Eşim yatağı ıslatıyor

kötü niyetin tabi yok ama eşine böyle deme canım.alınır adamcağız.aynı durumda biz olsak çok hassas oluruz.şimdi sen bu konuda eşine ne desen alınacağı bi durum.

kötü niyetin tabi yok ama eşine böyle deme canım.alınır adamcağız.aynı durumda biz olsak çok hassas oluruz.şimdi sen bu konuda eşine ne desen alınacağı bi durum.
Elimden geldiğince dikkatli konuşmaya çalışıyoruz zaten, bu konuyla ilgili söyleyeceklerim varsa ince eleyip sık dokuyorum kelimelerimi seçiyorum

yok artık ne bezi !!! zaten psikolojik bir sebepten bu durumda olan adamın psikolojisini daha da beter edersiniz..

bez alacağınız parayla gidin 2-3 çift pijama , çamaşır alın.. aleziniz zaten varmış ikinciyi de alın birini yıkarken diğerini kullanırsınız.. oldu bitti işte.. ne gerek var beze..

kendiniz de şimdilik başka yatakta yatın.. Allah şifa versin.. umarım en kısa zamanda iyileşir..

düzeltme: şimdi yorumlarınıza baktım da eşinizin isteğiyle beze başlamışsınız o halde sorun yok.. şifalar diliyorum..

="Prestigiatore, post: 38877261, member: 651406"]Teşekkür ederim, soruyu sorduktan bir gün sonra eşim kendisi dedi bezlenme olayını beraber markete gittik ben ona hadi sen seç hangisi istersen dedim, o da bir tanesini seçti külot şeklinde olan değilde bebek bezi gibi bantlı olanlardan aldık bir kaç gündür altını bezliyoruz uyumadan önce beziyle uyuyor ve uyandığında kendisini daha iyi hissediyor çünkü bu durum başladığından beri ilk defa bezlendikten sonra uyandığında mutluydu[/QUOTE]
Esinin anlayisla karsilamasina çok sevindim hem.kendi hem senin için daha iyi bu durum.zamanla geçecektir inşallah.allah başka dert vermesin ve yardimciniz olsun .mutlu olun yeterli birbirinizle boyle sorunların çözümü oluyor bir şekilde .allaha emanet olun.

ARKADASİM BU DURUM İCİN MEDİKALCİLARDE KİLİF VAR..YASLİLAR İCİN PROSTATİ OLANLAR İCİN SATİLİYOR.SİZİN DURUMDA OLUP KULLANANLAR DA VAR.O daha uygun olur kulanmasi icin..bi sure sonra buda stres yapar cunku..Allah sifa versin

Ben de 11 ,12 yaşlarıma kadar kaçırdım , ananem de kaldığım dönem gece iki üç kere kaldırdı beni birden kesildi olmadı daha sonra. Bez önermek yerine gece alarm kursun eşiniz , lavobaya gitsin bu sorun ortadan kalkar gibi geliyor .
Kalıcı çözüm de olabilir ayrıca.

Gerçekten harika bir hanımsınız. Bu geçici bir süreç siz teklif etseydiniz de eşinizin alınacağını düşünmüyordum ki kendisi teklif etmiş. Sadece 2-3 çeşit pijama çarşafla olacak şey değil ki ıslak kalıyor geceleri hava soğuk üşütüyor demişsiniz. Ayrıca biz nasıl regl olunca ped kullanıyorsak, hastalar sonda takıyorsa onun gibi bir şey bu da. Sorunun çözülmesine çok sevindim.

Allah yardimcisi olsun esinizin. Bez gecici bir cozum. Umarim kisa surede terapi ve ilaclarla atlatir bu durumu. Inanin esiniz yalniz degil. 3 yasimda tuvalet aliskanligi kazanmama ragmen 8 yasimda gece isemelerine baslamisim. Ailem doktora goturmemisti amcam 20 yasina kadar yapmis cunku.

