Eşim ve tartışmamız :(

Harcadım o paranin bir kismini en iyi şeyleri aldım ihtiyacım olmadığı halde. O cümleyi duyduktan sonra
Gicigim inadına anası aramami bekler aramam
Buraya yaşadığım yere geldiklerinde 1 ay kalırlar hiç gitmem gibi
Gorumcelerim kimsi nadirde olsa arar ben hiç aramam
Daha bi çok şey
Oraya memlekete gittiğimde 1 işin ucundan töbe tutmam hatta laf söyleyen gorumce bile oldu
Sinir ediyorum işte çok rahat takılıyorum orda

Bu erkekler in hepsi mi böyle işine gelirse kapı orda.. Diyolar

Israr etmiyorum
Artık her sene memleketine gidecem kendisinde diyeceğim. Kadınlık kullaninca anlıyorum diyor siz kadınlar şeytansiniz der
artık her sene memleketıne geleceği ne yaaaa. şaka mısınız. ay sanki karşında bu göndermeden kırılmadan anlayacak adam var.
toplayın eşyanızı annenize gidin. Kendinize biraz saygınız olsun.
Ya sözünde bile duramayan bi canlının her dediğini EŞŞEK gibi yapacaksın yada EŞŞEK kimmiş göstereceksin ona. Hİçimse vazgeçilmez değil. Bırak sen ona eşşek olacağına o senin peşinde kuçu olsun. Kusura bakmayın ama çok kızdım size.

Hayır hepsi oyle değil. Sana tek bir cümle söyleyeceğim umarım anlarsın.
Karşındaki kişinin sana nasıl davranacağı senin izin verdiğin kadardır
her dediğimi emir bilip yapan biri olsa karşımda bende her gün dozunu artırır level atlardım arsızlıkta. Siz ilk önce silkelenin bi kendinize gelin rica ediyorum.

Eşinizi akşam karşınıza alıp senınle bırsey konusabılır mıyım dıyın guzel bır dılle oncelıkle kendısıne benı sevıyor musun dıye sorun muhtemelen cevanı evet olacaktır pekı ozaman neden gecen konustugumuzda tatıle gıtmek ıstıyorum dedıgımde para bırıktırmemı bılmeme ragmen suan 3gun gıderız dıyorsun dıyın?bunu tartısmak ıcın sormuyorum sadece senı anlamak ıcın benım hatam nerde bulmak ıcın soruyorum dıyın..bu olayı farklı bırı yasasa sana anlatsa empatı kurarak cevap verırmısın kocan haklı mı dersın dıye sorun,tabıkıde aılen orayada gıdecegız bunca zaman agzımı tek kelıme actım mı dıyın ama bende yasıtlarım gıbı basbasa kocamla tatıl yapmak senınle sımarmak ıstıyorum dıyın memlekete de gıdelım ama ınankı tatılde vok guzel dakıkalar gecırıcez bunu kendınde goruceksım dıyınhem ben cok uzuluyorum kocamın bunları dusunmesı gerekırken benle basbasa tatıl yapmayı ıstemesı gerekırken ben dusunupben ıstedıgım ıcın dıyın

Birak gitsin anasının dizinin dilinde ayrilmasin..Sende güzel bir tatil yap..Bizim evdede bir kural konulmuş.tabi benim haberin .yok kayinpeder ve kayinvalide öyle istiyor.bayram arefesinde onların evinde yatacakmisiz.bayrama onlarla birlikte göreceksiniz..O bayram günleri hep onlarda olacakmış.yok canim başka varmi emirleri.Ben gitmedim.gitmiyorumda..

Birden sizi konu sahibi sandım pardon.

Siz tatilinize gidin onu anasıyla baş başa bırakın
Yada siz Kendi ailenize gidin
Bir dahaki senelerde siz uçak biletini önceden alın gideceğiniz yere

Cidden sinir krizi, geçirdim ben de olsam

Cok dogru söyledin seher yıldızı..Kadın erkek ilişkilerinde de bu böyle... Aile ilişkilerinde arkadaslık ilişkilerinde de...

Cok güzel yazmışsınız.Ben bunu ailemin yanına gitmek için kullabilirmiyim acaba ise yararmi:)

Cok güzel yazmışsınız.Ben bunu ailemin yanına gitmek için kullabilirmiyim acaba ise yararmi:)
Sakin bir zamanda konusunca ıse yarıyor ama kavga anında sınırlıyse bunu bıle anlamazlar hatta kavga anında soledıgınızde bıle kendı kendılerıne dusunduklerınde anlayabılıyolar

Israr etmiyorum
Artık her sene memleketine gidecem kendisinde diyeceğim. Kadınlık kullaninca anlıyorum diyor siz kadınlar şeytansiniz der
Yarin bigün bosanirsaniz kaybettiğiniz onca tatile yazık degil mi kaynana yanında. Kendinize kizarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…