Eşim yatağı ıslatıyor

Kirilacak bir durum yok bence. Asil yatagi islaninca daha mahçup oluyordur. Nazik bir sekilde soylersen kabul edecegini dusunuyorum cnm

Geçen tvde bir psikiyatr bu konuda konuşuyordu aslında tedavisi mümkün bunun için bir psikiyatri uzmanına gitmelisiniz çok geçmiş olsun

2 saate bir uyan ve eşini lavaboya götür.. belki faydası olur Allah Şifa versin..

adam hergün karısının çişli çamasırlaarını temizledigini görünce dahada rencide oluyordur bence.hasta bezleri var siz diyemiyosanızda psikolaga gitcekmis doktora söyleyin o öyle bir öneride bulunsun gider takar uyur sende ruh saglıgın bozulmadan kurtulursun bu durumdan oda daha çabuk kurtulur düzelir.bence tetikleyen zaten sana yasattıkları bir adam o halde olmaktan nasıl bir rahatsızlık duyuyodur bunaa taktıkcada devam ediyodur.kesinlikle yapmalısın bence buldugun bu çöüzüm en dogrusu ya doktora söyletceksin baktın yapamadın düzgün bi dille ifade etceksin eşine böyle devam ederse oda iyleşemez sende hasta olursun...asla teklif etme diyen arkadaslar sizlerin daha iyi bir çözümü varmı acaba siz ne kadar tahammül ederdiniz böyle bir eşe kadınada yazık ya.

Zaten terapistten randevu almışsınız o zamana kadar sabredip bu konuyu uzmana sorsanız.1 hafta çabuk geçer.

7 yasima kadar islattim ben bikac ay once de oldu cok az islakliga uyandim okadar korktum ki evliyim anneyim cok utanc verici saatlerce agladim esimde dalga gecti basima gelenle cocukmusun ne agliyosun dedi bide ertesi gece korkudan uyuyamadim yine olur mu ya hep okursa diye kalbime agrilar saplandi sukur bidaha olmadi esinin kimbilir nasil canin yaniyirdur bence teklif etme isteseydi kendi alirdi zaten

Alezin üzerine yatak koruyucular var kullan at olanlardan. Onlardan alıp serseniz eşinizin yattığı tarafa olmaz mı?
Hasta bezi teklif etmek kırıcı olabilir belki.
Geçmiş olsun, kolaylıklar dilerim.

ben de onu dusundum canim, ama dedim belki sonta tarzi farkli bsy vardir.. en mantiklisi terapiste danisip bi yol izlemek..

allah şifa versin öncelikle.bu tip durumlar kuzenlerimde de oldu eşim de.ama onlarnki ergenlikten sonra sona ermiş.tamamen psklojik sebepten bu.doktora gidince düzelicektir emin olun.gerçekten üşütüp hasta olamak içn arkadşların önerdiği yöntemleri kullanabilirsiniz.eşiniz yaşıda çok genç 30 a kadar böyle olan gördüm ama düzeliyor.yanlış hatırlamıyorsam burda da böyle bi konu vardı.allah yardımcınız olsun.

Kardesim cok uzun hepsini detayli okuyamadim ozur diliyorum ama benim eski bir tanidigim da da vardi..kucukken yapiyormus doktorlar cozum uretememis falan eger psikolojik degilse esinin durumu bel omurgasinin kalin olmasiyla ilgiliymis..yani o arkadasimin problemi bu cikti sonunda ve tedavi edildi bu sorunu tamamen ortadan kalkti..konuya cok hakim degilim ama bu durumu bi arastirin belki bundandir.

o kadar yüz göz olmayın bence dahada rahatlamasın ...sonuçta bedenen bi hastalığı çıkmamış biraz kendini sıksın ...ben ortaokula kadar ıslattım altımı annem naylon seriyordu çokda rahattım takiiiiii aşık olana dek çocuk çiş kokuyosun der benimle evlenmez diye düşüne düşüne sonunda bitti.çocuğun iki sevgilisi vardı o ayrı.benimle sadece menfaatleri için konuşurdu menfaatten kastımda sınıf başkanıydım ve yaramazlık yapanları bildiriyodum .sonuç olarak ne şikayet edin eşinizin yüzüne nede bez bağlayın ..bekleyin bakalım bişiy diyecekmi

En mantiklişi bu olur bencde gecmis olsun cnm

Bu basligi nezaman okusam bi garip oluyorum.
Baskasinin cok özelini mahremini ögrenmis olmam hosuma gitmedi

Yorumlarda öneriler sunulmus yeterince..ekleyecek birsey yok.
Allah en kisa zamanda sifa versin

her şerde bi hayır var işte sana faldası olmuş :)

Külot şeklinde giyilen var bezlenmek gibide değil hem daha rahat eder

Ben rencide edici diye düşünmüyorum. Tam aksine her sabah yatağı ıslak, sizi onu temizlerken görünce daha çok utanıyordur. Bence teklif etmelisiniz uygun bir dille.

Ben hasta bezi teklif etmekte rencide edici birsey goremiyorum.her gece yatak ,kiyafet temizlenir mi.hatta siz kacirdigini gormemis olacaginiz icin su ankinden daha az rencide olacaktir.

altı bağlamak psikolojik tedavide kabul edilmez ve iyileştirici etkisi de olmaz bezin. yatmadan iki saat önce sıvı tüketilmemeli bunun yanı sıra eşiniz telefonunu iki saatte bir olacak şekilde kursun ve tuvalete kalksın. eğer kalktığında yatak ıslak ise üstünü mutlaka değiştirip duş almalı hatta çarşaf değiştirilmeli. uygulaması zahmetli ama psikolojik açıdan gerekli bu etaplar. ayrıca geceleri uyandığında yatak kuru ya da ıslak diye notlar alınmalı ki hangi saatlerde ıslanıyor ya da bir gece de kaç kere yatağı ıslanıyor bilebilesiniz. bu nedenle çarşaf değiştirme ve not çok önemli. çarşaf değişince üşümez ve beze gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…