- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Çok haklısınız Ben deniyeyim yoksa güzelim kurban bayramı çekilmez kayinvalideyle geçecek..Sakin bir zamanda konusunca ıse yarıyor ama kavga anında sınırlıyse bunu bıle anlamazlar hatta kavga anında soledıgınızde bıle kendı kendılerıne dusunduklerınde anlayabılıyolar
Suan ne DURUMDA olduğumu biliyormusunki son durumu sordunuzmuki hemen bi bombardımanKonusahibi madem paşa paşa adamın dediğini yapıcan bize niye anlatıp sinirimizi bozuyorsun,müstehak bence sana,otur dediğinde otur kalk dediğinde kalk,habersiz adım bile atma.
Suan ne DURUMDA olduğumu biliyormusunki son durumu sordunuzmuki hemen bi bombardıman
Neyse
Eşşek gibi geleceksin diyor
Ananjn evine git diyor o zaman gelme bi daha
Off bunlar ne biçim cümleler ya sinirim bozuldu..Ben çok ciddiyimdir laflarimda. Sizin gibi bende yaptım bir kere huyuma gitmedin diye arabayi hızlı sürdü direksiyona vurdu
Hadi dedi anana gidiyoruz
İstemiyorum seni
Sen dedi kadınlık yapmayi bilmiyorsun
Tatlı canini sıkma değmez emin olHala bi köşede Ağlıyorum
Ama bunlar ara ara olan şeyler sonra affet haksızlık yaptım dediYahu biraz dişini göster diyen herkese ,yok zamanını bekliyorum yok sabrediyorum yok bi kez dedim direksiyona vurdu vs birsürü bahane yazmadın mı,senin uğradığın haksızlık benim sinirimi bozuyor ondan yazdım. Ayrıca ağlayıp durma hakkını arıyorsun yanlış bir şey yapıyormuş gibi ne gözyaşı döküyorsun.
Yahu biraz dişini göster diyen herkese ,yok zamanını bekliyorum yok sabrediyorum yok bi kez dedim direksiyona vurdu vs birsürü bahane yazmadın mı,senin uğradığın haksızlık benim sinirimi bozuyor ondan yazdım. Ayrıca ağlayıp durma hakkını arıyorsun yanlış bir şey yapıyormuş gibi ne gözyaşı döküyorsun.
[/QUOTdişimi göstermesem niye kavga ciksinki alttan almadığım için bu lafları isitiyirum
Dişimi gostermesem niye bu lafları isiteyimkiYahu biraz dişini göster diyen herkese ,yok zamanını bekliyorum yok sabrediyorum yok bi kez dim direksiyona vurdu vs birsürü bahane yazmadın mı,senin uğradığın haksızlık benim sinirimi bozuyor ondan yazdım. Ayrıca ağlayıp durma hakkını arıyorsun yanlış bir şey yapıyormuş gibi ne gözyaşı döküyorsun.
Haklısınız ama 20 günlük tatilin 3-4 günü büyüklere ayrılabilir gibi geliyor bana.. yani tatil planınız bayrama denk geliyorsa dönüş yolunda bi kaç gün vakit ayırılabilir.. hem eşinizin gönlü olur. Size sarfettiği sözleri de kesinlikle tasnif etmiyorum orası ayrıMerhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Niye boşuna olsun sen harca gitsinMsjlariniizi okuyorum arkadaşlar
Şöyle bi durum var
Ben her dediği yere gitmiyorum her dediğini yapmıyorum
Sadece sıkıntı memleket ve süresi
Biraz önce geldi eve
Tartıştık gitti başka odaya
Dedim para boşuna biriktirmisim
Ama bunlar ara ara olan şeyler sonra affet haksızlık yaptım dedi
Bende affettim ilk seneler zamanla belki düzelir dedim ayaklarima kapanıp Özür diledi.Sans vermeyip napayım 3 hakkı vardı
Bu sondu.acaba ben mi haksiizm dedim çok mu katiyim dedim sizlere danisdim haklıymışim. VicdanıM rahat değildi. Annesi dedim.Hemen boşanmak olmazki onu bir kere ciddi anlamda denedim kapıyı kilitledi. İnsandır ddim hata yapar.Sadece size danisdim 4
Olursa ona göre önlem alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?