Sadece kontor filan degil belli ki herşeyi söylüyor huyu bu ağzı durmuyor. Benden sana tavsiye çok önemli şeylerini anlatma eşine mazallah orda burda milletin ağzına sakız olursün net..
Fazlasiyla suclu oldugunu biliyor ya o yuzden ariyor filan o kadar fena huyu varki alttan alayim demez bi kusurumu hatami bulur o trip atar bana kincilik yapar cok degisik bi huyu var ya
Ay bu ne çirkin bişey yaa hiç eşinle özelin yok mu yani senin o ne öyle luzümlu luzümsuz herşeyi yetiştiriyor anasına Hadi önemli şeyleri paylaşmakta diyor ama bu adam afedersin ama her haltı anlatıyormuş anasına sana verdiği kontör parasından annesine ne oluyor ay
Neyden gireceğim konuya diye dusunecegine zira bir sekilde konuşulur ben böyle bir adamla nasıl bu zorlu yolda ilerleyecegim onu düşün bunun cevabi daha onemli zira. Kaynananin ağzını kapatmak istiyorsan eşini duzeltmen lazım eşinin bu tavrı hayatınızda aile yuva diyen birsey bırakmıyor. Aile olamamissiniz zira dışardaki herhangi bir insandan farkiniz kalmamış. Böyle bir insan yarin öbür gün annesinin sırrını da anlatır merak etme annesi aman oglum benden birsey saklamaz diye ovunup durmasın. Oğlunun yanlisini duzeltmeye çalışsın.
bu olayda muhatap kişi ne siz ne eşiniz.
kayınvalidenizi ilgilendiren hiç bir konu göremedim. kardeşinize birini bulup tanıştırmak için zorlamadığı sürece söylenmez. 3. kişilerin olayını bile anlatıyorsa vay sizin ev halinize...
Annem.ablam enistem ben ve esim biliyordu simdi kaynanamda biliyor aslinda cok insan bilmiyor yani akrabalarin hic biri bilmiyor. Lutfen buna takilmayin onemli olan esimin benim ona soyledigim birseyi annesine soylemesiydi ve hatali oldugunu soyledigim halde uste cikmasi sorun.
bu olayda muhatap kişi ne siz ne eşiniz.
kayınvalidenizi ilgilendiren hiç bir konu göremedim. kardeşinize birini bulup tanıştırmak için zorlamadığı sürece söylenmez. 3. kişilerin olayını bile anlatıyorsa vay sizin ev halinize...
Ay bu ne çirkin bişey yaa hiç eşinle özelin yok mu yani senin o ne öyle luzümlu luzümsuz herşeyi yetiştiriyor anasına Hadi önemli şeyleri paylaşmakta diyor ama bu adam afedersin ama her haltı anlatıyormuş anasına sana verdiği kontör parasından annesine ne oluyor ay
İste ben sinirlenince sesimi yukseltince haksiz oluyorum aman diyorum Allah bilsin bi koye gitseler rahat edeyim diyorum ama koyden gelince yine ayni hersey . zor kizlar bu isler . tek gozlu eviniz olsun ama asla bir oturmayin her iki tarafin sevgiyi ve saygiyi kaybetmemesi icin