Eşim yanlış anladı

Bu konuda eşim çok ısrar etti ve bir şekilde ikna etti yani ben biraz zamana yayalım istiyordum ama çok istedi benim bu evlilikle ilgili duygularımı da biliyordu
Tam olarak kendinizi evliliğe hazır hissetmeden neden evlendiniz?
İstediği kadar ısrar etsin, zorla nikah salonuna götürmemiş sonuçta..

Yani sen de konu sahibi,öyle bir demişsin ki. Oysa 'sana burası zor oluyor bebeğim, ailenin yanından git gel. Ne olacak , zaten birkaç hafta. Yazık,günün yolda geçiyor-benzin parası trafik..ne gerek var. Beni de merak etme. Zaten birkaç haftaya biter, boşuna çile cekme. Hem annene zaman ayırınsin,onun da psikolojisi bozuldu deprem meprem. İyi gelirsin' falan desen adam zaten gidecekti .
Ama bazen oluyor böyle şeyler. Ben de bir eski sevgilime şey demiştim 'carsamba akşamı tiyatroya biletim var ama gelmek zorunda hissetme, anlayamam falan diyorsan ben başkasını bulurum'.
Aslında çok iyi niyetle dedim çünkü Türkçeyi anlama kıtlığı yaşıyordu ,hızlı konusulunca özellikle. Bilmediği de çok kelime vardır tiyatroda, ben çağırdım diye ayıp olmasın diye gelmek zorunda hissetmesin istedim.
O da 'boyle davet mi olur ya? Gelmiyorum,kimi cagirirsan cagir' diye küsmüştü 😂😂😂

Hımm daha çok yeni, yinede evlilikten tam emin olmadan böyle

Tam olarak kendinizi evliliğe hazır hissetmeden neden evlendiniz?
İstediği kadar ısrar etsin, zorla nikah salonuna götürmemiş sonuçta..
İşte bilmiyorum bu konuda aşık olduğum için galiba. Eşimde biliyordu evliliğe hazır olmadığımi ama o ikna etti ben geciktirmeye çalıştıkça o acele etti sonuçta da böyle şeyler olabiliyor.uyumluyuz evlilgikizde başıboş gibi davranmıyorum ama yine de evli olmaya alışamadım sanki

İşte bilmiyorum bu konuda aşık olduğum için galiba. Eşimde biliyordu evliliğe hazır olmadığımi ama o ikna etti ben geciktirmeye çalıştıkça o acele etti sonuçta da böyle şeyler olabiliyor.uyumluyuz evlilgikizde başıboş gibi davranmıyorum ama yine de evli olmaya alışamadım sanki
O vakit, zaman verin kendinize alışma süreci için.
Ama bunu uzak kalarak, kalmaya çalışarak halledemezsiniz.

Merhaba iyi günler deprem bölgesinde çalışıyorum göreve çağrıldım.pansiyon ayarlandı eşimle kalıyorduk. Eşimde başka yerde görevliydi ve eşim de bir hafta sonra göreve çağrıldı.(ilçe)Ben de sen aşkım sizinkilerin yaninda kal ordan gidiş geliş yap ben t3k başıma kalayım dedim seviyorum zaten tek kalmayı burdan zaten uzak dedim .ordan git dedim yalnız olduğum zamanları özlüyorum dedim .eşim ilk bir şey demedi ama alınmış gönlünü aldım ama eşim hep yanımda olmayı istiyor , Ben de biraz kafama göre dinginlik istiyorum .Kaldığım pansiyonda erkekleri de kıskanıyor aslında belli etmiyor ama evliyim kimse yanaşmaz diyorum içine kurt düşüyor galiba .kıskanç değildi son zamanlarda arttı niye olabilir .Kiyafet olarak karışmaz asla ama böyle içinde bir kurt var gibi hissediyorum. Niye olabilir ki ve benim gibi arada yalnız olmayı sevenler var mı ben mi farklıyım
Yüzde yüz haklı ne demek ayrı kalalım.Bana bunu eşim dese bir hafta en az trip atarım.

