Eşim yanıma gelmiyor

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.775
545
73
26
Hanımlar burası gerçekten de insanın derdini paylaşması için en güzel yerlerden birisi. Anneme anlatsam üzülür, arkadaşlarıma da özelimi anlatmaya çekinirim. Neresinden başlasam. Eşim 10 gündür topuğu ağrıdığı için raporlu ve biz bu 10 günün 9gününfen beri kayınvalidemlerde yi. Bu arada biz eşimin her izin günü burdayız. Asla bu hafta iznimi sana ayıracağım demez.i. Sorun eşim bu 9 günün 1 gününü dahi bana ayırmadı. Çocuksu gelebilir ama kaç gündür film izleyelim diyorum 3 aylık bebeğimi uyutuyorum ailesiyle muhabbet etmekten yanıma çocuğun uyanma saatine yakın geliyor. Ben söylenince kötü oluyorum. Bir günde evimizde duralım demedi. Köyde kayınvalidemlerin yanında çok rahatım ama eşim asla yanıma gelmiyor. Ayıptır söylemesi 2 hafta dır ilişkiye dahi yanaşmadı. Çağırıyorum tamam diyor ama saatler sonra geliyor bu seferde ben onu istemiyorum 2 gündür ayrı yatıyorum ama asla umrunda değil. Bana ayağım ağrıyor deyip yanaşmıyor köyde her işi yapıyor. Gerçekten de çok doldum ne zaman gece olsa o zmaan yanıma geliyor. Anlamıyorum beni mi beğenmiyor, ailesi mi daha çok sarıyor muhabbeti. Çocuğu uyutmaya odaya gidiyorum saatler geçiyor anca yanıma geliyor. Herserinde bahane buluyor

Son düzenleme:
Hanımlar burası gerçekten de insanın derdini paylaşması için en güzel yerlerden birisi. Anneme anlatsam üzülür, arkadaşlarıma da özelimi anlatmaya çekinirim. Neresinden başlasam. Eşim 10 gündür topuğu ağrıdığı için raporlu ve biz bu 10 günün 9gününfen beri kayınvalidemlerdeyiz. Sebebi köyde yaşadıkları için yardım etmek istemesi eşimin. Sorun eşim bu 9 günün 1 gününü dahi bana ayırmadı. Çocuksu gelebilir ama kaç gündür film izleyelim diyorum 3 aylık bebeğimi uyutuyorum ailesiyle muhabbet etmekten yanıma çocuğun uyanma saatine yakın geliyor. Ben söylenince kötü oluyorum. Bir günde evimizde duralım demedi. Köyde kayınvalidemlerin yanında çok rahatım ama eşim asla yanıma gelmiyor. Ayıptır söylemesi kaç gündür ilişkiye dahi yanaşmadı. Çağırıyorum tamam diyor ama saatler sonra geliyor bu seferde ben onu istemiyorum 2 gündür ayrı yatıyorum ama asla umrunda değil. Gerçekten de çok doldum ne zaman gece olsa o zmaan yanıma geliyor. Anlamıyorum beni mi beğenmiyor, ailesi mi daha çok sarıyor muhabbeti. Çocuğu uyutmaya odaya gidiyorum saatler geçiyor anca yanıma geliyor. Herserinde bahane buluyor
Topuğu ağrıyan adam nasıl anasına yardım ediyor 🧐

İnan ki senle alakası yok. Tamamen onunla alakalı bu durum önce bu konuda için rahat olsun.
Acaba filmi açıp, cips vs hazırlasan onu tutup odaya görürsen ortamı bırakıp gider mi ya da ilişki için odaya çağırıp sen adım atsan? Ne bilim öpsen sarılsan seni öylece bırakır mı odada?

Esiniz annesinde oldugu icin mi boyle suan size ilgisiz? Kendi evinize ne zaman gideceksiniz ? Daha once kendi evinizdeyken nasil gecici bir durum olarak dusundum yazdiklarinizdan ailesini ozlemistir eve donunce normal yasantiniza geri donersiniz birkac gunluk birsey icin caninizi sikmaniza degmez

