Eşim ve tartışmamız :(

Sakin bir zamanda konusunca ıse yarıyor ama kavga anında sınırlıyse bunu bıle anlamazlar hatta kavga anında soledıgınızde bıle kendı kendılerıne dusunduklerınde anlayabılıyolar
Çok haklısınız Ben deniyeyim yoksa güzelim kurban bayramı çekilmez kayinvalideyle geçecek..

E gitmeyin eşinizle tatile? Gitmek zorunda mısınız? Bence gitmek zorunda değilseniz gitmeyin çok hevesli ise kendi gitsin hayret birşey. Ayrıca çok ayıp

Konusahibi madem paşa paşa adamın dediğini yapıcan bize niye anlatıp sinirimizi bozuyorsun,müstehak bence sana,otur dediğinde otur kalk dediğinde kalk,habersiz adım bile atma.
Suan ne DURUMDA olduğumu biliyormusunki son durumu sordunuzmuki hemen bi bombardıman
Neyse

Gidiyorsa gitsin koçan bende öyle yapacagim.eger aileme bayramda gitmiyorsak.onunkinede gitmiyecegiz bitti.yeter bune sanki onların dediklerini yaptikta ne oldu.biz kaybettik.Hep yeter bugünden itibaren geri adım atmiyorum

Suan ne DURUMDA olduğumu biliyormusunki son durumu sordunuzmuki hemen bi bombardıman
Neyse

Yahu biraz dişini göster diyen herkese ,yok zamanını bekliyorum yok sabrediyorum yok bi kez dedim direksiyona vurdu vs birsürü bahane yazmadın mı,senin uğradığın haksızlık benim sinirimi bozuyor ondan yazdım. Ayrıca ağlayıp durma hakkını arıyorsun yanlış bir şey yapıyormuş gibi ne gözyaşı döküyorsun.

Ama bunlar ara ara olan şeyler sonra affet haksızlık yaptım dedi
Bende affettim ilk seneler zamanla belki düzelir dedim ayaklarima kapanıp Özür diledi.Sans vermeyip napayım 3 hakkı vardı
Bu sondu.acaba ben mi haksiizm dedim çok mu katiyim dedim sizlere danisdim haklıymışim. VicdanıM rahat değildi. Annesi dedim.Hemen boşanmak olmazki onu bir kere ciddi anlamda denedim kapıyı kilitledi. İnsandır ddim hata yapar.Sadece size danisdim 4
Olursa ona göre önlem alcam

Dişini

Dişimi gostermesem niye bu lafları isiteyimki

Haklısınız ama 20 günlük tatilin 3-4 günü büyüklere ayrılabilir gibi geliyor bana.. yani tatil planınız bayrama denk geliyorsa dönüş yolunda bi kaç gün vakit ayırılabilir.. hem eşinizin gönlü olur. Size sarfettiği sözleri de kesinlikle tasnif etmiyorum orası ayrı

Bide koştur koştur tatile gidip kaldığı odadan dışarı çıkmaya üşenen çıkıp dolaşmaya üşenen tatil deyince sadece uyumayı düşünen tipler var bknz kocam her kahvaltıyı kaçırır mı bi insan hep kaçırdık hiç sabahtan kalkıp kahvaltımızı yapıp günü uzatamadık hadi uyan dedikçe sinir krizi geçiriyorum. Yahu millete bakıyorum eşiyle çocuğuyla uyanmış kahvaltısını yapmış denize gidiyor. Yine başladı buraya gidelim demeye ve ben krize giriyorum gecen yılları hatırladıkça

Niye boşuna olsun sen harca gitsin
Bir kabullenme durumu var sende tüm kararları kocan veriyor sana bir gram saygısı kalmamış
Ne kadar boşanmaktan korkmuyorum desende korkuyorsun buda davranışlarına yansıyor
Bu yüzden kocan ananın evine git boşarım kelimelerini ağzına pelesenk yapmış
Çünkü biliyor ki sen gitmezsin sen onu boşamazsın o seni boşar
Arkadaşların dediği gibi bu adamın taktikle güzel dille değişeceğini falan sanmam
Boşuna bu öküzü kaybetmekten korkuyorsun dışarısı bundan dolu

Eşiniz verdiği sözü tutmayan ve karısına değer vermeyen bir adam.
Siz de her ne kadar kabul etmeseniz de;
eşiniz neye karar verirse onu kabul edip,
sineye çekiyorsunuz.
Bu son olaya Sinirlenip,ağlasanız da günün sonunda,eşinizle onun memleketine gidip, tatilin tamamını orda geçireceksiniz.
Çünkü cesaretiniz yok.
Yorumlarınızdan çıkardığım sonuç bu.

Genel olarak bu

Canım benim 8 yıllık evliyim,seksen türlü şey yaşadık bi kez bile ananına evine gidersin diye tehdit edilmedim,yok boşarım bilmem ne denmedi bana anlatabiliyor muyum,üç kez filan diye kendini kandırma,ha üç kez itiraz etmişsindir geriye kalan 90 kez paşa paşa dediğini yapmışsındır bak buna inanırım. Adam seni sindirmiş,koca yıl para biriktirtmiş şimdi kuş uçmaz kervan geçmez yerde iznini geçirtecek savunması da yemekler bedava. Saygısız bi şekilde kandırılmışsın. Sende derdini anlatırken bile ağlıyorsun,bu mesaj biter ben seni unuturum üst konuya geçerim sen kendine yazık etme ,bombardımana tutuyormuşum,yüzleştirme olmasın o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…