Eşim ve söylenmeleri..

Evet dün söyledim terapiste gidelim diye alay etti onlara para mı yedircez diye sen kendin git diyo psikologları da küçümser hakeza öğretmenleri de.. Her şeyi çok bildiğinden.. Hiç birinin gerekli meslek olduğunu kabul etmez

Şuan empati yapabildiniz umarım gerçekten çok sıkıyor karşı tarafı bırakın peyniri istediğimiz gibi yiyelim :/ Evet konuşuyorum sen fazla alıngansın ben kötü bişey demiyorum neden eleştiri algılıyosun sürekli savunma halindesin diyo ben de gerçekten öyle miyim bende mi hata diye düşünüyorum eğer öyleyse kendimi düzelticem yeter ki şu tartışmalar bitsin
İşte en önemli noktayı söylemiş. O eleştiri olarak görmüyo onu. Sanki sana iyilik yaparmış gibi algılıyo.

Benim kocam da böyle. Adam öyle mükemmelliyetçi ki. Orası öyle burası böyle. İlk 2 yılımızda dedimki allahım ben ne yaptım böyle. Herşeye eleştiri herşeye laf. Sonra konuştum üzüldüğümü kendimi yıprattığımı anlattım. Ama o hala eleştirmedğini herşey daha güzel olsun istiyo diye konuştuğunu falan söyledi. Artık 5 yılı devirdik. O hala konuşuyo ama ben takmıyorum. Bazen duymuyorum bile. O da kalkıp kendisi yapıyo.

En son ocağı üstün körü silmiştim mesela. Ocak gözünün kenarında yağ parçası kalmış. Beze gelmiyo. Kürdan aldı kaynar su döktü uğraştı uğraştı çıkardı falan.

EbrarinAnnesi EbrarinAnnesi benim eşim de aslan burcu ama hiç böyle değil karışmaz eleştirmez. Bilgiçlik taslamaz, hatta beni dinler kafasına yatar haklısın der destekler.

Burçla alakalı değil sanki bu huy, anne babasından mı gördü acaba?

9 senedir evliyim adamin bu sinir bozucu huyu degismedi hele o sofradan hemen kaldirmasina sinir oluyorum

Back
X