• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Allah'a şükür koca parasıyla hava atmıyorum çok tuhaf ya dulmus toplumdan soyutlanmış sende kalmak uzeresin sana da diyen bulunur Allah a şükür bizi aldatma potansiyeli olan adamlara boyun bukmedik namusunuzla kazaniyoruz şen dul kalınca mesleğin var mı peki?

Kaç senedir çalışıyorum suva binemedim bu da benim ayıbım olsun 🧿
Hiç çalışmayanlar bak nasıl da koca parasıyla hava atıyor. beni aldatsa ayrılsa yine de krallar gibi yaşatır diyor. Yani money talks. Hiç bana uygun değil ama neyse... Konu sahibi kocasının parasıyla övünmeye devam etsin. Umarım bir gün dövünmez.. Dünyada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.

Hiç çalışmayanlar bak nasıl da koca parasıyla hava atıyor. beni aldatsa ayrılsa yine de krallar gibi yaşatır diyor. Yani money talks. Hiç bana uygun değil ama neyse... Konu sahibi kocasının parasıyla övünmeye devam etsin. Umarım bir gün dövünmez.. Dünyada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.
Valla bişey diyim mi benim eski patronlar pirlantaciydi çokta ünlü kadini bosamislar çocukta var 5 bin nafaka veriyorlardı işi de yoksa bosaninca yüzüne bile bakmaz çok biliyor yeni gelen kadında yedirirdi

Valla bişey diyim mi benim eski patronlar pirlantaciydi çokta ünlü kadini bosamislar çocukta var 5 bin nafaka veriyorlardı işi de yoksa bosaninca yüzüne bile bakmaz çok biliyor yeni gelen kadında yedirirdi
Öyle valla. Mahkeme ne uygun görürse onu veriyorlar, hatta onu bile vermemek için 40 takla atıyorlar. Dediğin gibi yeni gelen kadın o parayı yedirir mi hiç. Azcık çevresini gözlemleyen insan bu gibi olayları görür, ibret alır. 20 değil 40 senelik kocan olsa bir gün şırfıntının teki gelip aklını çelebilir ve adamın içinden canavar çıkabilir. Garantisi yok.

Yeliz Yeşilmen diyor ya gecekonduda ağlayacağıma villada ağlamayı tercih ederim diye. 😁 Öyle bir konuya evrilmiş😂

Öyle valla. Mahkeme ne uygun görürse onu veriyorlar, hatta onu bile vermemek için 40 takla atıyorlar. Dediğin gibi yeni gelen kadın o parayı yedirir mi hiç. Azcık çevresini gözlemleyen insan bu gibi olayları görür, ibret alır. 20 değil 40 senelik kocan olsa bir gün şırfıntının teki gelip aklını çelebilir ve adamın içinden canavar çıkabilir. Garantisi yok.
Benim ki bana tazminat davası açtı bir dahakl hafta mahkemem var istese şube müdürü nafakada verir tazminatta malımı yedi bana 5 kuruş vermeme peşinde hele yeni bir hayat kuracaksınız diye odleri kopar isterler ki sürünün kimse kimseye dul mul demesin arkadaşım namus öyle olmuyor koca parasıyla namus olmuyor aaaaa sinirliyim ben birde erkekler yapacakken kadın kadına yapıyor dulmus sana dul derler

Ve bunu diyenin gıda mühendisi olması acı

Suv ne 😒
O kadar fakirim ki onu bile bilmiyorum 😒

Suv ne 😒
O kadar fakirim ki onu bile bilmiyorum 😒
büyük oluyor ya işte benim tazminatımla kocamın mahallenin serserileriyle gezdiği jeep in küçüğü taksinin büyüğü boşver napıcan ya biz otobüste metrobüste mutluyız bilmesen de olur

büyük oluyor ya işte benim tazminatımla kocamın mahallenin serserileriyle gezdiği jeep in küçüğü taksinin büyüğü boşver napıcan ya biz otobüste metrobüste mutluyız bilmesen de olur
Senin kocanin suv'u var, yuz felci gecirdi, bize oyle dedin.

heee konu sahibi suv araç tehlikeli onu alan hanımı değiltiriyor benim ki sana 400 yenisine 500 diyordu benzetmek gibi olmasın hava atıyonda bil istedim suv araç fena :)

heee konu sahibi suv araç tehlikeli onu alan hanımı değiltiriyor benim ki sana 400 yenisine 500 diyordu benzetmek gibi olmasın hava atıyonda bil istedim suv araç fena :)
anasını satim benimki beni aldattı bari suv alıp aldatsaydı yine bedavaya gittik 😢

Vay anasını satıyım yaa kaderime bir kez daha lavnet okumaya gidiyorum 😒🥴

Back
X