Eşim ve ona karşı davranışlarım

Bişey sorucam bardağı makineye koy dediğinizde eşinizde koymadığında kızıyorsunuz peki eşiniz birşey istediğinde yapmak için siz koşuyormusunuz biraz empati kurun bu olay düzelir.

Eşiniz sizi bu kadar idare etmiş madem sizde onun için tedavi olup düzelin. Gereksiz tripler gerçekten. Hep böyleydim bir bahane olamaz , empati yapın tam tersi olsa kabullenirmiydiniz?

inattan dolayı mı öyle dediniz :)
Ben terazi eşim aslan
inattan demedım,kavgaya yer arıyon dye dedim,gençsin,farkındasın,azcıkda yoluna git,ama zamanla hele 30 dan sonra çok huyumuz değişiyor,eğer ıstersen pozıtıf değişim olur canım,bende eskıden çok alıngan biriydım,şimdi eser kalmadı,ama terazı azcık dengesız,

Bulmussun da bunuyorsun diye bir laf vardir hani, sizin durum da tam boyle bence. Esiniz hem ogrenci hem de calisan birisi, bu tarz basit seyleri ondan beklemek yerine kendiniz yapmayi denerseniz hem siz rahat edersiniz hem de esiniz. Her seyi de karsi taraftan beklememek lazim, madem unutuyor siz arayin halledin, ufak meseleler bunlar. Bu kadar ufak seyler icin trip atiyorsunuz ama karsinizdaki de insan, onun da bir siniri var. Kocaman bir bardak gibi dusunun, siz o bardagi gereginden daha da hizli dolduruyorsunuz anlasilan.

yemin ederim çekilecek dert değilsin, sonra bu adamlar mutluluğu evin dışında arayınca dünyanın en kötüsü oluyorlar adama evinde huzur versen dünyanın sonu gelmez, avize yüzünden evi terk ediyorsun ciddi bir olay olduğunda eve bomba koyup patlat bari...............

Ya benim tanıdığım kadın erkek tüm teraxiler çok sakin ruhlu tam evlenilesi insanlar siz niye boylesiniz ilginç. Ayrica sanki siz aslan kocanız terazi gibi
Ya aslında tuhaf gelecek ama sinirlenmediğim anlar dışında gerçekten çok sakin, güler yüzlü,eğlenceli biriyim. Hatta ben eşimin bana katlanabilmesini buna bağlıyorum. Normalken melek olan ben sinirlenince şeytana dönüşüyorum. Dengesizliğin dibindeyim yani. İki uç duyguyu da yaşatıyorum kocama malesef. İnşallah kötü yönümü törpüleyebilirim de ben de eşim de kurtuluruz bu tartışmalardan.

İnternette araştırdım ama karşıma bir dünya sonuç çıkıyor. Bana önerebileceğiniz çift terapisti var mı acaba kızlar?
Canım herkes terapist falan demiş ama bunu kendin aşabilirsin bence bir iki kitap oku aklını pozitif düşünceler ile doldur ve hep güler yüzlü olmaya çalış geçer bence

Canım herkes terapist falan demiş ama bunu kendin aşabilirsin bence bir iki kitap oku aklını pozitif düşünceler ile doldur ve hep güler yüzlü olmaya çalış geçer bence
Aslında 1 ay kadar ciddi anlamda kendim çözmeyi deneyip eğer olmazsa terapiste gidebilirim. Eşimi karşıma alıp güzel güzel konuşmam gerek zaten. Umarım terapiste gerek kalmadan ikimiz de orta yolda buluşuruz.

Maharet zaten sinirlenince öfkesini yenebilmekte yok iyiyken hiç kızmıyorum demişsin yok bide keyfin yerindeykende kız bağır yık dök öyle yapanlar tımarhanede zaten bacım

Sizin evliliğiniz de ezilen taraf sizsiniz galiba, benim evliliğimde ip falan yok. Eşimle birbirimizi evcil hayvan gibi görmüyoruz çok şükür.
Yok hic oyle degil ipler evcil hayvanlara degil zaten evcil olmayan hayvanlara takilir zaptetmek icin. Evliligimdede cok sukurki ustun taraf benim malesef olamayinnca boyle triplere giriliyo sanirim. Ama darbesini yemeden ustun cikan taraf sen ool bence yoksa buraya sende konu acmak zorunda kalirsin.

Bizde kimse kimseye üstünlük kurma çabasında değil, çok şükür 2 kızımızla gayet demokratik bir evde yaşıyoruz. İkimizde kendine güveni olduğu kadar, birbirine de güvenen eşleriz. Ben kendi annem ve babamda böyle gördüm, aşk ve sevgi gördüm, anlayış gördüm, empati kurmayı gördüm. Evliliğimde de bunu uyguluyorum, sağolsun beni hiç üzmedi pişmanda etmedi. Allah herkesin evine huzur versin.

Eşine söyle şımartmasın, yüz vermesin çok.
O zaman düzelebilirsin ancak..

Kusura bakmayın ama bu derece şımarık kadınlara katlanan erkeklere şaşıyorum..

Evliliği bir ömür sürdürmek için sevgiden de önce anlayış, hoşgörü gerekiyor.
Maalesef sizde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…