Eşim ve yalanı

Bence eşinize direk sorun seni konuşurken duydum ben hiç kimseye sorunumuzu söylemezken sen yalanlarınla özel durumumuzu benim üzerimden konuşuyorsun, şimdi kime söylediysen ara ve sorunun bende olduğunu söyle de.

Kanım dondu o adamdan tabi ona adam denirse aşşalık biri o !!

Dr size ne yaptı da hiçbir sorununuz yok dedi merak ettim ?

Bu konuyu eşinizle mutlaka ama mutlaka konusmalisiniz.. Başka bir davranış sergilemek konuyu çok uc boyutlara götürebilir. Size yapacağı açıklamaya göre de konu hakkında karar verirsiniz

Sen tek değilsin komşumuz kadının çocuk olmuyır hastanede akrabası gördük diğer komşu muz dedik onu seviyoruz zavallı bebe olmuyır ne etsin kadın dedi ki yok eşinde sorun var öle üzüldük ki neden kadını ağza vermişler mahalleye kayanata kaynana bile öle diyor günah sen de haklısın yani eşin dr gitsin artk böle ustaca yalan nerden buldu

Ne münasebet enişteyle bunlar konuşulması ne demek hele karşı tarafın bunu sorması dahada ayıp edepsizlik çocuk sahibi olmak yada olmamak safece sizi ilgilendirir kendi kendinizi yemeyin eşinize konuştuklarını duyduğunuzı üzüldüğünüzü anlatın

Merhaba
Öncelikle bir eş olarak eşinizin ameliyatını saklamaniz vs takdir edilecek bir durum.Dogrusu bu.
Eşinizin eniştesine teleffonda bunları söylemesi doğru değil,eşinizle yakışmamış.Ne kadar kırıldığını tahmin ediyorum.
Ayrıca kansızlık yada folik asit eksikliği herkesin yaşayabileceği birşey.Biz Akdeniz ulkesi insanları olduğumuz için kansızlık ,anemi %75 üzeri kişide var.Yani yaşadığın durum çok normal.

Evet esinin tutumunu savunmuyorum ancak bu tip konular erkekler için malesefki cok önemli."hadi oğlum çocuk yokmu vs gibi cümlelerle çok çabuk gaza geliyorlar.Cinsel güç ve taktir gormrk onlar için muhtesem..
Eşiniz belkide bu olaylara çok üzüldü,içine attı ve baskılara dayanamadı.Dedigim gibi bu olayı çok abartiyotlar.
Evet haklısınız sonuna kadar ama sakın olmaktayarar var.
Fikrimi sorarsanız,
Sakin bir anda eleştirisel ve sen diliyle degil,
neden bunu yaptin ,kötü hissettim deyin ..dinleyin..söylediklerini tatmin etmezse ona göre şekil alırsiniz

sizin söylediğiniz gibi geçiştirememiş mi o da
peki siz direk yüzüne sormadınız mı bunları
ben olsam ameliyatı herkese yayardım

Bu forumda birsürü çocuk sahibi olamayan infertil kadın var.ve siz soru sahibi ve bazı cevaplayanlar burada infertilite bir suçmuş,bir utançmış gibi konuşuyorsunuz.kınıyorum.
Toplumumuzda erkeğin infertilitesi çok sorun edilirken,kadınınki daha normalize edilmiş.kadınınki tedaviyle geçebilir,yediği içtiği düzeltebilir gibi bakılırken; erkeğin üreme sorunu varsa aman yarabbi sanki kıyamet kopmuş aanki adamın cinsel organı paçasından düşmüş sanki adam cinsiyet değiştirip pavyonlarda çıkmış!!! O yüzden eşiniz böyle bir yalan söylemiştir.bence karşınıza alıp şunu konuşun “ne sen suçu bana at ne ben sana.kimseyi ilgilendirmez bizim ürememiz.ağız birliği yapalım böyle kapalı cevaplar verelim”

Bu çok büyük bir ayıp, çocuk sahibi olmak isteyip istemediğinizi tekrar düşünün derim..
İhanete uğramış gibi hissetmeniz çok normal
Bu resmen ihanet çünkü.. Ben yüzüne vururdum, savunması ne olacak acaba...

