• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Eşinizden istediğiniz ilgiliyi alakayı görmüşsünüz gibi anladım bugünkü yorumlarınızdan. Üslubunuz nasıl da değişmiş bir anda. :nazar:
Bana yazılanlara istinaden gelişti üslubum burada ,beni kışkırtıyor olabilir misiniz bunları yazmam için ,biri bana “bu” diye işaret sıfatı kullanmış , açıklıyorum yazıyorum maddi manevi kısımları yazıyorum yok araba almış yok zam yapmış yok sonradan görmüş, ben pek çok şeyi doğduğumdan itibaren gördüm maddi detaylara siz takıldınız , küçük hesaplar yapıp duruyorsunuz ,

Eşinizden istediğiniz ilgiliyi alakayı görmüşsünüz gibi anladım bugünkü yorumlarınızdan. Üslubunuz nasıl da değişmiş bir anda. :nazar:
Burdan bana yazılanları okumuyor musunuz , onların üsluplarını benimsemişsiniz sanırım pro üyeler

Kocam dul kadın işe aldı her gün arabasıyla bırakıyor dedi, herkes dul bekar tartışmaya girdi. Kimisi insanlık ölmedi bıraksın yau dedi kimisi patron her gün çalışanı eve mi götürür dedi. Eve değilmiş bi durağa bırakıyormuş ama 45 dakika sürüyormuş nasıl duraksa. En son kadın kriz geçirmiş kocası da güzelim al bu şifrem ben artık evine götürmüyorum onu demiş. En son kocam bana suv aldı kendine de aldı suvlarda getirdi götürdü o kadını ama iPhone da aldı kocam bana yamuk yapmaz dedi.
Şimdiye kadar yazdıklarımdan çıkardığınız özet bu mu ?bravo👏

Aldatilmaktan korkan biri degilim telefon karistiran, sosyal medya inceleyen biri olmadim Ama her şeye de gozunu kapatip yapmiyordur yeaa şeklinde yaklaşmakta benim tercih edecegim bir sey degil. Her şeye iyi yapmiş dersen ve hic biseyi gormezsen zaten ömür boyu aldatilsan haberin olmaz sen de mutlu mutlu iliskini yaşarsin. (Bu da bir tercih saygi duyarim😄 Bazen mutluluk bilmemektir.)
Paranoyak olmaya gerek yok ama kendimi saf yerine de koydurmam tercih meselesi. Konu sahibi akilli davrabiyor.
"Eşim yapmaz, mümkün değil" demiyorum. Ona sonsuz bi güvenim yok. Ama yaparsa da muhtemelen başka yollarla anlarım. Çünkü bugüne kadar telefonunu karıştırmadım, karıştırmak da aklımın ucundan geçmedi. Çok güvendiğimden ya da cool olmaya çalıştığımdan değil. Aklıma gelmedi. Beni aldatsa davranışları değişir diye düşünüyorum. Bi de belki insanın korkularıyla da ilgilidir bu durum. Aldatılmaktan korkmuyorum. Elbette güzel bişey değil ama beni aldatan kocam utansın, alır ceketini yallah cehennemin dibine. Ona çiçek gibi bi ömür vaadediyorum. O çamura bulanmak istiyosa çamur düşkünlüğündendir. 23 yaşında üç küçük çocuk annesiyken komşunun orta okullu kızıyla aldatılan sonra da terk edilen, yerle yeksan olsa da gık demeden aslan gibi çocuklarına bakıp büyüten, bi daha hiç evlenmeyi düşünmeyen 75 yaşındaki anneannem hep der ki "kız kızım kim naparsa kendine yapar" :D dedem o genç kızla kaçmış, 3 çocuk da orda yapmış. Finalde de delirdi öldü. Sürüm sürüm süründü. Ama anneannem öyle mi? Hala kendi dişlerini kullanıyo, hayatında ilk diş çekimini geçen yıl yaptırdı. Saçları belinde, kolum kalınlığında. Ne bel ne bacak ağrısı bilir. Prenses gibi yaşlandı :D

Yok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var
Konunuzu okudum sonra son sayfaya geldim şok oldum
Kocaniz aklandi mi su an yani?
Bu kadar luks takildiginiza gore isler daha da buyudu demektir
1 muhasebeci yetmeyecek
Gelsin 2.kadin muhasebeci 🫣

Çok komiksiniz gerçekten, neden kimse konu sahibi tartıştıklarında eşi yapıcı olurmuş küs kalmazmış yazmıyor da (suv pro17 konularını geçtiği aynı mesajda yazdım)eşimin aldıklarıyla ilgileniyor ,biz küçük hesapların adamı değiliz yok çalışana zam yapmış yazmışım ,ben her sahip olduğum şeylerin birkaçını yazdım ,bana bunlarla gelmeyin gezdiklerimi yediklerimi gördüklerimi eklemedim ,zam yaptı eşim evet Hahh çok büyük lüx çalışanına
çünkü bu konuda Bi anda eşinizin size aldığı arabadan telefondan bahsetmenin alemi yok. eşim beni seviyor bunları alıyor demek istemişsiniz sanırım ama bunları alması aldatmayacağı anlamına gelmiyor. parası varsa alır neler duyduk karısına metresine aynı anda pırlantalar çiçekler alan adamlar var.
ayrıca bu konuyu biz açmadık siz açtınız. şüphelenmiyorsanız açmasaydınıx bizim de haberimiz olmazdı. bizi ikna etmenize gerek yok yani kendiniz ikna olduysanız devam edin.