Ben de arada yalnız kalmayı çok severim. ilişkilerim de genelde uzak mesafe olur zaten. sanırım evlenmek için birini bulursam bu yaştan sonra adam pilot vs gibi iş yapacak çünkü hep bu tip uzağa giden insanları çekiyorum. o da normal çünkü zihnen bunu istiyorum. mıçmıç heran birlikte olmak hiç bana göre değil. her şey hemen tüketilmemeli. ayrıca bence eşlerin “me time” ı olmalı. her an birlikte kalınmaz ki sonra kavga çıkar pandemide olduğu gibi.

eşinizi keşke kişiliğinize uygun seçseydiniz.

Ben = Siz

Ben evleneli 2 yıl oldu arada tek kalmak istiyorum. Bu kocamı sevmediğim için deği ama bazen insan tek olmak istiyor. Aile sorunları olmadan eşle bıdı bıdı tüm gün konuşmadan birkaç gün tek olmak çok güzel olurdu. İnsan bazen kimseyle konuşmak istemez aileyle telefonda konuşursunuz 5-10 dakika sonra kapatırsınız ama eşiniz anlamaz ki o da konuşmak istiyorsa illa ki evde hep bir ses oluyor. Şükür kocam beyi çok seviyorum ama insanın tek kalmak istemesi de çok normal

Yalniz kalmayi , yalniz vakit gecirmeyi ozlemek vir kac saatligine bir gunlugune kendinle veya kendi cevrenle birseyler yapmak vs demektir. Sen git ben tek yasayayim bi sure yalniz kalmayi ozledim demek basbaya senden sıkıldım demektir. Tek yasamayi istemek diye bisey olabilir mi ya Adam yanlis degil dupeduz dogru anlamis Cok sacma yaptiginiz

Eşim bana bu cümleleri kursa buz gibi soğurdum. Ne demek yalnız olduğum günleri özlüyorum. Ne cesaret gerçekten ya.

Yalnız kalmak istemeniz normal de ifade ediş şekliniz çok kırıcı. Siz zaten istemiyorsunuz da evliliği adam da bunu biliyor ve hissediyor muhtemelen. Bu da tuzu biberi olmuş.

Çok da naza çekmeyin bakmışsınız adam sizin dengesizliğinize katlanamamış uçuvermiş. O zaman görürsünüz yalnız kaldığınız günleri özlemek nasıl oluyor.

Merhaba iyi günler deprem bölgesinde çalışıyorum göreve çağrıldım.pansiyon ayarlandı eşimle kalıyorduk. Eşimde başka yerde görevliydi ve eşim de bir hafta sonra göreve çağrıldı.(ilçe)Ben de sen aşkım sizinkilerin yaninda kal ordan gidiş geliş yap ben t3k başıma kalayım dedim seviyorum zaten tek kalmayı burdan zaten uzak dedim .ordan git dedim yalnız olduğum zamanları özlüyorum dedim .eşim ilk bir şey demedi ama alınmış gönlünü aldım ama eşim hep yanımda olmayı istiyor , Ben de biraz kafama göre dinginlik istiyorum .Kaldığım pansiyonda erkekleri de kıskanıyor aslında belli etmiyor ama evliyim kimse yanaşmaz diyorum içine kurt düşüyor galiba .kıskanç değildi son zamanlarda arttı niye olabilir .Kiyafet olarak karışmaz asla ama böyle içinde bir kurt var gibi hissediyorum. Niye olabilir ki ve benim gibi arada yalnız olmayı sevenler var mı ben mi farklıyım
Bu kadae uzun uzun yalnizlik istiyoduysaniz niye evlendiniz ki? Evlenince yalniz kalabilmek malesef mucize

Bazi konularda ne yapmam gerektiği söylenirse hoşlanmam. Eşinizin aklı fikri vardır galiba uzak olduğunu akıl edip belki ailesinde kalacaktır zaten. Söylemenize gerek yoktu.
Bekar hayatinizi özlüyor ve istiyorsanız ayrılın. Eşiniz de siz de istediğiniz hayatı yaşayın.

Off off.

Back
X