Eşim ve tartışmamız :(

Allah razı olsun. Haklısın. Eşimin dediği olmuyor genelde yüzde 80 benim dediğim oluyor. Beni sindiremez hatta her seferinde dile getirir taş ezilir sen ezilmezsin diye. Ağlama sebebim madem benim dediğime gelecektin 1 haftaya inecektin memlekete gitmede ne diye kavga ettik üzüntüm bundan. Bu kadar sınır neden
Boşanmak istemiyorum neden eşimin çok iyiliğini gördüm bu nadir olaylar dışında. Halada görüyorum. Ama nadir olaylar canımı çok sıkıyor. Hanı psikoloğa falan gitmeyi isteyecegim birlikte. Boşanmaya neden korkayim bunu bile sordum kendime çocuk yok
Ailem kabul ediyor. Ailemin maddi sıkıntısı yok.

Bence sen memlekete git bende tatil yapayım madem deyin, çocuğunuz var mı? Çocuk varsa daha iyi , size arkadaş olur denize havuza girer çocuklar dersiniz. Kesinlikle biriktirdiğiniz parayı vermeyin , birde izin günleriniz belli olduğu anda otel rezervasyonu yaptırın internet üzerinden, böylece tatil günü geldiği zaman yan çizemez mecburen gidersiniz tatile. Size çok büyük haksızlık yapmış, tüm senelik izninizi ailesiyle geçirmek zorunda değilsiniz.

Tabi boşanacak kadar değil. .Zamanla oturur .

Ya Allah aşkına al birikimini git. İnan ben iki yıllık evliyim yaşamadığım şey kalmadı artık boşanmayı bile düşündüm.Sen ne güzel tatil için para biriktir onun yaptığına bak. Valla nankör bu erkekler.

Ben kaynanama gittiğimde sadece yemek hazırlıyoruz ve bol bol bulaşık yıkıyoruz hemde elde yıkıyoruz bulaşıkları. Bende artk gitmiyorum pek. Hep mutfakta geçiyor.
Bulaşık makinası varken açtırmıyor makineyi ya.
1 gece kalıyoruz 2 gece kalın diyor yetmiyor diyor öğr nefret ediyorum

Parayi vermiyorum. Çocuk yok.

Ananjn evine git diyor o zaman gelme bi daha
Neden bu kadar pasifsiniz?? Siz böyle alttan aldıkça eşiniz sizi daha fazla ezer. 10 yıllık evliyim daha eşimin memleketine gitmedim. Kızım küçüktü, yol çok uzun olduğu ve uçağa da binmeye korktuğum için, eşim asla zorlamadı, kendi istediği zaman gitti. Şimdi kızım büyüdü bu sene gitmeyi düşünüyoruz.
20 gün memlekette olmak nedir ya! Sabah sabah çok sinirlendim
Ben olsaydım, kesinlikle ve kesinlikle bu sene memlekete gitmezdim..

Hemen pes etmeyin, o zaman istediğini vermiş olursunuz. Tatil konusunda bastırın...

Yumuşak kadın ne ya? Köle demenin kibarcası. Sus, otur, kocan ne derse onu yap. Oldu paşam deseydiniz.
Siz de ona sözünün eri değilsin diyebilirsiniz bu durumda. Önceden konuşulup, sözleşilmiş, plan yapılmış, ama erkek olduğu için son anda sözünü bozmaya ve buna da riayet edilmesini beklemeye hakkı olduğunu sanıyor. Bir de nasıl gidileceğine, ne kadar kalınacağına da o karar veriyor. Siz necisiniz?

Ayrıca sadece kadınlar kocasının huyuna gitmez, bu çift taraflıdır. Maşallah beyefendinin gittiği tek şey burnunun diki.

Yerinizde olsam o biriktirdiğim parayla güzel bir tatil planı yapar, gerekirse tek başıma giderim. Bir iki gün aile ziyaretlerini anlarım da, böyle evli çiftlerin boş vakitlerinin çoğunu aileleriyle geçirmeleri akıl işi değil bana göre.

Ooo sizin işiniz zor eşiniz haksız tabiki orası belli de sizde o biraz sert yapınca hemen tamam demeyin ki aliskanlik haline gelmesin bu tavrı e tabi bağırıp çağırın demiyorum ama inat edin gitmiyorum deyin gitmeyin bagirsin dursun napicak zorla bavula mı tepicek sizi ya yola gelicek ya da bu tavriniz karsisinda gerçek yuzu çıkacak ortaya

resmen kandırmış sizi. Çok meraklı ailesine madem gidin de doysun paraları da yiyin kendinize harcayın köyde de annesiyle oturun yüzüne bakmayın o adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…