Yok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var

Gülersiniz tabi , noldu?
1 muhasebeci yetmeyecek
burdaki yorumların gazına geldim diyelim , sürekli cımbızla maddi konuları çektikleri için ben de istenen verileri sundum 🥳🥳

kızı bir araştır.Ama eşinin yaptığı sana saygısızlık.Senden izinsiz hiçbirşey yapmamalı.Sonunuz belli

Bana yazılanlara istinaden gelişti üslubum burada ,beni kışkırtıyor olabilir misiniz bunları yazmam için ,biri bana “bu” diye işaret sıfatı kullanmış , açıklıyorum yazıyorum maddi manevi kısımları yazıyorum yok araba almış yok zam yapmış yok sonradan görmüş, ben pek çok şeyi doğduğumdan itibaren gördüm maddi detaylara siz takıldınız , küçük hesaplar yapıp duruyorsunuz ,

"Maddi detaylar" tabi. Gereksiz bir sürü ayrıntı.
Sonra insanlar niye buna takılıyor. Küçük meseleler falan.
Komik.
Neyse siz eğlenin kendi kendinize.

Son düzenleme:
Olmaz olacak şey değil hiçbirşey olmazsa dahi arabaya alıp götürmek fazla özel sınırları olmalı

"Eşim yapmaz, mümkün değil" demiyorum. Ona sonsuz bi güvenim yok. Ama yaparsa da muhtemelen başka yollarla anlarım. Çünkü bugüne kadar telefonunu karıştırmadım, karıştırmak da aklımın ucundan geçmedi. Çok güvendiğimden ya da cool olmaya çalıştığımdan değil. Aklıma gelmedi. Beni aldatsa davranışları değişir diye düşünüyorum. Bi de belki insanın korkularıyla da ilgilidir bu durum. Aldatılmaktan korkmuyorum. Elbette güzel bişey değil ama beni aldatan kocam utansın, alır ceketini yallah cehennemin dibine. Ona çiçek gibi bi ömür vaadediyorum. O çamura bulanmak istiyosa çamur düşkünlüğündendir. 23 yaşında üç küçük çocuk annesiyken komşunun orta okullu kızıyla aldatılan sonra da terk edilen, yerle yeksan olsa da gık demeden aslan gibi çocuklarına bakıp büyüten, bi daha hiç evlenmeyi düşünmeyen 75 yaşındaki anneannem hep der ki "kız kızım kim naparsa kendine yapar" :D dedem o genç kızla kaçmış, 3 çocuk da orda yapmış. Finalde de delirdi öldü. Sürüm sürüm süründü. Ama anneannem öyle mi? Hala kendi dişlerini kullanıyo, hayatında ilk diş çekimini geçen yıl yaptırdı. Saçları belinde, kolum kalınlığında. Ne bel ne bacak ağrısı bilir. Prenses gibi yaşlandı :D

Telefon sifresi degistigini bilmek icin illa karistirmaya gerek yok ki bazen O nun telefonunu kullaniyorum, bazen O nun telefonundan resim cekiyorum şarjim az oluyor vs. Sifre degistigini bilmek benim icin peşine düşülünce anlasilacak inanilmaz bir durum degil cok basit bir sey.
Normalde esimin telefonunda benim parmak izim de kayitli, sifre de bilirim durduk yere bana soylemeden degistirse bu da bir davraniş degisikligidir zaten bunca sene sonra. Konu sahibi de bu davranis degisimi ve bir seyleri birlestirmis olabilir.

Bunu yaparken çok yoruluyorum duygularımla aklım arasında sıkıştım kaldım,eşim bana çok ilgili hayta benim ona olan bağlılığımdan fazla ona bana düşkün ,hem beni sevip hem üzmek sınır ihlali yapmak nedir,böyle yaptıkça ben soğuyorum daha sıkı bağlanmıyorum
soğu gerekirse boşan bunu kimse size yaşatamaz.Kadına demek yerine sizi huzursuz etmeyi biliyor oda bir başının çaresine baksın, şifre değiştirmeside şüpheli durum zaten .

çünkü bu konuda Bi anda eşinizin size aldığı arabadan telefondan bahsetmenin alemi yok. eşim beni seviyor bunları alıyor demek istemişsiniz sanırım ama bunları alması aldatmayacağı anlamına gelmiyor. parası varsa alır neler duyduk karısına metresine aynı anda pırlantalar çiçekler alan adamlar var.
ayrıca bu konuyu biz açmadık siz açtınız. şüphelenmiyorsanız açmasaydınıx bizim de haberimiz olmazdı. bizi ikna etmenize gerek yok yani kendiniz ikna olduysanız devam edin.
Biri demiş ki işte böyle kocalar parayı bulunca kendine araba alır sonra kadın alır vs detaylar ben de üstüne eşim ailesine para harcar kendini bizden ayrı görmez ama oooo konu nereye geldi

Bundaki kinayeyi anlamıyor olmanıza şaşırdım mı? Hayır tabiki

Şaka gibi...
Muhasebeci kızla bişeyler olsa bile kocamı ayarttı deyip asla bırakmazsınız suvunuzu pardon kocanızı..Sayılı gelen suv, iphone 17 pro yu muhasebeciye kaptıracak haliniz yok yani sonucta...

hadi hayırlı kamera takipleri size

1 muhasebeci yetmeyecek

Ahhshshsg hanimefendi hangi okuldan mezunsunuz merak ettim, hangi apartman universitesi bu?
Ben de sizin nerden mezun olduğunuzu merak ettim

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Başına kakmadan takip et hal ve hareketlerini. Karda yürü izini belli etme yani.
Sonra duruma bakarsın. Şimdi dikkatinin onda olduğunu belli edersen birşey bulamazsın.
Sen çalışıyor musun

Back
X