İnan ki senle alakası yok. Tamamen onunla alakalı bu durum önce bu konuda için rahat olsun.
Acaba filmi açıp, cips vs hazırlasan onu tutup odaya görürsen ortamı bırakıp gider mi ya da ilişki için odaya çağırıp sen adım atsan? Ne bilim öpsen sarılsan seni öylece bırakır mı odada?
Gelir yanıma. Ama üzüldüğüm konu onu bu kadar sene bir kere yatakta terslemedim. Hiçbir zaman hayır demedim. Ama ne zaman köye gelsek herseferinde yatağa geç giriyor. Kendi evimizde yapacak bir şey olmadığı için yatağa erken geliyor. Yarın işe başlıcak ama bir kere gelip benimle muhabbet etmedi

Sadece ordayken boyleyse sorun yoktur nedenleri vardir, ama evdeykende boyleyse sorun var

Esiniz annesinde oldugu icin mi boyle suan size ilgisiz? Kendi evinize ne zaman gideceksiniz ? Daha once kendi evinizdeyken nasil gecici bir durum olarak dusundum yazdiklarinizdan ailesini ozlemistir eve donunce normal yasantiniza geri donersiniz birkac gunluk birsey icin caninizi sikmaniza degmez
Kesinlikle özlediği için değil 20 dk lık mesafe de ailesi haftanın en az 1 günü burdayız gelemezsekde hergün arar konuşur.ne zaman buraya gelsek hep anne babasıyla muhabbet eder. Gerçekten de çok üzülüyorum. Anne babasıyla saatlerce oturur muhabbet eder. Kendi evimizde eve geldiğinde mutfaga gelip yanımda oturmaz ama kendi annesi mutfakta yken gelir muhabbet eder saatlerce

Bazı erkekler bebekten sonra seksten biraz, bi süre uzaklaşıyorlar. Zamanla düzene girer

Siz de aralarına katılın neden kendinizi onlardan soyutladiniz ki?
Kendi annenizin evinde siz eşinize karşı nasılsınız?
Ben asla eşimi yanlız bırakmam. Kendi ailemdeyken sürekli bana laf atar ben de onu asla yanlız bırakmam ama köyde sorduğum soruları bile duymuyor

Gelir yanıma. Ama üzüldüğüm konu onu bu kadar sene bir kere yatakta terslemedim. Hiçbir zaman hayır demedim. Ama ne zaman köye gelsek herseferinde yatağa geç giriyor. Kendi evimizde yapacak bir şey olmadığı için yatağa erken geliyor. Yarın işe başlıcak ama bir kere gelip benimle muhabbet etmedi
Demek ki ailesinin yanında çok rahat değil. Çekiniyordur, içten içe utanıyordur ailesinden.

Eşiniz ailesinin yanında sizinle yakınlaşmak istemiyordur . Geleneklerine aykırı buluyordur . Ama evinize gitmemeniz konusuna birşey diyemeyeceğim .

Ben asla eşimi yanlız bırakmam. Kendi ailemdeyken sürekli bana laf atar ben de onu asla yanlız bırakmam ama köyde sorduğum soruları bile duymuyor
Şimdi siz yanıma gelmiyor demişsiniz ya orayı çözemedim farklı odalarda misiniz daima.
Onların yanında sizi neden duymuyor kafada sorun mu var?

Cinsellik değil aslında amacım bir akşamda çocuk yatınca hayatım erken yatalım muhabbet ederiz demesi ama asla demiyor
İşte yanınıza gelince o iş de olmak zorunda olur diye kaçınıyordur belki. Ama birkaç gün öncesinde durum böyle değilse ben yanlış yorumlamış olabilirim 😇

Şimdi siz yanıma gelmiyor demişsiniz ya orayı çözemedim farklı odalarda misiniz daima.
Onların yanında sizi neden duymuyor kafada sorun mu var?
Akşam yemek yenip muhabbet ettikten sonra odamıza geçip onu çağırıyorum vakit geçirmek için ama o anne babasıyla Muhabbet etmeye devam ediyor. Bugün bile onu çapıırp filmi açtığım saatler oldu gelip hadi izleyelim diyor. 3 aylık bebeğe bakmaktan zaten uykusuz kalıyorum beni anlamıyor

raporlu adam annesine nasıl yardım edebiliyor orasını pek anlayamadım ama sanki biraz siz alınganlık ediyorsunuz gibi geldi bana.
yani bebeği uyutun ve tekrar içeri gidin, çay mı içiliyor muhabbet mi ediliyor dahil olun? şahsen böyle iç içe kalmalı durumlarda (senede 1-2 kez denk gelen biseydir) ille de başbaşa kalalım diye düşünülmez evde hep başbaşayız biraz da kalabalığın keyfini çıkaralım 😬

Back
X