- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Allah razı olsun. Haklısın. Eşimin dediği olmuyor genelde yüzde 80 benim dediğim oluyor. Beni sindiremez hatta her seferinde dile getirir taş ezilir sen ezilmezsin diye. Ağlama sebebim madem benim dediğime gelecektin 1 haftaya inecektin memlekete gitmede ne diye kavga ettik üzüntüm bundan. Bu kadar sınır nedenGenel olarak bu
Canım benim 8 yıllık evliyim,seksen türlü şey yaşadık bi kez bile ananına evine gidersin diye tehdit edilmedim,yok boşarım bilmem ne denmedi bana anlatabiliyor muyum,üç kez filan diye kendini kandırma,ha üç kez itiraz etmişsindir geriye kalan 90 kez paşa paşa dediğini yapmışsındır bak buna inanırım. Adam seni sindirmiş,koca yıl para biriktirtmiş şimdi kuş uçmaz kervan geçmez yerde iznini geçirtecek savunması da yemekler bedava. Saygısız bi şekilde kandırılmışsın. Sende derdini anlatırken bile ağlıyorsun,bu mesaj biter ben seni unuturum üst konuya geçerim sen kendine yazık etme ,bombardımana tutuyormuşum,yüzleştirme olmasın o.
Ay bu erkekler var ya hiçbir şeyin ayarını tutturamiyorlar..Böyle boyle eslerini ailelerinden uzaklastiriyorlar.Gelin -Kaynana olaylarinin %90 suçlusu bu ayarsız adamlar. .Eşşek gibi geleceksin diyor
Tabi boşanacak kadar değil. .Zamanla oturur .Allah razı olsun. Haklısın. Eşimin dediği olmuyor genelde yüzde 80 benim dediğim oluyor. Beni sindiremez hatta her seferinde dile getirir taş ezilir sen ezilmezsin diye. Ağlama sebebim madem benim dediğime gelecektin 1 haftaya inecektin memlekete gitmede ne diye kavga ettik üzüntüm bundan. Bu kadar sınır neden
Boşanmak istemiyorum neden eşimin çok iyiliğini gördüm bu nadir olaylar dışında. Halada görüyorum. Ama nadir olaylar canımı çok sıkıyor. Hanı psikoloğa falan gitmeyi isteyecegim birlikte. Boşanmaya neden korkayim bunu bile sordum kendime çocuk yok
Ailem kabul ediyor. Ailemin maddi sıkıntısı yok.
Ya Allah aşkına al birikimini git. İnan ben iki yıllık evliyim yaşamadığım şey kalmadı artık boşanmayı bile düşündüm.Sen ne güzel tatil için para biriktir onun yaptığına bak. Valla nankör bu erkekler.Merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Ben kaynanama gittiğimde sadece yemek hazırlıyoruz ve bol bol bulaşık yıkıyoruz hemde elde yıkıyoruz bulaşıkları. Bende artk gitmiyorum pek. Hep mutfakta geçiyor.20 günün sadece 3,5 günü mü tatile gidecekmiş eşiniz kalan diğer günleri memleketinde geçireceksiniz yani sizin aileniz nerede peki oraya hiç gitmiyor musunuz? Şahsen ben sıkılırım kayınvalidemin evinde mümkünse hiç gitmem.
Parayi vermiyorum. Çocuk yok.Bence sen memlekete git bende tatil yapayım madem deyin, çocuğunuz var mı? Çocuk varsa daha iyi , size arkadaş olur denize havuza girer çocuklar dersiniz. Kesinlikle biriktirdiğiniz parayı vermeyin , birde izin günleriniz belli olduğu anda otel rezervasyonu yaptırın internet üzerinden, böylece tatil günü geldiği zaman yan çizemez mecburen gidersiniz tatile. Size çok büyük haksızlık yapmış, tüm senelik izninizi ailesiyle geçirmek zorunda değilsiniz.
Benim Ailem yaşadığım yerdeSiz onu kendi memleketinize goturseniz anlar belki?
Neden bu kadar pasifsiniz?? Siz böyle alttan aldıkça eşiniz sizi daha fazla ezer. 10 yıllık evliyim daha eşimin memleketine gitmedim. Kızım küçüktü, yol çok uzun olduğu ve uçağa da binmeye korktuğum için, eşim asla zorlamadı, kendi istediği zaman gitti. Şimdi kızım büyüdü bu sene gitmeyi düşünüyoruz.Ananjn evine git diyor o zaman gelme bi daha
Merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Paranıza göre bir plan yapıp ben tatile sen memleketine o zaman deyin. Sessiz kalıp onun her dediğini yaptıkça her sene izniniz burnunuzdan gelir yoksa.Parayi vermiyorum. Çocuk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?