Ayrıca eşiniz sizi üzdükçe sütün tamamen kesileceğini biliyor mu acaba ? Bana kalırsa bir sağma Makinesi al göğsündeki sütleri sağ bakalım kaç Cc çıkacak? Belki de gerçekten çok az süt var ve bebeğin doymqması çok normal olabilir. Bebeğin kilosu iyi diye bebeğe az mama verilir mi ne saçma ? Diyet mi yapıyor bebek
ne güzel yazmışsınız benim de sütüm olmadı bebeğimi aptamil mama ile büyüttüm 2 aydan sonra.ayyy ben emzirdim 2 yaşına kadarrr senin bebeğin şöyle sağlıksız olur böyle hastalıklara yakalanırı duymaktan yılmıştım o zamanlar.şu an 9 yaşında yaşıtlarından daha zekii ve sağlıklıMama hakkında saçma saçma yorumlar yapıp emziremeyen anneleri böyle yaralıyorsunuz işte mamaya ilaç diyen mi ararsın şekerden bayıyorsun diyen mi hayret verici. Konu sahibi arkadaşım sana özelden bir karısım cay yazıcam ( herhangi bir marka falan değil aktardan alabileceğin bitki) onu gece yatmadan önce ve sabah kahvaltıda iç. Bebek emdikten sonra sütünü sağ biriktir az az da olsa birikir bebek çok huysuz olursa verirsin sütü. Birde bezlerini takip et kakasını özellikle.
Asla bana hak vermiyor çocuk gelişimi eğitimi almış biriyim
Ilk zmanlar sütüm artsın diye anne çayı vs içiyordum ona da karışıyordu
Ondan habersiz aldım diye dünyanın lafını yemiştim
O çayların da zararlı olabileceğini düşünüyordu
Izinle içiyordum
Uzun konu vesselam. Daha bunun ek gıdası varne güzel yazmışsınız benim de sütüm olmadı bebeğimi aptamil mama ile büyüttüm 2 aydan sonra.ayyy ben emzirdim 2 yaşına kadarrr senin bebeğin şöyle sağlıksız olur böyle hastalıklara yakalanırı duymaktan yılmıştım o zamanlar.şu an 9 yaşında yaşıtlarından daha zekii ve sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?