Hanımlar burası gerçekten de insanın derdini paylaşması için en güzel yerlerden birisi. Anneme anlatsam üzülür, arkadaşlarıma da özelimi anlatmaya çekinirim. Neresinden başlasam. Eşim 10 gündür topuğu ağrıdığı için raporlu ve biz bu 10 günün 9gününfen beri kayınvalidemlerde yi. Bu arada biz eşimin her izin günü burdayız. Asla bu hafta iznimi sana ayıracağım demez.i. Sorun eşim bu 9 günün 1 gününü dahi bana ayırmadı. Çocuksu gelebilir ama kaç gündür film izleyelim diyorum 3 aylık bebeğimi uyutuyorum ailesiyle muhabbet etmekten yanıma çocuğun uyanma saatine yakın geliyor. Ben söylenince kötü oluyorum. Bir günde evimizde duralım demedi. Köyde kayınvalidemlerin yanında çok rahatım ama eşim asla yanıma gelmiyor. Ayıptır söylemesi 2 hafta dır ilişkiye dahi yanaşmadı. Çağırıyorum tamam diyor ama saatler sonra geliyor bu seferde ben onu istemiyorum 2 gündür ayrı yatıyorum ama asla umrunda değil. Bana ayağım ağrıyor deyip yanaşmıyor köyde her işi yapıyor. Gerçekten de çok doldum ne zaman gece olsa o zmaan yanıma geliyor. Anlamıyorum beni mi beğenmiyor, ailesi mi daha çok sarıyor muhabbeti. Çocuğu uyutmaya odaya gidiyorum saatler geçiyor anca yanıma geliyor. Herserinde bahane buluyor
Son düzenleme: