Eşim ve tartışmamız :(

aileniz sizin yaşadığınız şehirde imiş, 20 günlük tatilinde tabi ki annesinin memleketine gitmek ister ben çok normal buldum, aynı zamanda 1 haftadan fazla süren tatiller daha yorucu olur 3,5 gün yeter bence tatile, geri kalan eşinizin memleketinde geçmeli, ki eşiniz de memleketini özlüyor olabilir, aynı durumda siz olsanız kayınvalidenizin yaşadığı şehirde yaşasanız, 20 günlük tatilinizde annenizin memleketine gitmek isteseniz, eşiniz de hayır dese nasıl olurdu, ben eşinizi haklı buldum, akşama kadar yatıyoruz sıkıntıdan demişsiniz zaten dinlenme budur bana göre, eşinizin memleketi civarında yok mu günü birlik gitmek için bir yerler oralara da gitseniz

Biriktirdiğim parayla tek başıma tatile gidip çatır çatır yerdim. O da gitsin anasının dizinde sallansın.

Ben çok ciddiyimdir laflarimda. Sizin gibi bende yaptım bir kere huyuma gitmedin diye arabayi hızlı sürdü direksiyona vurdu
Hadi dedi anana gidiyoruz
İstemiyorum seni
Sen dedi kadınlık yapmayi bilmiyorsun
Sizi “ıslah” ediyor aklınca. Yeni nesil erkeklerde gördüğüm iğrenç düşünce tarzı. Kadının istediğini yapma, şımartma, ehlileştir mantığı. Birbirlerini gazlıyorlar bir de forumlarda. Terbiyesizler. Had bildirmek lazım böylesine de yapamayacak kadınlarla evleniyorlar işte özellikle.

Eşin anlayışlıymis ne güzel Allah daim etsin

O zaman sen de biriktirdiğin paranın kuruşuna dokunma. Dövize çevir dursun hesabında. Annesine gidecekse de masrafları kendisi karşılasın bi zahmet. Hatta ekstradan masraf çıkar pişman et onu.

Cok cok haklisin. O kadar uzun yol gidip 3-5 gun tatil zor oluyor zaten 2 gunu gidis ve donus yollarda geciyor. Ailesinin memleket de baymistir tabi her sene her sene haklisiniz yani para varsa değişik yerlere gitmek basbasa en mantiklisi.

resmen kandırmış sizi. Çok meraklı ailesine madem gidin de doysun paraları da yiyin kendinize harcayın köyde de annesiyle oturun yüzüne bakmayın o adamın
Kocaman ilgilenmem memleketinde
Ev işlerine ailesine yardım bile etmem. Yer içer otururum. Kendi tabagimi kaldirirdim tek yaptığım artık onu bile yapmayacam

Dün bana konu açıldı iyi tatil matil yok dedi memlekete giderim 20 gün kalir gelirim dedi. Bende ooo canıma minnet git dedim. Bende kafamı dinlerim dedim. Parayi aldım zaten. Sonra süreyi gitgide kısaltti kalma süresini :)

Sen dedim dengrsizmisin aynen bu şekilde. Ji dediğin bi dediğini tutmuyor dedim. Ne biçim adamsın dedim kafana gelip gidiyorlarmi dedim. Ciddi ciddi sordum. Güldü. Neyimi gördün ki dedi pişkin pişkin. Bi daha dedim bana plan falan yapma.

+10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…