Lisede kendim gittim doktora ama utandim anlatamadan ciktim cok cektim bende. 2 sene ilac kullandiktan sonra kesildi. Benimkisi psikolojikti sebep olanin yattigi yer cehennemin en dibi, firavunun yani olsun.

Siz lutfen esinize destek olmaya devam edin.

Allah şifalar versin sizi de takdir ettim. İnşallah bu sorununuz tez zamanda hallolur.
Fikrime gelince bez baglamak onu incitebilir siz iyiligi icin istiyorsunuz ama olsun bosverin hic soylemeyin bile.

Bence hiç kırıcı bir teklif değil sonuç da niyetiniz belli eşinizi seviyor ve değer veriyorsunuz ki onun üşütmemesini istiyorsunuz sorunun geçici olarak hallolmasına sevindim ayrıca yıkarsın temizlersin diyen arkadaşlar bence yaşamadıkları için bilemiyor.Afedersiniz ama yetişkin idrarı hepimiz için geçerli hadi hergün bu soğuk da nevresim takımını değiştir pijamaları değiştir duş alsın ama kokusu eve sinebilir.Rabbim şifa versin bende 8 yaşlarında annem emekli olmuştu ananem bakıyordu okulum var diye kardeşimi aldı ben ananemle kalıyordum yarı dönem boyunca kalmam gerekiyordu her gece kaçırıyordum annem yanına aldı o gece geçti tamamen psikolojik yani

ayy tüylerim diken diken oldu nedense o nasıl beddua öyle

canım bi ilaç vardı hatta sadece bi firmanın ilacıydı o .bi arkadaşın kızına kullanıyordu. bide böle şeyler üstüne gidildikçe iyice olur.Rabbim şifasını versin.
bikaç gün gün kullanıp kesilirse devamı gelmez gibime geliyor. olmasın dedikçe kafamızı bunla meşgul ettikçe iyice yerleşir ya böyle şeyler
ama ismini hatırlamıyorum bi araştırıyım

Allah şifa versin
Ben merhametinize hayran kaldım..
Benimde başıma böyle birşey gelseydi asla tiksinmezdim kocamdan..
Onu yattığı kısıma hasta bezlerinden koyun ve geceleri altını ıslattığı zaman hemen üstünü değiştirin...
Yanii size de bu süreçte çok iş düşüyor..
Allah tez zamanda şifa versin

Bazıları yazmış yok kırılır yok rencide olur diye daha ne rencide olması kalmış, hergün çarşaflar ıslanıyor....bundan utanmayan adam bez kullanmaktan mu utanacak...nasıl ki doğum yaptığımızda ameliyat vs. olduğumuzda kullanıyoruz onun gibi düşünün hastalık u yani.
Çocuk mu ki eşiniz rencide olsun utansın, sonuçta bu bir hastalık ve gayet normal bir durum, herkesin başına gelebilir. Çocuklardan örnek verip rencide olur üzülür demek gereksiz hassasiyet.
Onun kendi düşünmesi lazım yetişkin bezi kullanmayı... mantıklı olan bu, hem hergün yatak batmamış olur hem de üşümez..
Ben olsam öyle yapar alır kullanırdım ne rencide olacağım hergün o şekilde uyanmak daha rencide edici bence...ve de mantıksızzz...
Altını bezliyeyim demeyin tabii ki de yetişkin bezi kullanmasını söyleyin anlatın.
O kullanır zatn

günün belli saatinden sonra sıvı tüketmesin ve siz gece onu tuvalet için uyandırın.
aklıma başka bir çözüm gelmedi.
zannımca bez de tutmaz yine üstü ıslanır.

çok çok geçmiş olsun öncelikle.Altını bezlemektense hasta bezi kullanmanız daha iyi olur sanırım.Birde benim kardeşimde geç yaşa kadar altını ıslatıyordu.Koca karı çözümü olucak ama bize ispirto ile yatmadan belini silin demişlerdi annem her gece denedi o şekilde kesildi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…