- Konu Sahibi Prestigiatore
-
kötü niyetin tabi yok ama eşine böyle deme canım.alınır adamcağız.aynı durumda biz olsak çok hassas oluruz.şimdi sen bu konuda eşine ne desen alınacağı bi durum.hiç böyle düşünmemiştim, sabah mutlu uyanma olayı bu durum başladğından bu yana sabahları kendini böyle görünce morali bozuk oluyordu, bu durum başladıktan sonra ilk defa morali bozulmadan uyandı o sabah o yüzden öyle dedim. Kötü bir niyetim yoktu
Elimden geldiğince dikkatli konuşmaya çalışıyoruz zaten, bu konuyla ilgili söyleyeceklerim varsa ince eleyip sık dokuyorum kelimelerimi seçiyorumkötü niyetin tabi yok ama eşine böyle deme canım.alınır adamcağız.aynı durumda biz olsak çok hassas oluruz.şimdi sen bu konuda eşine ne desen alınacağı bi durum.
Rica ederim.Teşekkür ederim hakkımda söyledikleriniz için ve cevabınız için
bezlenmeyi kendisi teklif etti, bir kaç gündür bezliyoruz uyumadan ve sabah daha mutlu uyanıyor
ayy tüylerim diken diken oldu nedense o nasıl beddua öyleAllah yardimcisi olsun esinizin. Bez gecici bir cozum. Umarim kisa surede terapi ve ilaclarla atlatir bu durumu. Inanin esiniz yalniz degil. 3 yasimda tuvalet aliskanligi kazanmama ragmen 8 yasimda gece isemelerine baslamisim. Ailem doktora goturmemisti amcam 20 yasina kadar yapmis cunku.
Lisede kendim gittim doktora ama utandim anlatamadan ciktim cok cektim bende. 2 sene ilac kullandiktan sonra kesildi. Benimkisi psikolojikti sebep olanin yattigi yer cehennemin en dibi, firavunun yani olsun.
Siz lutfen esinize destek olmaya devam edin.
Seneleeerdir ettigim beddua hayatimi mahfeden insana ettigim beddua kabul olur insallahh.ayy tüylerim diken diken oldu nedense o nasıl beddua öyle
Allah böyle beddua aldırmasın valla tüylerim diken diken olduSeneleeerdir ettigim beddua hayatimi mahfeden insana ettigim beddua kabul olur insallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?