Esim ve Sır

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(

Birde kadınlara dedikoducu derler...
Eşiniz yememiş içmemiş yetiştirmiş. Bu da size ders olsun demekki sır tutamıyor.
Daha kötüsü bunun önünü almalısınız evinizde olan biten her şeyi de yetiştiriyordur büyük ihtimal...

Söyleme gereği duyması bile öyle saçma ki....
Yememiş içmemiş yetiştirmiş, hiç yakışmıyor.

Tepkinide haklısınız. Ona güvenmediğinizi belli edin.
Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide

Aile olduğunuzu hatırların isterseniz anasının küçük çocuğu değil artık. O zaman ben de senin ailenin her haltını yetiştireyim aileme deseydiniz.

Sonuna kadar hak verdim size. Ben olsam artık hiç bişeyimi anlatmazdım en basit şeye bile "sen kuş uçsa annene söylüyosun sır saklayamıyorsun" der anlatmazdım. O zaman aklı başına gelir

O zaman bundan sonra eşinize sır vermeyin. İkinizin arasında sır olmaz ok ama kardeşinizle ve ailenizle ilgili durumları anlatmazsınız.
Bundan sonra zaten hic birsey demem.ama cok uzuldum yani kendi ailesinin icindede boyle bisey yine yasamistik benim lafimi alip karistirmisti ortaligi. Ama ben cok uzuluyorum guvenmek istiyorum esime

Gelmez daha cok edepsizlesiyor inanki ettigi kufurlerin haddi hesabi yok o kadar asiri laf saydi bi an dedim heralde suclu benim

Hıç hoş deyil tabi yaptığı keske farkinda olup alttan alsaydi.
Yok beyfendi asla alttan almaz ama bagirip cgirip kavga etmek istemiyorum cunku ben sesimi yukseltince o daha cok.abartiyor kalbim daha cok kiriliyor . ben kusunce o benden daha beter kincilik yapiyor cok garip

Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
Yaa cidden sinir bozucu.
Ne demek 'benim bildiğimi onlar da bilecek'
Resmen dedikodu meraklısı.
Bilseler ne olur, onlarla ilgisi ne. Sırf dedikodu, başka açıklaması yok.

Aşağılayın, yerin dibine geçirin gitsin yaa. Ne biçim bir huy.

Gelmez daha cok edepsizlesiyor inanki ettigi kufurlerin haddi hesabi yok o kadar asiri laf saydi bi an dedim heralde suclu benim

Küfür ettiyse eğer pişman olana kadar soğuk davranın, konuşmayın, kırıldım deyin üzgün görünün. Şöyle şeyleri hemen affetmeyin ki birdaha yapamasın ya bu nedir. Hem suçlu hem güçlü tayfasının başı sizinki.
Hayır yani bi de sizin kardeşinizin görüştüğü kişi ne alaka onun anasıyla. Bildiğin dedikodu denir buna ve koskoca adam hiç yakışıyor mu yani koşarak anlatmış gidip

Iki kisinin bildigi ancak digeri olurse sir olur.
Kardesiniz keske sizinle de paylasmasaymis.siz bilmeseynibiz esiniz dolayisiyla kv.kp de bilmeyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…