Eşim ve yalanı

Aman diyim sakın saklamayin söyleyin ailesine varikosel den ameliyat olduğunu ve sorunun eşinizde olduğunu o bunu haketmis .... Hiç kendinizi yıpratmayın . Eşiniz verdiğiniz değeri haketmiyor. Ameliyat olsa bile çocuk olup olmama ihtimali çok düşük .... Maalesef olmayabilir bir daha . Eğer anne olmak istiyorsanız boşanın ve yeniden evlenin. Güvensiz bir eşiniz var zaten onun çocuğu olsa ne olacak ... Sadakatsiz güvensiz biriymiş

Öncelikle böyle bir insandan çocuk yapma fikrinizi bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.

Yorumları okudum ve dehşete kapıldım. Bazı hanımlar 'erkeklik gururu' gibi çağ dışı ifadeler kullanmış. Öyle bir şey. Bir erkekte ne kadar gurur varsa kadında da var. Erkek için ne kadar önemliyse böyle bir mesela kadınlar için de önemli. Bu zihniyetin yetiştireceği kız çocuklara çok üzülüyorum.

Herkese seyinizin durumunu bile anlatirsaniz olacagi budur. Herkese laf anlatmak zorunda kalirsiniz kimseyi slakadar etmedigi halde. Ha kocanin yaptigi tam pislik o ayri.. yalan soylemek 1. Digeri ise elalemin agzina neden laf veriyor senle ilgili? Cocuk dusuncesi gozden gecir.. ayrica herkese soylerdim
Ameliyat oldugunu

Sizin şu an çocuğa ihtiyacınız yok önce eşinizi büyütün, zira kendisi henüz olmamış.
Bir eniştenin de telefonda sizin neden çocuğunuz olmuyor diye soracağını hiç sanmıyorum.
Eşiniz muhtemelen suçluluk psikolojisiyle sağ sola sürekli yalan uyduruyor.
Erkeklik gururu diyenlere de inanamıyorum, adam olsaydı zaten özel sorunlarından sağa sola bahsetmezdi, ne gururu?

Enişteye mahremi anlatması ayıp değilmi bide sen onun namususun oturup susabilir edepsiz ve çok saygısızca

Yalan söylemenin haricinde özel hayatınızı öyle yada böyle konusması bile cok onur kırıcı
Tamam erkekliğine kusur gelmesin ok ama suanda düşünmüyoruz veya hayırlısı diyip kestirip atmak cok zor olmamalı
Cocuk planlarını erteleyin derim benim midem kaldırmazdı böyle bir babayı

buna katılıyorum evet yaptığı şey yanlış doğru değil benimde zoruma giderdi ama abartıyorsunuz oturup sakin sakin konuşun söyleyin.

Eşinizle oturun konuşun sonra inşallah sağlıklı hayırlı bi evladniz olur. Yaptığı hoş değil yani.

Sırf kendinde problem olduğu için içindeki bastırdığı o aşağlık kompleksinden dolayı insanlara kendini aklamak için sorun sizdeymiş gibi anlatıyor.
Bencil ve düşüncesiz biri sizin yerinizde olsam soranlata gerçeği anlatır bir süre de çocuk mocuk yapmazdım.

Eşiniz kendine yediremeyip size bok atmış yazık çok ezik bir hareket.

Evlenir evlenmez üreme merakı garip gerçekten, insanların da ikide bir sorması ayrıca garip. Hiçbir sorun olmadan da çocuğunuz olmayabilirdi, illa açıklama yapmak zorunda mısınız. Böyle birşey için eşini suçlayan birine güvenmeyin derim.

Cok haklisin, resmen kendine laf gelmesin diye seni harcamis. Kısmet diyip aciklama yapmadan -ki ne aciklamasi yani millete ne?- kapatabilirdi telefonu. Bunun yerine sizde sıkıntı var diye gostermis. Üzüldüm bacim yaa ne desem bilemedim.

Yuh ama ya insan bari der kısmeti gelmemiş diye benim eşimde çift taraflı varikosel amilyatı oldu nisanda ben dedin hatta söylemeyelim diye oda dedi niye utamam ki bu herkesin başına gelebilir dedi buda bi hastalık sonuçta dedi ve ben mayis ayinda hamile kaldim ama 7 haftalik sonlandi mlisef kimseden de saklamadı çok ayıp etmiş eşiniz size üzüldüm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…