Ne cirkef bir erkek
Hem kendi sorunu var hem soyletmiyor hem sizi millete sakız ediyor.
Ben yüzüne soylemezdim neden böyle yaptin diye.
Topluluk içinde ameliyat olduğunu ve ondan dolayi cocuk olmadigini söylerdim.

-Ya icimde tutayım tutayim dedim. Baktim iş bana dönüyor doğruları bilin madem. Sorun bende de olabilirdi esimde de benim için problem değil. Bu sorun esimin dediğine göre aile kurumu icinde kalmaliydi ama bir kac duyum aldim esim benden kaynakli gibi anlatmış. Ve kulaklarimla duyunca artık bilmenize hakkiniz olduğuna kanaat getirdim.
Geçen ameliyat oldu. Bende sıkıntı yok.
Tatlım sende artık beni ortaya surecegine gerçeği kabullen artık der.
Sigara icmek için kalkardim.

Çünkü esinizin yaptığı abesle iştigal

Siznde toplumdan farkıniz kaldi mi şimdi?
Toplumu kabullenmiş olarak agiz birligi ile kapalı cevap verelim demissiniz.
E hani tabulari yikiyordunuz paragraf başında.
Adam atacagini atmış didisinin didisina söylemiş kadin neden hala gizlesin.
Hani size göre erkek sorunuda normaldi.
Neden gizleyip devam etme taraftarsiniz.bu sekilde nasil toplum bakis acisini degistireceksiniz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Sizle anlaşabilirdi herkese ortak bir bahane bulabilirdiniz diye dusunuyorum. Bunu sizden saklamasi kotu olmuş

Siz gerçekten evliliğinizi böyle mi yaşıyorsunuz? O bana suç atarsa bende onu rezil ederim. Bu mudur yani? Asla böyle bir şey yapmayın konusahibi.
Bunu soyleyince eşini rezil ediyor diye baktığımızda göre
Erkek olan kişinin esinin sorunu olduğunu söylemesi de suç atmak değil rezil etmek.
Aynı şeyi erkek yapınca suc atmış oluyor
Kadin yapınca rezil etmiş mi oluyor?
Her iki durumda saygisizliktir. Eşinin arkasından is cevirecegine ben böyle desem kirilir misin diye sorabilirdi başta. Neden yapılan hataları es olunca konu küçük görüp olumlama yönüne gidiyorsunuz?
Kadinlara verilen sürekli affetme ve arka toplama işi çok can yakıcı. Hemcinslerinin de bunu desteklemesi gurur kırıcı.
Yapılan aynı hata da suç eşdeğerdir biri eziklemis biri suc atmış olamaz.

Siz gerçekten esinizin yaptıklarını hep polycilik oynarak küçük görüp kendinizin aynı şekilde karşılık verdiginizde rezillik olacagini dusundugunuz için cevap vermeyerek mi gecistiriyorsunuz?
Yuvayı dişi kuş yapar değil mi

Hala erkekler için daha zor kendini eksik hissediyor diye yazan kadınlar var ya size inanamıyorum.
birde alttan al ya o erkek ya gurur yapmıştır şimdi o mutlu olsun sen söyleme diyenler var.
siz burda kocamdan dayak yedim, kocam bana kötü davranıyor mesajlarina kir dizini otur yazansaniz zaten muhattap almam da birde bosan diyen tarafsaniz vay halinize.
kadin kadinin kurdu olmuş a dostlar.
kendi gururun erkeğin gururundan nasil daha az değerli olabilir. Bir milim ilerlemeyecek bu değerler silsilesi.
çünkü çocuğu anne büyütür ayni bu düşünce yapısında yeni yetme hodukler gelecek.
Bu ayrımcılığı kesin artık!

Allah kimseye zorluk yaşatmasin inşallah ama bu kadar da eziklemeyin kendinizi insan toplumda kendi yerini kendi belirler.

❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…