Yanlış tabiki yaptığı ama yavuz hırsız misali sizi bastırmış.
Herşeyi anlatır mı böyle annesine?
Birde kadınlara dedikoducu derler...Kizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
O zaman bundan sonra eşinize sır vermeyin. İkinizin arasında sır olmaz ok ama kardeşinizle ve ailenizle ilgili durumları anlatmazsınız.Demekki anlatiyormus bende bugun ogrendim bunu
Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bideSöyleme gereği duyması bile öyle saçma ki....
Yememiş içmemiş yetiştirmiş, hiç yakışmıyor.
Tepkinide haklısınız. Ona güvenmediğinizi belli edin.
Bundan sonra zaten hic birsey demem.ama cok uzuldum yani kendi ailesinin icindede boyle bisey yine yasamistik benim lafimi alip karistirmisti ortaligi. Ama ben cok uzuluyorum guvenmek istiyorum esimeO zaman bundan sonra eşinize sır vermeyin. İkinizin arasında sır olmaz ok ama kardeşinizle ve ailenizle ilgili durumları anlatmazsınız.
Gelmez daha cok edepsizlesiyor inanki ettigi kufurlerin haddi hesabi yok o kadar asiri laf saydi bi an dedim heralde suclu benimAile olduğunuzu hatırların isterseniz anasının küçük çocuğu değil artık. O zaman ben de senin ailenin her haltını yetiştireyim aileme deseydiniz.
Sonuna kadar hak verdim size. Ben olsam artık hiç bişeyimi anlatmazdım en basit şeye bile "sen kuş uçsa annene söylüyosun sır saklayamıyorsun" der anlatmazdım. O zaman aklı başına gelir
Bi daha asla anlatmam ama dusuncesi beni sinirlendiriyor kari gibi ne bu yaaAnlatma canım bidaha.konu uzuyor hicten yere kavga çıkıyor
Yok beyfendi asla alttan almaz ama bagirip cgirip kavga etmek istemiyorum cunku ben sesimi yukseltince o daha cok.abartiyor kalbim daha cok kiriliyor . ben kusunce o benden daha beter kincilik yapiyor cok garipHıç hoş deyil tabi yaptığı keske farkinda olup alttan alsaydi.
Yaa cidden sinir bozucu.Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
Gelmez daha cok edepsizlesiyor inanki ettigi kufurlerin haddi hesabi yok o kadar asiri laf saydi bi an dedim heralde suclu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?