Eşim ve ona karşı davranışlarım

Tabiki normal değil davranışların. Bide avizeciyi sen neden aramıyorsun yoğunmuş adam sonuçta

Yazmadan edemedim tıpatıp benim hayatımı yazmışsın ilk günlerimi. 4 yıllık evliyim ve biz öyle bi seviyeye geldik ki eşim hep beni sen bu hale getirdin şimdi tek kelime etmeye hakkın yok diyor haklı.. senin için arkadaşların yazdığı yapma ileride pişman olursun adamın da sabrı taşar cümleleri eminim havada kalıyordur yaşamadan kıymet bilemezsin allah da yaşatmasın o kötü dönemleri. Ben o cicim günlerini tam iki yıl yaşadım iki yıl boyunca sürekli alttan aldı ben gereksiz yere ağlama krizlerine girdim tripler yaptım onun da gözleri dolardı saatlerce dil dökerdi abartısız. Şimdi nasıl oldu biliyor musun ben ağladığımda diğer odada tv karşısında çekirdek yiyor zaten tek yaptığın şey ağlamak diyor. Keşke diyorum geçmişe dönebilseydim de bu mükemmel insanı kaybetmeseydim. Çok yıprandık çok..

Tamda bu yaziyi okumadan bi cevap yazmistim simdi bu yorum yapanlar derki biz cok demokratikiz diye icerde ne kiyametler kopar onu allah bilir. Tam ustune bu cevap cuk oturdu ay ne güldüm

"Kişi kendisini nasıl bilirse karşısındakini de öyle bilirmiş" Eşinden fiziksel yada psikolojik şiddet gören her kadın , diğer kadınlarında aynı durumda olduğunu zanneder; ya da kayınvalidesi kötü olan için "hiç bir kayınvalide iyi olamaz"...Mesleğim geri çoookkk boşanma davası gördüm yada boşanmak için gelip sonradan vazgeçen. Vazgeçenlerin hepsinin tek avuntusu da buydu "herkes mutlu mu sanki, herkes çekiyor dört duvar neler kapatıyor. Herkes mutlu rolü yapıyor sadece. Elin akıllısındansa bizim delimiz iyidir" diyerek çekiyorlar...Yazık mutsuz insanlar böyle avutuyor kendini....

senin kocan çok iyi katlanmiş senin huyuna..
hangi erkek bu huya katlanir ki...
bende senin gibiyim.. kocamda benim huyumu çok iyi katlaniyor allahtan..
ilk kez eleştirilmesine rağmen alınmışsın zaten alingansin..
benim kocam da bana eleştiriyor. biraz bozulsam da belli etmiyorum anliyor.
kavga edersem istemeden çok agir laf sölüyorum noluyo kocamin kalbini kırıyorum.. olan bana oluyor özür diliyorum sonrada. i özür konusunda ikna edemiyorum be arkadaşim sora özürü kabul etmeyince küsüyorum (bende bi tuhafim ha )
küsmek yerinde tatli dille güzel davranmak lazim ayy aşkım çok özür dilerim ne bilim agzimdan böle çikti demek lazim. işte diyemiyorum kendime kızıyorum.
ayyy içim daraldi yazarken:)
sende bendesin galiba.

Aynılarını yaşattım ve aldatıldım. Bu onu haklı kılar mı? Kesinlikle kılmaz. Ama seninde sonun olmasın böyle. kendine çeki düzen ver. Daha toparlanamazsın sonra.

Yooo sen yazmadan bir dakika önce yazmıştım herkes şimdi dicek ki cok demokratikiz diye hemen arkasına bunu yazdıňız cuk oturdu valla. Ve doğrudan dört duvar arası kimi ilgilendirir..

İşte bizimkide tam tersiydi 4yil olck evleneli ilk zamnlar esim trip yapardi küserdi hep ugrasirdim yapma etme diye smdi tam tersi oldu o küstü mü bende küsüyorum hiç umurumda olmuyor bakıyorum o geliyo

Birşey yapmadan önce Düşün. Hemen hareket etme.

6 aydır iyi sabretmiş bence fırtına öncesi sessizlik var gibi sen bile kendi halini beğenmiyorken
nereye kadar çekicek seni böyle

Basit bir anksiyete de olabilir, tavirlari cok uc gibi degil konu sahibinin, tabi isin uzmanlari gorerek ne derler bilemeyiz, burdan ne soylense bos olur.

Bir borderline zaten kendini çok uç anlatmaz çünkü meselenin içinde olduğu için ona duyguları normaldir.Ancak anlatılanlar borderline hisleri..tabiki uzmana gitmeli burdan teşhis koymadım zaten sadece fikrimi söyledim mutlaka uzmana gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…