Esim ve Sır

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman iste artik bahaneniz var. Bundan sonra esinize ailenizle.ilgili seyleri demeyin.. bilmesi gerekmiyor demekki. Ayrica siz bi de adami korumussunz benim esim niye bilmiyo ki diye..suna bak..

Belki seksini de anlatiyodur bugun soyle oldu sonra boyle diye..o ne ya birsey gizleyemem.ney...

Artık sır verme.

Madem onlardan bişey saklamiyormus sizde sizde eksik kalmasın yatak odası sırlarınizi kv ye anlatın hemde yanında anlatın bakalım işine gelcek mi beyefendinin?

Yaptığı yanlış bir daha hiç bişey anlatma bence bir de ben annemden birşey saklamam ne demek herşeyinizi anlatıyor açıkça yanii ben bunu anlıyorumm..

Ooo her duydugunu boyle yetistiriyor mu? Olgunlassaymis biraz keske. Hala annesinin korumasi altinda sanki beyefendi. O kadar haksiz ki bagirmayla kendi hakli cikarmaya calismis basarmis. Buna izin vermemen gerekti.

Boyle erkeklerın cıddı sorunları olduguna ınanıyorum
Bı ego sorunu kompleks durumları var
Ama annesı boyle yetıstırmıs

Dıyecegım o ki sıze gecmış olsun
Evlılıgıne esine ve esının aılesıne kararlara saygı duymayan bı adamla evlısınız

Boyle adamlardan cocuk yaparken 454667766 kere dusunmek gerek

Siz niye kardeşinizin sırrını Eşinize anlatıyosunuzki?

Kadinlarin kendilerine verilen bir sirri kocasina anlatmalarini dogru bulmuyorum. Sir sirdir, iyi tutulmalidir. Soyleme sirrini dostuna dostunun da dostu vardir demisler. Erkegin gevsek agizlisi hic cekilmiyor ayrica asil yalanci kv. Gormedigin bir ruyayi gormus gibi anlatmanin gunah oldugunu duymustum.

her tartışmada size böyle hakaret mi eder?

Doğru değil. Eşinin böylelikle iyi bir sırdaş olmadığını öğrenmiş oldun. Herkes sır tutamaz.

Hem sende sır tutamamışsın. Sen kocamdır deyiversem ne olur demişsin. O da annemdir deyiversem ne olur demiş. Bunun için kavga etmemeniz gerekirdi.

Kocanla senin davranisiniz ve mantığınız neredeyse aynı.

Ablamın kocası biliyor benim kocamın nesi eksik o da bilecek diye, onu hiiic alakadar etmeyen bir konuyu söylersen o da hiç alakadar etmediği halde "herkes biliyor annemin nesi eksik o da bilecek" diye annesine söyler.

İkiniz de çocuk gibisiniz. Kızkardeşinin sevgilisinden kocana ne.

Yuh ya bir de ailesinden bir şey saklayamazmış.Be adam seninle ilgili konu değil ki bu gidip annene söylüyorsun hemen gidip yetiştirmiş

aynı şeyleri düşünmüşüz..

Bu konuda eşinizin tavrı kadar sizin tavrınız da çok yanlış. Ne demek eniştem biliyor benim kocam neden bilmesin. İşte bu sebepten bilmemeliymiş. Kardeşinizin yerinde olsam size hiç bir sırrımı anlatmam ben. İki gün sonra hemen başkasına yetiştirisiniz. Eşinize çok kızmayın çünkü bi farkınız yok.

Sır konularinda senin bildiğini ailen bilecekse,benim bildiğimi sen bilmeyeceksin bundan sonra de kapat konuyu ve bu yaptığını da unutma.

Yahu ben bazı erkekleri anlamıyorum arkadaş,neden kız çocuğu gibi gidip herşeyleri analarına anlatıyorlar bunlar.

Tamam da enişte biliyor diye sen de kocana söylemek zorunda değilsin ne olmuş yani görüştüğü biri varsa. Konusu geçer ne bileyim sorar söylersin ama enişte biliyor diye söylemek sen de tuhafsın yani

Madem onlardan bişey saklamiyormus sizde sizde eksik kalmasın yatak odası sırlarınizi kv ye anlatın hemde yanında anlatın bakalım işine gelcek mi beyefendinin?
Memnun olacağını düşünüyorum,eşinin ne kadar içten ve kvsinden birşey saklamayan iyi gelin oldugunu düşünür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…