Eşim ve ona karşı davranışlarım

niye kendi isinizi kendiniz gormuyosunuz, avizeyi begenmeyen sensin degistirmek isteyen sensin, niye gidip kendin degistirmiyosun.
bence esin ve senin ayri organizmalar oldugunuzu kabul ederek baslayabilirsin ise.

Evlenmek için acele etmişsin. İnsan sevgilisine bu kadar kapris yapmaz. Biran önce bu davranışlarını bırakmaya çalış zira eşin seni bırakacak bu gidişle.

Tamda bu yaziyi okumadan bi cevap yazmistim simdi bu yorum yapanlar derki biz cok demokratikiz diye icerde ne kiyametler kopar onu allah bilir. Tam ustune bu cevap cuk oturdu ay ne güldüm

Annem bana şunu yap deyince bile üzerimde baskı hissediyorum ben , eşiniz ne kadar sabırlı bir insan. Çok yanlış yapıyorsunuz , en azından alınganlığınızın farkında olup , kendinizi durdurmaya çalışabilirsiniz.
Ayrıca iş yoğun demişse yoğundur, neden bahane olsun ki. Kendimden biliyorum bazen işte çok önemli şeyleri bile unutabiliyorum.

Hani belki tamam hayatım numarayı ver ben arayayım deseydiniz , eşiniz tepkisel davranmaz , hem de siz üzülmezdiniz. Umarım halledersiniz yakın zamanda

bayadır sımartılmıyorum okuyunca özendim :) eşiniz şımartmış sizi, belki ailenizde de sımartılıyordunz,herkes karşısındakinin sınırlarını bilir belliki eşinizin iyi niyetini suistimal ediyorsunz , hakkınzda hayrlısı diyim

her insan cekmez senın gıbısını sen yaptıklarını anlattıkca bana daral geldı burda... adama da yazık ya bır an once davranıslarını törpüle... yoksa bı gun bı bakmıssın daha buyuk sorunlar daha buyuk kavgalar daha agır cumleler sımdıden bı terapiste görün derm...

Rica ederim, klavye basindan atip tutmak kolay tabi, anlamaya calismak lazim biraz
Seni kiskirtan durumlar karsisinda bir sure iradi olarak kendini frenlemeye calis, dusunduklerinin sacma oldugunu sakin olman gerektigini telkin et kendine, beynin yavas yavas bu olayi otomatige baglayacaktir.
Ama dedigim gibi terapist sart cunku muhtemelen en cok bu tavri esine sergiliyor olsan da arkadaslarina vs karsi da oylesindir. Onlara sinirlenmiyorsan bile surekli alinacak, icerleyecek birseyler buluyorsundur ve boyle yasamak inan ki cok zor.
Isin guzel kismi ne biliyor musun tedaviye cabuk cevap verebilecek turde seyler bunlar

Bir de evlilikleri cok yipratan iki olay zaten yatak ayirmak ve zirt pirt evi terketmek... Bunlari huy edinmeden birak, kendine bir soz ver bunlari yapmayacagina dair. Ayni evde, ayni yatakta darginliklarin cozulme imkani vardir ama uzaklasmak ancak sorunlari katlar.

Ayrica cift terapisinden ziyade sen bireysel terapiye gitsen daha iyi gibi esinde bir sorun goremedim ben zaten ihtiyac olursa cift olarak terapistin cagirir esini de

Boşanmaların neden arttığı belli. Eğer iki taraftan biri veya her ikisi bu kadar anlayışsız ve bencilce davranırsa sonuç belli bence. O adamcağıza da cidden üzüldüm, zira ben okurken darlandım o bunu yaşıyor.

Bence acilen psikoloğa gitmelisiniz. Bir arkadaşım bu çabuk sinirlenme olayını bu şekilde atlatmış, pamuk gibi olmuştu.

Tamam iste malesefki guclu ve ozguvenli olmanin verdigi bi ozellik iste sesini rahat cikarabilmek
Adam hakediyorsa çıkarıcaksın tabiki sessiz kalmayacaksın ama ortada bir şey yokken sırf üstün olmak için ezen taraf olmaya gerek yok. Basit şeyler için durup dururken kavga çıkarmak, küsmek, yatak ayırmak falan ilişkiyi yıpratır.

Bencede korkmalisin.bi insan bu şekilde ne kadar daha alttan alip dayanabilirdi sevgide bir yere kadar. Destek alin.

Bişey dicem
Bişey dicem de neden hep sı....n yaraniyor anlam veremiyorum gercekten

Biraz yanında kalsam, azcık ögrensem bişeyler ... Eşin nadir erkeklerden oyuzden kıymetını bil derim. Kızdırma cok, yoksa nazını ceken kocadan eser kalmaz

Helal olsun adama iyi dayanıyor sana, çekilir dert değilsin be kardeşim. Acilen toparlan yoksa adam puf diye yok olur

Cicim ayı böyle şiddetliyse sçm ayı nasl olur bilemyorm. Evliliğini cabuk yipratıosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…