Esim ve sorunlarimiz!!

Mola1502

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
198
231
103
Iyi aksamlar kk uyeleri. 2 yillik evliyiz 1 tane bebegimiz var . Sabah ise gideriz ben 4 gibi eve gelirim esimde 7 bazen 8 de evde olur. Bazen isleri nedeniyle daha gec geldigide olur. Bazen de yemek yer gider. Ama artik surekli yalniz oturmaktan o kadar bunaldim ki. Evliligim ilk yilinda bu sebepten cok kavga ettim bagirdim cagirdim. Yapmicam soz veriyorum diyo yine ayni. Bende artik kavga etmeyi biraktim. Soyleyince iste para kolay kazanilmiyor. Sen benim islerim kotu mu olsun istiyorsun. Gibi cumleler kuruyor.bugun ise annesi geldi iftar yaptik ve annesine evine git dinlencem dedi. Tam uzandik annesi aradi. Hadi amcanlara gidelim. Bu arada annesi dul ve surekli esimin is yerinde oturur sabahtan aksama kadar.isine burnunu sokar bos bos konusup durur. Daha 2 hafta once amcanlarla konusma onlar dusman selam bile verme diyordu bugunde oturmaya gidelim diyo. Esim hazirlan hadi gidelim dedi bende hazirlaniyordum sonra saka olsun diye sacini hafif bozdum bana dik dik konusmaya basladi oyle yapma bi daha yaprsan bilmem ne bende gitmiyorum dedim oturdum. O da seninle evlenmez olaydim dedi cikti gitti 2 dk sonra ariyo kapidayim bekliyorum bende gelmicem desim 2 dk sonra bi daha ariyo gel hadi diye bende gelmicem . Sen amcanla annenle otur hic gormuyosun ya onlari dedim. Surda gunde 2 saat bile birbirimizi anca goruyoruz hic umrunda degil. Nasil davranayim ne deyim kizlar yoksa hic umursamayimmi

Ayrica kizlar kv hic sevmem. Esimde bilir bunu. Eskiden kavgalarimiz oldu. Ama kadin da ayri bi yuzsuzluk var. Utanma duygusu gitmis artik. Oglunu elinden alcam diye akli cikar. Bizden giderken esim cay demle sana gelelim dedi yok yok ben yorgunum uyucam dedi sonra ariyor misafirlige gidiyolar. Ne yapcam nasil davrancam cok sasirdim kizlar ve bunlar esimden sogutuyor beni. Mutsuz hissediyorum. Ve daha bi suru sey var ama ben bugun olani yaziyorum sizlerden cevap bekliyorum

Sonuç gitmediniz mi ?
Hoş bişey soylememis ama sonradan uzatmaması iyi.
Siz de madem o kadar ısrar etti gitseydiniz.
Orada da ona çok iyi davranarak mahçup etseydiniz.
Eve gelince de konusurdunuz daha iyi olurdu.
Ama tabi o sinir anında bazen olmuyor.
Güzelce konuşun ve kırıldığınızı belirtin bence.

Kayınvalideyle mesafeli olmakta yarar var..
Eşin kaç yaşında?
Asosyal bir yaşantı sıkıcı . .
Arada çıkın dışarı . .

Esiniz ne isyapiyor, esnaf mi, siz nerde calisiyorsunuz ayni yerde mi farkli yerde mi anlamadim ben

Evet gitmedim. Esim mutahit ben avukatim. Ve sosyal hic bi aktivitemiz yok. Esim amcalarina duskun. Babasini kucuk yasta kaybettigi icin ama kv esi olunce evlenmis ve bi kizi var diger kisiden. O yuzden esimin amcasigil bunu dislamis kusmusler felan. Biz evlenince baristilar.

Bekarken daha cok gezerdim. Alisverise cikardim. Kendi ailemle daha mutluydum . Esim bole davraninca pismanlik oluyor icimde . Mesaj atmis bitanem sen uyu diye. Dalga gecer gibi

evet aşırı duygusalsınız. bir de müteahhitler gerçekten de yoğun olabiliyorlar, gün içinde bir sürü adamla uğraşıyorlar da benim anlamadığım annesinin adamın iş yerinde ne gerçekten ?

size tavsiyem biraz politik olun yahu, biraz gri davranın. fevrilik yapmayın, o eş size zamanla hak verir. bir de eşinizi eş-dost akraba ziyaretlerinde yalnız bırakmayın. sıkılsanız bile yanında bulunun.

Annesi de ticaretle ugrasiyormus. Yaptigi tek is esimin basini agritmak da neyse.. Yapamiyorum moralim bozuldugu zaman herseyden vazgeciyorum. Evet huyuna gidince benden iyisi yok ama bazen olmuyor. Yapamiyorum. Bazen hayattan mola istiyorum kizlar gercekten . Cok bunaldim cok.

Caninin istemediği hicbir şeyi yapma. Bundan sonra sen ondan daha yoğun ol;-)

Bende yogun oluyorum yerine gore gece kalkip davaya hazirlaniyorum. Ama onu ihmal etmiyorum. Gelsin kendine de soyleyecegim. Artik kendine ceki duzen versin vermezse bende o yokmus gibi yaparim kafayi bozar. Bu erkekler kendini ne saniyor anlamiyorum.

İlgi alaka zorla alınmıyor, ne kadar söylersen söyle o içinden gelmedikçe vakit ayırmıcak, ayırsa bile samimi olmadığı için sen tatmin olmıcaksın. Ayrıca annesinin tüm gün oğlunun yanında işi ne, çok komik. Niye yaşıtlarıyla gün yapmıyor

Cunku kv seven hic kimse yok. Kibirli bi kadin. Dogru ilgi alaka sevginin gostergesidir. Sevgi yok demekki

bu insanlar nasıl bu kadar basit bi şekilde keşke seninle evlenmeseydim vs diyebiliyorlar böyle cümlelerin açtığı yarayı kolay kolay hiç bişey açmaz

Bu kadin nerde oturuyor Allah askina
Iftardan sonra kolum kalkmaz benim
Evine gidiyor esin biz gelcez diyor sonra kimse usenmiyor gezmeye gidiyor maşallah

Sana tavsiyem şikayet etme. Erkekler bir süre dinliyorlar sonra işine geliyorsa diyorlar. Bırak annesi iş yerinde otursun. En azından sevgili bulamaz orada. Annesini göndermesi ona çok düşkün olmadığını gösterir. E amcalarını da sevsin bunda bir şey yok. Sen biraz kendini meşgul et. Mız mızlanma. Biz kocalarımızla vakit geçirmek istiyoruz, ama onlar istemiyor pek maalesef. Ya sevgili buluyorlar, yada erkek muhabbeti seviyorlar.

Su anda küsüm eve geldi. Niye boyle yapiyorsun dedi bende sen niye yapiyorsun dedim. Sonra basladim iste zaten 2 saat gorusuyoruz amcani anneni gunduz de goruyosun. Evde otursan ne olurdu diye. Hemen gonlumu almaya calisiyor.ama 2 yildir ayni cidden sıkıldım. Daha buyuk problemlerimde oldu ama bugun ki bi ayri zoruma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…