- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
Belki seksini de anlatiyodur bugun soyle oldu sonra boyle diye..o ne ya birsey gizleyemem.ney...Kusura bakmayın sabah sabah güldüm. O nasıl bir erkek öyle? Birde benim bildiğimi ailem de bilecek demiş. Düştüğü durumu da göremiyor. Hiç seks yapası filan gelmez ki insanın bununla. Bildiğin üç yaşında bebek
Doğru değil. Eşinin böylelikle iyi bir sırdaş olmadığını öğrenmiş oldun. Herkes sır tutamaz.Kizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Hem sende sır tutamamışsın. Sen kocamdır deyiversem ne olur demişsin. O da annemdir deyiversem ne olur demiş. Bunun için kavga etmemeniz gerekirdi.Kizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Aile olduğunuzu hatırların isterseniz anasının küçük çocuğu değil artık. O zaman ben de senin ailenin her haltını yetiştireyim aileme deseydiniz.
Sonuna kadar hak verdim size. Ben olsam artık hiç bişeyimi anlatmazdım en basit şeye bile "sen kuş uçsa annene söylüyosun sır saklayamıyorsun" der anlatmazdım. O zaman aklı başına gelir
Memnun olacağını düşünüyorum,eşinin ne kadar içten ve kvsinden birşey saklamayan iyi gelin oldugunu düşünür benceMadem onlardan bişey saklamiyormus sizde sizde eksik kalmasın yatak odası sırlarınizi kv ye anlatın hemde yanında anlatın bakalım işine gelcek mi beyefendinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?